- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изморителен ли е секса?
Въпроса ми е изморителен ли е секса? (любопитно ми е понеже нз и не сам го правил до сега)
В повечето случаи не мога да си кажа даже името...само избръщолеввам нещо от рода на 'вода'...
![]()
хем не правя нищо и пак съм уморена сякаш съм бягала 600м спринт![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
be malko e umoritelen ma taka se radvam na tazi umora![]()
Ами изморително е...Особенно ако те качат отгоре и да го правиш като за псоледно както е секи път при мене...Краката много ми треперят след секс.
Russian Aerospace Agency
Emi izmoritelnoe e i to dosta......zatva e kazvat 4e s1s sexa se otslabva baq kalorii izgarq6.....![]()
To love is easier than to prove your love!!!
Първоначално написано от NomercyY
Абе по-изморително е от копането,пък и оргазъм може да получиш с мотичката.![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Да бее и на мене ми треперят после, ебаси, мислех, че съм само азПървоначално написано от gergana_sweet
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Е те краката не треперят ли и по време на оргазъм или аз съм сбъркана?
Е да де, ама става дума за след т'ва.Първоначално написано от kPuCkA
Примерно като идеш да изхвърлиш капута в кошчето или идеш до 00 и.т.н.![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Разбира се, че е изморителен. Най-готиният спорт![]()
>>> House Music <<<
Да, изморително еНо си заслужава, а и.. после е готино да си яко изморен и да лежиш гушнат до гаджето
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
mnogo e izmoritelen vooob6te nedei da pravi6!!daje e mnogo gadno
![]()
no exit
zavisi ot vremetraeneto i intenzivnosta na dvijeniqta![]()
Мдам![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Приятно изморително![]()
po-chetso da![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
аз лично се чувствам с 5 кила по-лек от предиПървоначално написано от NomercyY
![]()
men me zarejda s energiq![]()
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
brato nemoga ti kaja i az sam kato teb![]()
![]()
![]()
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
еми изморителен е,но като сменяте позите не чак толкова. всмисъл при ако сменяте позите,може да не е чак толкова,защото има пози,при които жените се морят повече,и други при които мъжете. на като цяло е изморителен![]()