- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не съм готова за първия път
V momenta s moq priqtel sme na takaf etap ot na6ata vraska 4e se o4akva ot men da mu pusna no az sam devsvena i ne sam sigorna 4e sam gotova da go napravq.vie kak razbrahte koga ste gotovi,kvo 4uvstahte i bole6e li mn parviq pat 6tot men me e strah![]()
blagodarq vi predvaritelno
Модерирано от swords1010
Т.7 от правилника!
За една жена е по-добре да бъде красива, отколкото умна, защото мъжете по-добре виждат, отколкото мислят
А по темата. Ти си прецени, няма кой да ти го каже т'ва. При някои боли, при някои не. Зависи и от момчето. Дали е нежен, дали е негър...![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Ami po princip ne s1m devstvena ...ama ne s1m go pravila o6te s priqtelqmi.....Az s1m gotova....no porad li4ni pri4ini ne e nai udobniq moment...no ti sama 6te go po4uvstva6.Trqbva da se 4uvstva6 sigurna v nego da izpitva6 privli4ane i v1zbuda kogato si s nego0o0o....nemoje da se opi6e no kogato tova stane i se po4uvstva6 gotova povqrvai mi 6te razbere6
......
To love is easier than to prove your love!!!
ако не си готова не го прави само заради него...трябва ти сама да го искаш
Ами като не си готова, не го прави....кажи му, че имаш нужда от още време и ако те обича (държи на теб) да те изчака...Разговор, деца, разговор!!!
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
nE sA fAlI To0lKo , 4e nAi - PreFaLEnIte sA nAi - nEgOdnIПървоначално написано от SUPERDICK
![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Щом пишеш тема тука и се чудиш.. значе наистина не си готова.
Просто му го кажи на него
Ако ходи с теб заради самата теб и те обича ще те раязбере, ако не.. сама си прави сметката с коя глава мисли повече за теб![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Mdam. Devstvenostta rano ili kusno shte q premahnesh, vuprosa e, che ako ne se chuvtvash gotova za na neshto, to nai-veroqtno ne si i ne e jelatelno da go pravish.Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
dhtom ne si sigOrna , mucka , nedei![]()
nqma da ti povtarqm gornite postove - ako se symnqvash , ne go pravi , nezavismu kakvo ochakva toi - tova ne e kato da mu podarish podaryk za rd ili da go cherpish kafe ... ochakvam kritika , zahstoto smqtam sexa za mn specialno neshto ....![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Ако искаш аз шЪ тЪ подготвя за 1вия пътПървоначално написано от Kr!s!
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Сегааа. Ти си имаш приятел - той иска да правите секс - ти се чудиш - питаш нас - ние ти споделяме опит - ти пак се чудиш - след време така и така му пускаш (ако не те е зарязал)...
ИМАШЕ ЛИ СМИСЪЛ ОТ ТАЗИ ТЕМА МИ КАЖИ?!!!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
хахахПървоначално написано от Jeuelle
това което написа е вярно, ама не пречи момичето да пусне тема за да получи още мнения за това..![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
SUPERDICK написа:
Kr!s! написа:
V momenta s moq priqtel sme na takaf etap ot na6ata vraska 4e se o4akva ot men da mu pusna no az sam devsvena i ne sam sigorna 4e sam gotova da go napravq.vie kak razbrahte koga ste gotovi,kvo 4uvstahte i bole6e li mn parviq pat 6tot men me e strah blagodarq vi predvaritelno
Ако искаш всичко да стане безболезнено, тогава аз съм човекът за теб - професионалист с дългогодишен опит!
tq nqma da si tarsi maj na 25 godini be![]()
![]()
![]()
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
аз не мисля,че си готова...Начина по който говориш за това ме кара да го мисля!![]()
...
какво означава ''очаква се от мен да му пусна''?!?!?! ако тои те обича щя очаква от теб любов,а секса ще е нещо допълнително към връзката ви,което ще е пак от любов!и повярвай-когато си готова да го направиш,най-малко щя мислиш за болката!![]()