.

Виж резултатите на анкетата: Пътувате в градския транспорт с ?

Гласували
71. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Карта

31 43,66%
  • бИЛЕТ

15 21,13%
  • гРАТИС

25 35,21%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

кАРТИ И БИЛЕТИ

Абе вие с кво пътувате ?С карти или с билети ? Мене ме мързи да си вадя карта а билетите все ги забравям Като мине контрола викам че не работя и за тва нямям пяри за карта а наще не ми дават ВИЕ Кво правите като сте без билет или карта ?

Град
    Враца
    ми гледам да съм гратис ама кат вида че идва контролиор си купувам , не обичам да създавам излишни проблеми

Ами аз много мразя тъпата контрола и на инат си пътувах гратис,ама наште настояха да съм с карта тримесечна за вс линии.Сега поне не се заяждат,като ме проверяват

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    От малък град съм и даскалото ми е на 10 минути не ползвам градски
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    Plovdiv, Gangsta Paradise
    12 клас съм и не съм се возил в градския транспорт от септември. Джъткам си с колата или с мотор когато съм 2-ра смяна за да избегна задръстванията. С рейса пътя е 50 мин, с колата 25, с мотора стигам дори за 6 мин.
    ROCK will save the world

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Попринцип пътувам с карта, но тя ми е само за 1 линия, така че когато се наложи да се возя на нещо друго в повечето случаи дупча билет. Е, понякога нямам билетче, а и няма откъде да се купи, затова пътувам гратис.

Цитирай Първоначално написано от gorska
    Попринцип пътувам с карта, но тя ми е само за 1 линия, така че когато се наложи да се возя на нещо друго в повечето случаи дупча билет. Е, понякога нямам билетче, а и няма откъде да се купи, затова пътувам гратис.
    Я пиши в друг цвят, че нищо не може да се види така.

Иначе на вас ви е лесно като сте в сф.Тука при нас има кондуктор дето не само те кара да си купиш билет ами и понякога иска карта, ако пътуваш с намаление.

Мн рядко ползвам градският транспорт, пък и нямам нито карта нито нищо трябва да плащам цял билет тия да не са луди Преди имах карта и ползвах някви си 30 % намаление само. А за това дали си плащам винаги - да, защото има кондуктор.

Град
    Sofia
    10мин пеша до даскало. Ноо, обикалям си СФ с Градския транспорт, и никога не купувам билетче, нито карта

В повечето случаи съм гратис.Като дойде контрола-нямам лична карта,нямам пари и толкоз.Винаги ме пускат

Град
    София
    ми аз се возя по 1 спирка с трамвая и 1 с автобуса и не си струва да дупча.гратисчкийка съм

Град
    Улицата
    dasketo mi e pred bloka presi4am 1 ulica i sam tam a kato obikalqm iz sf.patuvam gratiz kat po4nat da se zaqjdat i az po4vam i vinagi te se otkazvat 1 dup4a samo kat s maikami 6toto tq me kara

Гратис ама понякога дупча

Карта а когато съм с мн приятели без нищо
    Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...
    В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END

Супер фен
    С карта, като изтече карам с билетчета

Супер фен
    Град
    Варна
    С карта...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Карта, контрольорите все ме хващат, че не са ме касирали иначе. Понеже аз не съм от Сф и контрольора си минава и си продава билетчетата, нали Илиза ми два пъти по-евтино на месец с карта.
    Memento moriendum esse!

еми аз съм с карта от както съществуват картите за ученици
    едно време бяха кратите по 2 лв за една година
    после станаха 10 лв на месец и сега 17 лв за месец
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Фен Аватара на titin4eto
    Град
    В реалността и фантазиите.
    еми с карта-по-спокойно ми е и майче по-евтино... а иначе за екстремен случай или за няколко спирки-гратис... ама рядко се случва... повече време си дупча билетче...
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е, когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

За тоя рейс за даскало си вадя карта 1 път в год. а контролата въобще не поглежда за подробности като се качи. За др линии си перкам гратис почти винаги
    Some things are better left unsaid!

karti ne igraq,bileti ne prodavam kak 6te si davam parite za tezi skapani bileti?patuwam gratis-w znak na protest sre6tu skapite bilet4eta i oskadnite djobni...

Фен Аватара на Basketball
    Град
    Добрич
    не използвам такива екстри аз..
    Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...

С карта съм

Цитирай Първоначално написано от ROKER_KRIS
    12 клас съм и не съм се возил в градския транспорт от септември. Джъткам си с колата или с мотор когато съм 2-ра смяна за да избегна задръстванията. С рейса пътя е 50 мин, с колата 25, с мотора стигам дори за 6 мин.
    Е така е най-яко

Тук в Спайн,няма как да минеш гратис...а билетите са по 1 евро...да отидеш някъде трябва да дупиш най-малко 2 пъти,а понякога и по 5-6...автобус,метро...,Ренфи,та карам с абоно(карта)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си