- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- кАРТИ И БИЛЕТИ
Абе вие с кво пътувате ?С карти или с билети ? Мене ме мързи да си вадя карта а билетите все ги забравямКато мине контрола викам че не работя и за тва нямям пяри за карта
а наще не ми дават
ВИЕ Кво правите като сте без билет или карта ?
ми гледам да съм гратис ама кат вида че идва контролиор си купувам , не обичам да създавам излишни проблеми
Ами аз много мразя тъпата контрола и на инат си пътувах гратис,ама наште настояха да съм с карта тримесечна за вс линии.Сега поне не се заяждат,като ме проверяват
От малък град съм и даскалото ми е на 10 минути не ползвам градски![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
12 клас съм и не съм се возил в градския транспорт от септември. Джъткам си с колата или с мотор когато съм 2-ра смяна за да избегна задръстванията. С рейса пътя е 50 мин, с колата 25, с мотора стигам дори за 6 мин.
ROCK will save the world
Попринцип пътувам с карта, но тя ми е само за 1 линия, така че когато се наложи да се возя на нещо друго в повечето случаи дупча билет. Е, понякога нямам билетче, а и няма откъде да се купи, затова пътувам гратис.
Я пиши в друг цвят, че нищо не може да се види така.Първоначално написано от gorska
Иначе на вас ви е лесно като сте в сф.Тука при нас има кондуктор дето не само те кара да си купиш билет ами и понякога иска карта, ако пътуваш с намаление.
Мн рядко ползвам градският транспорт, пък и нямам нито карта нито нищо трябва да плащам цял билет тия да не са лудиПреди имах карта и ползвах някви си 30 % намаление само. А за това дали си плащам винаги - да, защото има кондуктор.
![]()
10мин пеша до даскало. Ноо, обикалям си СФ с Градския транспорт, и никога не купувам билетче, нито карта![]()
В повечето случаи съм гратис.Като дойде контрола-нямам лична карта,нямам пари и толкоз.Винаги ме пускат![]()
ми аз се возя по 1 спирка с трамвая и 1 с автобуса и не си струва да дупча.гратисчкийка съм![]()
dasketo mi e pred bloka presi4am 1 ulica i sam tam a kato obikalqm iz sf.patuvam gratiz kat po4nat da se zaqjdat i az po4vam i vinagi te se otkazvat 1 dup4a samo kat s maikami 6toto tq me kara
Гратисама понякога дупча
Картаа когато съм с мн приятели без нищо
![]()
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
С карта, като изтече карам с билетчета![]()
![]()
С карта...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Карта, контрольорите все ме хващат, че не са ме касирали иначе. Понеже аз не съм от Сф и контрольора си минава и си продава билетчетата, налиИлиза ми два пъти по-евтино на месец с карта.
Memento moriendum esse!
еми аз съм с карта от както съществуват картите за ученици![]()
едно време бяха кратите по 2 лв за една година![]()
после станаха 10 лв на месец и сега 17 лв за месец![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
еми с карта-по-спокойно ми е и майче по-евтино... а иначе за екстремен случай или за няколко спирки-гратис... ама рядко се случва... повече време си дупча билетче...
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
За тоя рейс за даскало си вадя карта 1 път в год. а контролата въобще не поглежда за подробности като се качи. За др линии си перкам гратис почти винаги![]()
Some things are better left unsaid!
karti ne igraq,bileti ne prodavamkak 6te si davam parite za tezi skapani bileti?patuwam gratis-w znak na protest sre6tu skapite bilet4eta i oskadnite djobni...
![]()
не използвам такива екстри аз..![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
Е така е най-якоПървоначално написано от ROKER_KRIS
![]()
Тук в Спайн,няма как да минеш гратис...а билетите са по 1 евро...да отидеш някъде трябва да дупиш най-малко 2 пъти,а понякога и по 5-6...автобус,метро...,Ренфи,та карам с абоно(карта)