- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- кАРТИ И БИЛЕТИ
Тук в Варна билетите станаха по 80 ст ... и е много сладко когато минеш гратис н0 иначе съм с карта
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
ne e vqrno bil sam v ispania i bra4etkami e tam i nai dobriq mi fr i pak moje da se minava gratis samo 4e po trudnoПървоначално написано от pepita87
![]()
Можеш да минеш "гратис"в метрото...но фанат ли те...А и кво трябва да прескачаш разни бариери,винаги има полицаи и е пълно с хора,за какво да рискуваш за едното ни6тоПървоначално написано от ludia_s
А в автобуса когато успееш да минеш,звънни ми =D>
mi 6ti kaja 4e kat beh tam s toq moq fr minahme s edin bilet v nqkolkoi reisa ama nemogada ti kaja to4no kvo pravohmeПървоначално написано от pepita87
![]()
хаха,да много хора минават с един билет,билета е за 10 виахеса и като минете 2 пъти,се дуп4и съответно толкова...така,че това съвсем не е "гратис"...номера е да минеш с абоно с о6те 1 човек...но няма как да стане,освен майсторски след като дупнеш твоя да му го дадеш на него,ма и тва нз как 6те стане като не6тата стават пред очите на шофиора...Първоначално написано от ludia_s
az hoda pe6a na daskalo i ne mi trqbvat karti i bileti abe ne sum golqma fenka na gradskiq transport ujasen e
от месец нямам карта ама билетче не съм си купувала...някакси все ме пропускат..![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
abe kat ti kazvam 4e minavehme gratiz na4i e taka za kvo mi e da te lajaПървоначално написано от pepita87
Ne kazvam,4e luje6 kazvam ti pri kvi polojeniq i v koi slu4ai minavate!No tva ne e vhod svoboden za vs "gratis"Първоначално написано от ludia_s
Da dup4a?Nee Karta-SMEH![]()