- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- дилема за момичета
Всички се правите на света вода ненапита...
ама сигурно 50% от тука са материалистки и като видят количка и парички и хоп изведнъж се чувстваст влюбени...
дддоооста такива индивиди вижам и знам.. жалко.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
e sa ne ama ako dade mom4eto nekoi lev nemA da otkaja
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
оооо смятай ако си изгубиш девтвеността за пари... требе си много изпаднала за да го направиш... еее ама се пак не знам точно ква е твойта ситуация !!!
ууу НИКОГА тва пък е толкова просто и гнусно просто се чудя на хората които го правят как се гледат в огледалото...![]()
![]()
![]()
mislq 4e otgovoryt e po-ve4e ot qsen....razbira se che NE !!! 4ak dilema go narichash![]()
kato 4eta otgovorite mi stava yasno 4e otgovora savsem ne e yasen za vsi4ki.zatova se ubedih 4e tova e edna dilema.a na vsi4ki u4astvali blagodarya.pomognahte mi da si napi6a temata po filosofiya.mislya 4e daskalkata 6te ostane dovolna
не!
Mn qsno 4e NE!!!!!
Не, разбира се!
![]()
![]()
![]()
NEEEEEEE