- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да го направим 1-вия път?
Na tozi etap vuobshte ne vi suvetvam da pravite sex!![]()
Eating isn't cheating - Arnold
капут ПРЕЗЕРВАТИВ ебаси думата капут е някфа селска иметация на незнам кфо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
и аз сега разбрах че КАПУТ значи презерватив.. но отностно темата... амиии ако толкова ти е сложно с презерватив кажи на приятелката си да пие противозачатачни...Първоначално написано от tqnko
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Е то по принцип здраво тряя да се стисне , Резервоара става въпрос , че да няма НИКАКЪВ въздух , нали така ?!![]()
Bez prezervativ se prasnete
nqma se pritesnqvash![]()
А требва ли да е АБСОЛЮТНО ТОЧНО ПЛЪТНО ГЛАДКО![]()
Vinagi sas !!!![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Винаги със, щот после стане ли нещо целия ти живот отива на кино! В най-добрия случай ако стане нещо тя ще трябва да абортира и няма да те плаша повече.![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Za dr staa6e vapros , ama nqq zna4enie![]()
Абе я си давайте с капут.Има вероятност да я боли повече,но няма да умира.
Слагаш си презерватива и шибаш! Колкото и да го моташ тоя първи път НЯМА ДА Е ГОТИН!!! Ще има смут, страх, напрежение, срам и кво ли още не, но не и кеф.. кефа идва после
казваш си "ШИБАХ БРАТО! МЪЖ СЪМ"
минава ти еуфорията и разбираш, че не си мъж, но поне вече знаеш за кво иде реч.
с опит се учат тея неща и, разбира се, с много мерак. не става с лашкане само. сърце се иска.
И Акъл![]()
kato go pravite go pravete kato horata, a tova zna4i s prezervativ!!! opitai se da si go sloji6 nqkolko puti sam predi da si s neq, tupo e da nego polzva6 samo za6toto se pritesnqva6!
Първоначално написано от tqnko
Айде бе...ти от къде си,че тука ми говориш за селски думи...всички тийнове използват тая дума капут вместо презерватив![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!