.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Цитирай Първоначално написано от kapinka
    Не съм чела всички постове нагоре .. Но според мене е тъпо да и предлагаш .. смисъл ти не си в детската градина "искаш ли да си бъдеме гаджета и тн" .. Просто я покани 1 2 пъти на среща и ще разбереш дали тя те харесва и всичко ще стане от само себе си : ))
    Точно така,съгласна съм с това мнение
    +1

тея неща не се правят така.. не се става гадже на приказки... търси близост с човека, който си си набелязал. ако и той има влечение към теб нещата сами ще станат

hahaha molq te samo ne q pitai amiiii aaz takova iiiiiiiiiiska6 liiiiiii daaaa stanem gadjeta 6toto ako na mene mi go kajat tva direkno 6te se izhilq v liceto na toq zemi zvanni i edin telefon ili v skype i q pitai utre kvo 6te prai6 3to 5to 10to ama ne q pitai takova ne6to to 6te si stane rabotata ot samosebe si izlezte 1 2 15 pati ama 6te stane spoko ne gubi nadejda

Re: Как трябва да попитам момиче дали иска да бъдем гаджета.

Цитирай Първоначално написано от iskamdate123
    taka , iskam da popitam kak moga da pokanq da izlezem na edno momi4e .. 6toto 6te mi e mnoo KOFTI ako mi otkaje :s az sam o6te nov v tia raoti

Momi4eta / Mom4eta dayte saveti pls
    фащаш я за тиквата и я питаш: "искаш ли да бъдем гаджета"... ако откаже пускаш една пръдня и си заминаваш

hahha maiko lesno e zvani6 i po telefona ili si pi6ete v skype i q pita6 spored men nqma da otkaje riskuvai uspeh :P

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Как трябва да попитам момиче дали иска да бъдем гаджета.

Цитирай Първоначално написано от iskamdate123
    taka , iskam da popitam kak moga da pokanq da izlezem na edno momi4e .. 6toto 6te mi e mnoo KOFTI ako mi otkaje :s az sam o6te nov v tia raoti

Momi4eta / Mom4eta dayte saveti pls
    Стискаш зъби ,отиваш при нея " Здравей ,искам да излезнем някой път" и и се усмихваш .... толкова ли е сложно ... ако те харесва ще приема ,ако пък не - нищо не губиш ,нали си пробвал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си