- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да върна любовта и към мен?
skusahme s gajetu poneje tq se 4ustfala mn pritisnata li nz kfo kaza i sq sme f otno6eniq otvorena vruzka...kato bqhme 4ustfata i bili na prilivi i otlivi kum men no ne go pokazva6e...taa kak da vurna lubofta i kum men ;(
[b]Модерирано от a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
Накарай я да ревнува.
Отворена връзка? Демек само секс или може и секс с други?
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
"nz kvo kaza"..kato gledam e mn vajna za teb...pokaji i 4e q obi4a6 i moje i da stane...
[quote="jony"]Накарай я да ревнува.
Много ясно....почти винаги действа![]()
REVNOST! Nakarai q d revnuva, flirtuvai s drugi momi4eta pred neq![]()
Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти
[quote="jony"]Накарай я да ревнува./quote]
е тва е![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Ако те обича сама ще се върне, ако не... ще ти е ясно колко е държала на теб.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ni6to ne gubi6 ako se otdrapne6 malko ot neq,pone izvestno vreme ne q tarsi,ili izvednaj zapo4ni da govori6 s neq po-studeno,drazni q.Nie momi4etata sme taka ustroeni,4e 6tom vidim,4e ne6to ni se izplazva pravim i nevazmojnoto to da e pak na6e.
Ako si specialen za neq 6te se varne. :P Uspeh!!!
![]()
Много точно и пълно казано!Не знам какво друго може да се добави!Успех,пич!Първоначално написано от geisha
![]()
любов не се връща.или има,или няма.ти нищо не можеш да правиш,тя също.това е нещо естествено,което се полу4ава от само себе си.хубост на сила не става!
харесала си е некой друг и се чуди как да извърти нещата ... зарежи я ..
mi ne ne e haresala nikoi drug...seki den sme zaednu...i nqmalo drug ma po-natataka mojelo da ima...razpraa i az da si fana druga ma az iskam neq...i razpraam 4e ne iskam druga...![]()
епа .. точно .. тя ся си го е харесала пък по нататака ше се зарибява с него ... затва така ти е казала ..Първоначално написано от suck
Slushai mnozinstvoto...nakarai q da revnuva![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Не може да й върнеш любовта...
Според мен тя вече няма чувства и затова се чувства притисната.
mi si4ku si e kakto predi samo deto ot vr na vr se darji po-studeno ina4e seki den sme si zaednu...moje li da go pravi bez da ima 4ustfa kum men![]()
Не и се натискай,покажи и че не си зависим от нея...че можеш и с други момичета да си...
ще я жъгнеш 100%...![]()
После отворете тема за гаджета и после вече атакувай,но полека![]()
Ако успееш да бъдеш приятел с нея, след като сте скъсали, и й покажеш, че можеш да се държиш и нормално, без да й нарушаваш личното пространство, може й да успееш да си я върнеш...
mda sq sme se vodim kato priqteli...samo deto si pravim su6tite ne6ta kakto kato hodihme...super stranno mi e... sq seki den katu sme zaednu gledam da i pokaja kolku mn darja na neq i 4e tq e si4ku za men...