- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Към модераторите / админ
Мога ли да си сменя името смисъл да не е капинка а нещо друго или няма шанс : [[
т.1 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Няма начин наистина. Трябва да си направиш нова регистрация евентуално, ако държиш да ти е друго потребителското име.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
добре.. мерси мн за инфото : ))
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Аз мисля, че админа може да сменя имена (поне аз като съм админ мога), но не е много удачно, защото потребителите те знаят с този ник. Както казаха, регистрирай се на ново.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
пп. Да приемам, че съм админ (какъвто не съм тук), аз лично не ти бих променил ника поради причините които изброих![]()
Имена сменяме само когато има основателни причини за това, като например хакнал стар акаунт или друг подобен инцидент със тария акаунт н апотребителя.
какво нети харесва на сега6ното много си е "яко"Първоначално написано от kapinka
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Но тук това не е практика.Първоначално написано от SWASTICA
Администраторът вече отговори. Считам темата за приключена!