- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Kamelot,W.A.S.P,Twisted Sister,KIss,METALLICA,Whitesnake...
Що да не...Първоначално написано от Psychopath*
![]()
5 юли беше като че ли. Един ден след WS + Def Leppard.![]()
Ама при мен има малък напредък... двама колебаещи се за Менуор. Същото се отнася и за Камелот.![]()
сигурен ли си, че ще ги даватПървоначално написано от Mitio_man
![]()
Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
Ама..ама.. те ще идват ли в Бг???Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
ааа я па тиПървоначално написано от Sk8er_fREak+
сега ли разбра
![]()
we give it all.
Да, току-що, леле опищях света за последните 10 минути... Ааа, тва е брутално ебати, как мое чак сега да разбераЛеле, трябва да отида, ааааа, ин флеймс тука
![]()
![]()
![]()
az shte hodq na metallica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Да ви еба..
Аз ще ходя на Metallica и дано да успея на феста в Каварна, въпреки че с удоволствие бих пропуснала Manowar. Но все пак - Slayer + In Flames! \m/
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
Metallicaaaaaaaaa & Whitesnake!![]()
![]()
Nadqvam se i da otida na vuprosniq Lovech Fest zaradi Twisted Sister!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BoRn To bE WiLd !! :P
Заеби братоооо, днес е Камелотеца, само кофтито е че съм смазан от предишните дни нещо =/
Ае поздрав за всички, които ще ходим днес:
Kamelot - March of Mephisto!
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Насекаде без МеталикаПросто нито един друг концерт няма да миссна
![]()
Entombed For live
Абе, май Сараби* беше точно до мен, ама не съм сигурен. Поне много ми мязаше на нея, от каквото съм гледал като снимки тук о_O
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Дам, точно до теб беше.Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
![]()
И ти да не си бил наоколо бе :Д
Аз бях този зад теб, на когото правеше вятър с кичарата.![]()
MY INNER PEACE![]()
![]()
Ма що не се обаждаш бе![]()
![]()
![]()
Май инър пииииииииииииийс :Д :д
Щях да ти се обаждам ама не ми се крещеше ТИЙНПРОБЛЕМ!!! Мислех да изчакам да свърши концерта и тогава, ама ти изчезна внезапно малко преди тва...
ох ами ... мн искам на Меноуар, на Кис, на Металика и на Уаитснеик... ама много искам. Един приятел се е заел да търси билети за металика и ужще ходиме заедно, ама ето - вече е почти 20април, а концерта е края на Юли - 3 месеца... дано да има билети... иначе бях мн навита и за Кис, ама паричните средства свършиха![]()