.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 90
    Цитирай Първоначално написано от DenitoOoO
    Taq istoriika za celuvkata e mnogo qka i zabavna
    ахам
    .....Love You Forever..........

:))

Здравейте.На 20 години съм.Имам една приятелка,с която се гушкаме,опипваме се доста сериозно навсякъде - дори на голо по половите органи .... но не сме правили секс.И двамата знаем,че не бива.Тя също не на 20 години,навсякъде си вървим като гаджета,но сме си само приятели.Много държим на другия.Според Вас дали е уместно да стигнем до секс ? И виждате ти проблем в тези наши отношения ?

Цитирай Първоначално написано от B3bzz
    Istoriikata za purvata celufka e mn qka
    +1
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Re: :))

Цитирай Първоначално написано от sexualbg
    Здравейте.На 20 години съм.Имам една приятелка,с която се гушкаме,опипваме се доста сериозно навсякъде - дори на голо по половите органи .... но не сме правили секс.И двамата знаем,че не бива.Тя също не на 20 години,навсякъде си вървим като гаджета,но сме си само приятели.Много държим на другия.Според Вас дали е уместно да стигнем до секс ? И виждате ти проблем в тези наши отношения ?
    направи си нова тема тука не е мястото

Интересни истории..

Споделено за... първата целувка -Супер история друже !
    - А какво става когато любовта свърши?
    - Нищо - каза той.
    - Защо?
    - Защото тя не свършва - каза той.

да

нещо ме ме кефи темата..:Д
    its me bitches.. ;]

:)

Споделено за... първата целувка
    Разказа ти е наистина забавен като се сетя за моята първа целувка и... да спомените са приятна и забавна ретроспекция , за щастие в случая все пак за нещо хубаво

Хубава е темичката

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Аз ли ще с1м п1рвият човек, който ще каже, че темата е изключително загубена ?
    може първия,но не и последния . тЪпа Тема !
    FuCk th3 deamoN

хихи

Да наисти9на рубриката е много хубава и аз имам две супер интересни историй , и ще ги пратя тези дни

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Харесах 3-те историйки, само че не мога да разбера къде се публикуват останалите истории, тези които сега са изпратени.
    Някой ще ме осветли ли къде мога да ги прочета?

http://prize.bg/n_ef_er_ti_ti_ Моля да гласувате за мен. Така може да ми помогнете да трупам точки за един, (дано) по-хубав и нов телефон. Благодаря ви предварително!
    Бъди щастлив за това, което имаш и не спирай да се бориш за това, което искаш...

Град
    botevgrad
    Az nqmam takiva prejivqvaniq...smsial po sramejliva sam i trydno se otpuskam sred momceta ako znam ce gi haresvam inace imam mmomceta priqteli i sam si mn blizka i se darja otpusnato s tqh no inace sam tragediq palna....trydno si komunikiram s covek koito haresvam neznam mnogo izdanki pravq neznam ne me biva mnogo po teq ne6ta ne sam opitna govorq tapotii kato za nacalo i takam mn sam zle
    Covek moje da jivee bez priqteli,ama po-pusto jivee togava... !!!

Всички сме различни.Нормално е в началото да не сме опитни,но опита се постига с опитването на дадено нещо каквото и да е,за да се научим.Лично аз не смятам,че има нещо срамно в това тъй като всички минаваме или сме минали по този път.А относно статията СПОДЕЛЕНО всеки преценява сам дали иска да сподели или не.Лично аз стига да се сетя за нещо заинтригуващо и забавно бих писала

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    от къде четете историите

И аз пратих нещичко. Може и да го публикуват...може и да не.

Abe neznam ot koq planeta idvate s tezi glupavi temi no samo si gubite vremeto i osven laji nqma drugo da polu4ite ot horata
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

ей тва за първата целувка определено е най-якото
    Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore

има ли значение колко е дълго?

Идеята за рубриката е страхотна
    We will be okay. People that are meant to be, will find their way in the end.

Рубриката Bи е мн хубава!Ако се сетя за някоя интересна история SEnd
    Намерu лu сu момuче чueто uме накрая да не завършва на .JPG ?? hxayaxh ;]

Хах, честно казано има много интересни истории. Хубаво е това, което сте измислили. Много оригинална идея. Дано има повече хора, които да споделят!

Идеята е наистина добра..човек може да излее душата..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си