- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- може ли да се въэбудите само от някакви думички?
Эдрасти на всички.
Ами темата е почти ясна.
Въпросът ми е ,дали можете да се въэбудите дори беэ целувки,прегръдки,опипвани я и тн,а просто от нещо ,което гаджето ви каэва?Нещо,което ви прошепва на ушето,или пък ви го каэва на висок глас?Има ри някакви думички-мръснишки,или не,които като чуете и сте готови ...Темата е и към момчетата и към момичетата.
Айде,вие сте![]()
I tryed so hard and got so far,but in the end it doesnt even matter...
Да,дори когато лафим с приятели за гаджета понякога ми става,при това доста твърд.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Принципно се възбуждам много повече, ако той ми шепне на ухото какво ще ми направи, отколкото, ако наистина го прави.
Всичко е между ушите, не между краката.![]()
Собственост на Canis_Dirus
И аз така си мисляПървоначално написано от _Cuddly_
Примерно ако не съм на кеф или съм болен не ми става както трябва понякога,но имам ли желание,ооо тогава е камък![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
мдам определено ако той ми шепне на ухото ... действа ми възбуждащо![]()
No martini .. no party..
i kakvo to4no iskate vie momi4eta TOY da vi kaje ... i nie da zneammalki primer4eta pls
zavisi koi mi gi shepne . . .
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Аз много се възбуждам,когато той започне да ми говори грубо,някакси заповеднически,но не за да се караме,ако ме разбирате. :P А даже да си призная веднъж се възбудих по телефона.Доста странно ми беше![]()
Много ясно че се възбуждам...само да ми ги говори милото ,няма нужда от контакт,за да ми стане при това доста..на ниво
..влюбен..
Tova e 4ast ot lubovnata igraDeistva adski vazbijda6to i predizvikva6to az kato mom4e go kazvam :P
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
ооо определено се възбуждам много. Разни мръсотиики ако са вече съм почти свършила![]()
Дамз...Възбуждащо си е!Даже това май ми е любимата част от любовната игра ,ама айде...![]()
Angelus & Darla Forever!
Много мразя мнения от типа на "+ 1"... ама в слу4ая... + 1Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
![]()
Робинята на Quench
дам има си даже определена фраза ако некоя мацка ми я каже с нужния тон , може даже да свърша
mhmm![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Opredeleno moga...
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
хахах понякога да като загрубее разговора![]()
Lord Give Me A Sign
Може и да може ..![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Мдаааамм
Стига да са 'хубави' думичките :Р
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от the_hottie
Мръсотийките и мене ме кефят....Могат да ме докарат до екстаз в някой случай....
Russian Aerospace Agency
Ами да, и то се случва доста често...особено като си говорим с приятеля ми по скайп и не сме се виждали отдавна....а мръсотийките са най-въздействащи![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Estestveno. Vse pak setivata sa pazitelite na vuzbudata.![]()
Eating isn't cheating - Arnold