.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    може ли малко примерчета ...

Мега фен Аватара на amatorium
    Az sum go kazval i predi. Neznam zashto, no nai-frapirashtiq sluchai beshe s edna suuchenichka na edin lager. Tq mnogo se drazneshe s mene i postoqnno me bazikashe s razni nameci. Vednuj iskashe da tancuvame i me pogledna usmihnata v ochite i mi kaza: "Taka svirka shte ti napravq che shte ti padne huq" ili neshto podobno. Napravo se poburkah.
    Eating isn't cheating - Arnold

може, разбира се
    познаваме се достатъчно добре, за да знае какво да ми каже

От определени думи не, но когато ми говори тихо на ухото ми иде да му разкъсам дрехите...
    Но пък и той знае и точно какво да каже, ако иска да ми подейства по такъв начин...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Варна
    Разбира се
    Но точно определени фрази и думички няма..
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    аз откачам когато приятеля ми започне да ми шепти "моля те" аууу

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от ggl111
    може ли малко примерчета ...
    И аз моля за това.Какви изрази ползвате вие???

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Дам, мога :P

и аз мога мога

Понеже мн. хора попитаха "какви"(ще отг. лично за себе си):

Супер мн се възбуждам,когато някой ми шепне или дори казва какво ще прави с тялото ми,но не грубо,с груби думи,а по леко,по нежно(нз как да го кажа)бившия ми един път супер мн ме възбуди по телефона,то беше нещо като секс по телефона дори!Точните му думи бяха:"Представи си,че седя до теб..Целувам нежно раменете и шията ти,свалям сутиена ти...нежно целувам гърдите ти,спускам сенадолу-целува коремчето ти,играя си с пъпчето ти(се така правеше ),после бавно смъквам гащичките ти,започвам да облизвам крачето ти докато стигна до сладичкото ти бедро...започвам да пиша азбуката с езиче върху Джуджи(така викаше на п***ата ми,а аз на х*я му виках-Шаро ),после загасям лампата и остават да светят само луната и твоите сестри-звездите..нататък си го дообогати сама!"
    Наистина съм уязвима,
    ала съм неповторима!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си