.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Строй го малко това момиче,как може такова безобразие през 15 минути
    Естествено,че трябва да си изнервен,изпотен и т.н.
    Кажи и да се успокои малко и,че няма от какво да се притеснява!
    +1

Мдам.. строй я... няма нищо по досадно от това малката пикла да ти върви след гъза... обясни и, че не може винаги да си с нея, имаш си и приятели, и приятелки; постави и един ултиматум - личната свобода или ще лети...
    Пс: от коментарите ти, които съм чела, съм останала с впечатление, че си от малкото останали истински мъже, които не позволяват да им се качват на глава... и мисля, че ще се справиш с проблема мъжки...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Виж са аз кво ти предлагам Търси я и ти толкова често ама направо и досаждай да види и тя че не е лесно А иначе тва с ревнуването нз що повечето момичета тка ревнуват ама сигурно аз съм сбъркана нещо щото въобще никога никои не съм ревнувалала

Мега фен Аватара на koalka
    Нормално е да си изнервен, естествено...
    Свикнал си на свобода, а тя иска да те държи изкъсо.А и все пак каза, че от една година не си имал нещо по-сериозно.Може би се чувства застрашена от твоите приятелки и че толкова общуваш с тях и затова прави проблеми.
    Идея си нямам как можеш да се разбереш с нея.Не знам дали в случая говоренето ще помогне, при положение, че не можеш да нямаш приятели и да се правиш, че не ги виждаш само и само, за да й угодиш.

Както ти казаха хората...поговори с нея.Нищо няма да и стане малко да се стегне.Ти каза, че много е влюбена ( дано е така ) това ще ти е голям плюс да си я манипулираш по нататък...( дано мойта не чете т'ва, защото ще има ) но имам предвид в добрия смисъл.Ако те иска ще те чуе...наистина дразнещо е през 15 мин...пък и ти ако наистина си отвикнал от сериозни връзки...и за теб ще бъде леко проблем.Айде успех!

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    щто не пробваш да й обясниш,че тва й държание те изкарва извън нерви...обясни й и тва,че като имаш приятели-ф'с- не означава,че ше им обръщаш внимание и т.н. ...пък може и да я е страх да не я оставиш...ддз...

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Цитирай Първоначално написано от gangstata
    щто не пробваш да й обясниш,че тва й държание те изкарва извън нерви...обясни й и тва,че като имаш приятели-ф'с- не означава,че ше им обръщаш внимание и т.н. ...пък може и да я е страх да не я оставиш...ддз...
    Мхмм ... И аз съм много ревнива, ужасно е !

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    неска в даскало както си чертах проекта и си мисла що така става и ми дойде една мисъл в главата, и направо се очудих Може ли да съм толкова изнервен щот харесвам едно друго момиче, което беше преди нея?? Една седмица не се бяхме виждали ама неска я видях и ми стана нещо, ама не тва дето ми става обикновенно Неска реших да я зарежа вече, пак ме изнерви много и ме направи за смях пред приятелите
    после кат влене в скайп ше и кажа кво мисла и към каде вървят нещата, че утре не мога да я зарежа щот имам рожден ден
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    и неска пак ме издразни яко имам аз 2 и 3 час свободен и отиваме да пием бира ние, пък тя имала 1,2 и 3 час свободни и вика що не ми се обади да идем на кафе...ние сме се събрали да си пием кат хората тя на кафе ше ме води... после пак имах 7 часа тя 6 и ми вика искаш ли да те чакам пък мене ми е едно замотано в главата и викам ако искаш и тя ме чака и вика кво толкова беше интересен тоя час че го кара...
    emi i tova ne e hubavo da q zareje6 zarad priqtelite si o6te pove4e 4e ste imali 2 4asa,moje6e prez ediniq da pie6 bira s fr,a drugiq da bade6 s neq...spored men ne si gotov za vrazka
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    hate city plovdiv, майна
    реших да и пиша един смс, че аз не съм точния човек за нея и че няма нищо да стане

Град
    somewhere over the rainbow
    Ехее светът е шибан...Ето,че и ти почувства шибанацията,дори и за кратко.

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    пфф бях се изнервил много, неска един пич за малко да изяде 2 шамара дето ме гледаше, а по принцип не съм такъв

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    И това ли е най-добрия начин да я зарежеш - да и пишеш в скайп или смс.. ?! Уфф...

неска в даскало както си чертах проекта и си мисла що така става и ми дойде една мисъл в главата, и направо се очудих Може ли да съм толкова изнервен щот харесвам едно друго момиче, което беше преди нея?? Една седмица не се бяхме виждали ама неска я видях и ми стана нещо, ама не тва дето ми става обикновенно Неска реших да я зарежа вече, пак ме изнерви много и ме направи за смях пред приятелите
    после кат влене в скайп ше и кажа кво мисла и към каде вървят нещата, че утре не мога да я зарежа щот имам рожден ден
    amaxaa,6 t3 izlaga pred fr vinagi sam se stremqla da ostavqm mqsto da di6a na mom4eto-vijdam go na po bira "eexei mom4eta mn0y yt rany ste zapo4nali" i tfa e ...taq pa ...bra0 pi4,az takifa mom4eta pak mrazq ...ti izliza6 na mejdu4asie sas fr-ka po jenski,toq oligofren s tebe se vla4i,vie izlizate kompaniqta,tfa zombi da 100 metra ot vas si slu6a muzika...takifa nervite mi pilqt...ili da ti zvani na doma6niq...ujas...kato bqh malka 1 revnuva6e 6oty bqh nakarala 1 dr da zastane na 4 kraka za da si varja maratonkata ne me sadete pls,mn gadny govedo bqh ....

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    пфф бях се изнервил много, неска един пич за малко да изяде 2 шамара дето ме гледаше, а по принцип не съм такъв
    ти пък за всичко се нервиш.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Кажи й, че не ти е приятно да се държи така с теб. Ако не го приеме...има хиляди.

Град
    hate city plovdiv, майна
    абе да чакам ли някъв смс да ми прати, или ше ме нападне утре кат ме види

абе да чакам ли някъв смс да ми прати, или ше ме нападне утре кат ме види
    С момичетата никога не може да си сигурен как ще реагират

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Добре си направил като си я оставил

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Добре си направил като си я оставил
    Подкрепям.

zemi kaji i tam uspokoi q 4e nqma da izneveri6 da q narani6 i tn smis tva po4ti vsqka devoika go iska tupoto e tva 4e 6tom sedmica ve4e si otka4il pomisli si sled okolko mesec dva na antidepresanti li 6te si?

Град
    гр. Пловдив

Re: да си кажа моя проблем...

начи от 3-4 дена хода с едно момиче, ама вече ме изкарва извън нерви...Сериозна връзка съм нямал сигурно от 1 година само некви несериозни по за 1 седмица и съм отвикнал да съм с гадже...Момичето е доста влюбено, стреля ме през 15 минути, и е много, ама много ревниво пък аз познавам много момичета и се виждам с тях говорим си и такива работи после тя ми вика начи да кажа тя е 8 клас аз съм 10.Нормално ли е да съм изнервен?
    Ейй Васе коя тая бе ??

Град
    hate city plovdiv, майна

Re: да си кажа моя проблем...

Цитирай Първоначално написано от Lub4o**
    начи от 3-4 дена хода с едно момиче, ама вече ме изкарва извън нерви...Сериозна връзка съм нямал сигурно от 1 година само некви несериозни по за 1 седмица и съм отвикнал да съм с гадже...Момичето е доста влюбено, стреля ме през 15 минути, и е много, ама много ревниво пък аз познавам много момичета и се виждам с тях говорим си и такива работи после тя ми вика начи да кажа тя е 8 клас аз съм 10.Нормално ли е да съм изнервен?
    Ейй Васе коя тая бе ??
    Абе там една от 8б, ама вече я няма

Супер фен
    Поне една чурка да и беше теглил за да приема по лесно раздялата

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Това, че още в началото има проблеми никак не е на добре,представи си след време какво ще е ... .Нормално е да се дразниш от нейното поведение при тези обстоятелства...Опитай се да спечелиш доверието и,ако не се получи знаеш какво да направиш ;/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си