- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- да си кажа моя проблем...
+1Първоначално написано от aciko
![]()
Мдам.. строй я... няма нищо по досадно от това малката пикла да ти върви след гъза... обясни и, че не може винаги да си с нея, имаш си и приятели, и приятелки; постави и един ултиматум - личната свобода или ще лети...
Пс: от коментарите ти, които съм чела, съм останала с впечатление, че си от малкото останали истински мъже, които не позволяват да им се качват на глава... и мисля, че ще се справиш с проблема мъжки...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Виж са аз кво ти предлагамТърси я и ти толкова често ама направо и досаждай да види и тя че не е лесно
А иначе тва с ревнуването нз що повечето момичета тка ревнуват ама сигурно аз съм сбъркана нещо щото въобще никога никои не съм ревнувалала
![]()
Нормално е да си изнервен, естествено...
Свикнал си на свобода, а тя иска да те държи изкъсо.А и все пак каза, че от една година не си имал нещо по-сериозно.Може би се чувства застрашена от твоите приятелки и че толкова общуваш с тях и затова прави проблеми.
Идея си нямам как можеш да се разбереш с нея.Не знам дали в случая говоренето ще помогне, при положение, че не можеш да нямаш приятели и да се правиш, че не ги виждаш само и само, за да й угодиш.
Както ти казаха хората...поговори с нея.Нищо няма да и стане малко да се стегне.Ти каза, че много е влюбена ( дано е така ) това ще ти е голям плюс да си я манипулираш по нататък...( дано мойта не чете т'ва, защото ще има) но имам предвид в добрия смисъл.Ако те иска ще те чуе...наистина дразнещо е през 15 мин...пък и ти ако наистина си отвикнал от сериозни връзки...и за теб ще бъде леко проблем.Айде успех!
![]()
щто не пробваш да й обясниш,че тва й държание те изкарва извън нерви...обясни й и тва,че като имаш приятели-ф'с- не означава,че ше им обръщаш внимание и т.н. ...пък може и да я е страх да не я оставиш...ддз...![]()
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Мхмм ... И аз съм много ревнива, ужасно е !Първоначално написано от gangstata
![]()
![]()
неска в даскало както си чертах проекта и си мисла що така става и ми дойде една мисъл в главата, и направо се очудихМоже ли да съм толкова изнервен щот харесвам едно друго момиче, което беше преди нея?? Една седмица не се бяхме виждали ама неска я видях и ми стана нещо, ама не тва дето ми става обикновенно
Неска реших да я зарежа вече, пак ме изнерви много и ме направи за смях пред приятелите
![]()
![]()
после кат влене в скайп ше и кажа кво мисла и към каде вървят нещата, че утре не мога да я зарежа щот имам рожден ден![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
emi i tova ne e hubavo da q zareje6 zarad priqtelite si o6te pove4e 4e ste imali 2 4asa,moje6e prez ediniq da pie6 bira s fr,a drugiq da bade6 s neq...spored men ne si gotov za vrazkaПървоначално написано от tuzaro
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
реших да и пиша един смс, че аз не съм точния човек за нея и че няма нищо да стане![]()
![]()
Ехее светът е шибан...Ето,че и ти почувства шибанацията,дори и за кратко.![]()
пфф бях се изнервил много, неска един пич за малко да изяде 2 шамара дето ме гледаше, а по принцип не съм такъвПървоначално написано от MartyParty
И това ли е най-добрия начин да я зарежеш - да и пишеш в скайп или смс.. ?!Уфф...
![]()
Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
amaxaa,6 t3 izlaga pred fr
vinagi sam se stremqla da ostavqm mqsto da di6a na mom4eto-vijdam go na po bira "eexei mom4eta mn0y yt rany ste zapo4nali" i tfa e ...taq pa ...bra0 pi4,az takifa mom4eta pak mrazq ...ti izliza6 na mejdu4asie sas fr-ka po jenski,toq oligofren s tebe se vla4i,vie izlizate kompaniqta,tfa zombi da 100 metra ot vas si slu6a muzika...takifa nervite mi pilqt...ili da ti zvani na doma6niq...ujas...kato bqh malka 1 revnuva6e 6oty bqh nakarala 1 dr da zastane na 4 kraka za da si varja maratonkata
ne me sadete pls,mn gadny govedo bqh ....
ти пък за всичко се нервиш.Първоначално написано от tuzaro
![]()
Кажи й, че не ти е приятно да се държи така с теб. Ако не го приеме...има хиляди.
абе да чакам ли някъв смс да ми прати, или ше ме нападне утре кат ме види![]()
С момичетата никога не може да си сигурен как ще реагиратПървоначално написано от tuzaro
![]()
zemi kaji i tam uspokoi q 4e nqma da izneveri6 da q narani6 i tn smis tva po4ti vsqka devoika go iska tupoto e tva 4e 6tom sedmica ve4e si otka4il pomisli si sled okolko mesec dva na antidepresanti li 6te si?
![]()
Ейй Васе коя тая бе ??Първоначално написано от tuzaro
Абе там една от 8б, ама вече я нямаПървоначално написано от Lub4o**
![]()
Поне една чурка да и беше теглил за да приема по лесно раздялата![]()
![]()
Това, че още в началото има проблеми никак не е на добре,представи си след време какво ще е ....Нормално е да се дразниш от нейното поведение при тези обстоятелства...Опитай се да спечелиш доверието и,ако не се получи знаеш какво да направиш ;/