- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Същотото като при сека ли е ?
Значи тренирах упорито! Та успях да задържам свършването до 3 пъти го ударжам с чикия
... Та въпросът ми е дали при секса , ще мога да успея да ударжа
![]()
ем и друг подобен въпрос имаше пак ще кажа аз лично не съм правил секс но знам,че ако го правиш по бавно повече ще държиш.
Абе момче земи прочети малко си обогати сексуалната култура , че направо те съжелявам.
Не е същото. Няма да издържиш и три минути. Жалък чикиджия.![]()
Az ti preporuchvam da ne se celish kum tova kolko puti mojesh da "udurjish" s chekii. Kato si s momiche vuzbudata reshaa toq problem. Po-skoro se opitai maximalno da izdurjish purviq put. Pod maximalno se nauchi da trenirash do nqkolko chasa s prekusvaniq i spiraniq kogato nablijava. S podobni trenirovki shte se nauchish da se kontrolirash dosta dobre v realni situacii.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Евала бе,майсторе!Първоначално написано от amatorium
+111111111111111111111111111111111Първоначално написано от amatorium
братле по добре не прави секс нема смисал мн е топо![]()
![]()
При някои действа, ако сменят често позите,защото се разконцентрират.
По няколко часа, а?Първоначално написано от amatorium
Къде си бе, спермамен![]()
![]()
![]()
![]()
Ааааа, мноо си забавен. Ти какво на курсове по секс ли ходиш? Там се събирате чикидий и който издържи "до няколко часа", печели, а?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
+1Първоначално написано от amatorium
шшшшшшшш колкото и големи ебачи да сме вярвам че всички наистина ебали по час или повече са на мнение че 1 час си е мн време ..... мн ....никак не е лесно 1 час да плющиш .... ..... с приятелката ми съм бил най-дълго 4 часа и то аз свърших 3 пъти и накрая вече беше толкова мек ...... помислих ди че няа стане поне 1 седмица ..........
та тука тръгнали да ми говорят за 2/3 часа ...... ай ся да не са прайте на супер мъже
ето бе аз си признавам акт над 30 минути не съм правил, и не се оплаквам... имал съм и по 4-5 часа но и аз така няколко пъти съм свършвал и сме правили паузички, а едната пауза я направи съквартиранта ми като ми звънна да го еба в глупендера![]()
Drugiq homosexualist se obadi. Sega ochakvam i ot tebe malko pics da znaesh!Първоначално написано от jony
![]()
Да,бе jony изкарай на показ и ти някоя снимка да те видим!!!![]()
probvai i 6te razbere6 nie ne znaeme kak 6te reagira tvoqt organizum v druga situaciqПървоначално написано от NightGuardian
![]()
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
абе правили те секс по 5 часа моля ви се не говорето глупости
Da, pecheli. Pecheli ot razhodite za Postinor (Escapelle) i nai-veche pecheli dovolno-izmuchniqt pogled na momicheto, koeto e poluchilo dostatuchno udovolstvie. Ne hodq na sex kursove, zashtoto nqmam nujda, no sudeiki po mneniqta ti, ti bi trqbvalo da se zapishesh na nqkvi... i otnovo sudeiki po mneniqta ti na nqkvi za gay chekidjiiПървоначално написано от jony
![]()
после прати и на менПървоначално написано от amatorium
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
отг. на вапроса е 1, важно е да задаржаш възбудата си ,а не тва да несваршваш щото то идва от възбудата. и нямам предвид под "възбуда" тва дати стане или да ти е мек. просто да несе напъваш да сваршваш да не ти е очистено дишането и ако контролираш това ефекта ще е по ю-добър. по-скоро трябва да контролираш емоцията си и вълнението. всичко е повече на психическа отколкото на физическа ознова. е не отричам че и физически тренирофки трябват малко или много но без психическа настройка няма да стане. аз съм си правел експерименти и сам сваршвал за около 2 мин и половина и за около 18 като разликата беше само в психическата нагласанищо повече. все пак колкото повече се напъваш да сваршиш толкова по-бързо ще сваршиш. и за тези който ще кажат " без да тренира ан сухо само с психика няма да стане!!!" е да прави сте ама и само с тренирофки няма да стане
все пак несе знае кога щесе налойи да сварши и да не се окаже ,че е прекалил с тренирофките :Ппп :Д така ,че тренирай ,но и физически и психически успех
![]()
задържаи вазбудата си и не мисли само за секс и т.н ....и 4икията не е равна на секс ...и не се напъваи да сваршиш а мисли как да не сваршиш успех![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza