.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

с толкова много приятели.. а всъщност сама

Nemoga pove4e taka.Predi nqkolko meseca zagubih nai-dobrata si priqtelka,za6toto trugna s mom4eto koeto xaresvah! I Izvednuj sqka6 celiqt mi svqt stana siv...imam priateli,no vsi4kite sa obvurzani i ne mi e kakto trqbva kogato izlizam s tqh..prosto ne sam na mqsto nqkak si ! Vijdam se s tqh ,no prez denq a kusnite ve4eri vmesto na kupon4e gi prekarvam sama pred komputara ,za6toto vsi4ki sa izlezli s gadjetata si !Bivshata mi priatelka si e happy ..,a az sama i pottisnata! Moga da si namerq priqtel,prosto mislq 4e o6te ne sam sre6tnala 4oveka...i prosto nito si imam polovinka nito ima s kogo da izlizam .V edin moment se ozovavam v krug m/y obvurzani hora ..i mi e strashno nelovko! Nemoga pove4e da produljavam taka.Daite mi nqkakvo savet4e! Sajalqvam ako sam vi otek4ila imah nujda da spodelq s nqkoi!
    Don`t Cry Baby ....

Голям фен
    Спокойно,някои и това нямат,което имаш ти. Не се оплаквай,ами се радвай на това,което имаш. Кво си се затюхкала? Няма причина,вярвай ми.

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)

Re: S Tolkova priqteli........a vsushtnost sama

Цитирай Първоначално написано от Malka_Taina
    Nemoga pove4e taka.Predi nqkolko meseca zagubih nai-dobrata si priqtelka,za6toto trugna s mom4eto koeto xaresvah! I Izvednuj sqka6 celiqt mi svqt stana siv...imam priateli,no vsi4kite sa obvurzani i ne mi e kakto trqbva kogato izlizam s tqh..prosto ne sam na mqsto nqkak si ! Vijdam se s tqh ,no prez denq a kusnite ve4eri vmesto na kupon4e gi prekarvam sama pred komputara ,za6toto vsi4ki sa izlezli s gadjetata si !Bivshata mi priatelka si e happy ..,a az sama i pottisnata! Moga da si namerq priqtel,prosto mislq 4e o6te ne sam sre6tnala 4oveka...i prosto nito si imam polovinka nito ima s kogo da izlizam .V edin moment se ozovavam v krug m/y obvurzani hora ..i mi e strashno nelovko! Nemoga pove4e da produljavam taka.Daite mi nqkakvo savet4e! Sajalqvam ako sam vi otek4ila imah nujda da spodelq s nqkoi!
    +1
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

все едно аз съм го писала това, 1 към 1 .. ама аз взех да му свиквам

mi az ne znam kaf savet da ti dam mislq 4e po dobre si nameri priqtel e taka kolkoto da ne si sama az narpimer zaradi tova hoda s mom4etatat za da ne sam sama ina4e ako trqbva da 4akam princa na bql kon 6e si umra i pak nqma da sam go do4akala
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей, мила.Знам, че ще прозвучи банално и изтъркано, но в действителност живота е пред теб.Рано или късно ще слещнеш твоето момче.Тогава, ще познаеш истинското щастие и ще забравиш за настоящия момент на меланхолия, самота, обезмеленост.Гуш.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Здравей, и аз съм изпадала в подобно положение, дори сега не е по - добро, относно контактите, де Но мога да ти кажа, че винаги можеш да срещнеш и да се запознаеш с нови хора, да излизаш с тези, с които ти е приятно и забавно, а не по навик. Дори и 1 да е, пак стига А любовта и тя ще дойде, просто трябва да почакаш, пък и когато най - малко предполагаш идва Просто не се ограничавай с тази компания, а започни нов живот, ще видиш колко по - леко ще ти бъде Успех!
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Голям фен
    знам че е трудно, но се опитай да гледаш по-ведро на нещата! животът е пред теб, ще имаш много прекрасни мигове занапред, сигурна съм! успех!

Повече от фен Аватара на Forester
    Не се тревожи ! Някога ще разбереш ,че има много малко истински приятели ! Това,че твоите приятели излизат с гаджетата си , не значи,че и ти не можеш да излизаш заедно с тях , нали ? Не ми се вярва да излизат напълно сами ! Тоест само тя/той и гаджето му/й! Просто им кажи,че ти е скучно сама и ги помоли да може да излизаш заедно с тях !

mi spored mene budi malko pove4e optimist - ne gledai na problema ot lo6ata strana! Nqma6 priqtel - ok tova ne zna4i 4e ne moje6 da izliza6 s obvyrzanite si priqteli! Probvai nqma da syjalqva6 spored men

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си