- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли с 2 презерватива?
dobre li e da pri praveneto na sex da se izpolzvat dva prezervativa,t.e. ediniq da se postavi varhu drugiq?ima li opasnost ot sk1svane ili ot dr iznenadi.....
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
О не го прави ! Така вероятността да се скъсат е много по-голяма. По-скоро внимавай като слагаш единия и гледай да не вкараш въздух.Първоначално написано от yu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аааааа, ебаси яката идея![]()
![]()
Може сложиш 3-4-5 да ти стане по-дебел.![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
XAXaxxaXaxXAXxa az za pruv put 4uvam 4e mojelo i 2 da se slagat![]()
![]()
xaxax a mom4eto pita6 li go s 15 prezervativa dali 6te use6ta ne6to...az sum se pitala naistina s prezervativ ne se li zatupqva malko udovolstvieto na mom4eto
![]()
то с 1 стаа ебахти тъпото а кат сложиш 2 нз за кво ще ебеш ?
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Е нееее, много ясно че го затъпяват, и то не малко а много....Първоначално написано от tvoqta__me4ta
+1Първоначално написано от naze
![]()
![]()
![]()
Съмнявам се да се получи нещо,защото момчето най-вероятно нищо няма да усеща.А пък и нищо чудно като му спадне,заради това,че не усеща,да се изхлузи
offline forever!
![]()
![]()
Защо не сложиш направо всичките от кутийката?!
![]()
![]()
![]()
И 200 да сложиш все тая..мисли с горната си глава по-добре..да си чувал някой да си слага по 2?!?
за какво ти е да слагаш два?! е тва ме разби ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче
мн сте зле всички !
човека пита а вие ..
---
не е хубаво и не го прави защото двата капута се търкат едновременно и вероятноста да се скъсат е мн голяма!
не наистина не слагай 2 презерватива , така риска от скъсване и изхлузване се увеличава , освен това няма да усещаш нищо . Не е добра идея![]()
![]()
![]()
i da probva6 nqma da stane za6toto lubrikanta na purvia 6te ishluzi vtoria! i taka 6ansa da stane gaf e mn po-golqm ot kolkoto samo s edin prezervativ!
....... слагай колкот можеш повече![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...
Ъхъх аха ха хаххх![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
еми ти като сложиш 10 гуми наведнъж , ти няма да усещаш кога ти излиза и влиза к*ра ве човек![]()
![]()
карай с един презерватив иначе е направо смешно , повярвай
![]()
С този пост считам темата за приключена.Всичко е изяснено.Какво е това отношение от вас.Задава ви се въпрос, не можете ли да отговорите без хапливи подмятания и обиди?!Първоначално написано от ~egoistiC
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone