.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Може ли да забременее момичето след...

Въпроса ми е как е възможно в една вечер момчето да направи няколко тека(чувал съм че някои правят по 5-6),ако единственото предпазно средство е презерватива. Мисълта ми е: момчето свършва, отива до банята да се измие от спермата и след половин час да речем пак слага нов презерватив и почват да правят секс, не е ли опасно да са останали някакви сперматозоиди по члена, които да са все още живи и по време на слагането на новия презерватив те да се залепнат по него и съответно после да навлязат във влагалището на момичето?

Град
    Bikini Bottom

Re: Може ли да забременее момичето след...

Цитирай Първоначално написано от stoqn111
    Въпроса ми е как е възможно в една вечер момчето да направи няколко тека(чувал съм че някои правят по 5-6),ако единственото предпазно средство е презерватива. Мисълта ми е: момчето свършва, отива до банята да се измие от спермата и след половин час да речем пак слага нов презерватив и почват да правят секс, не е ли опасно да са останали някакви сперматозоиди по члена, които да са все още живи и по време на слагането на новия презерватив те да се залепнат по него и съответно после да навлязат във влагалището на момичето?
    лелЕЕЕЕЕЕЕЕ много ясно, че е ПОЧТИ невъзможно, ся има 0.000000001% вероятност, но щом е с презерватив, и се е измил..... сигурен съм че НЕ може

Не
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Варна
    100 % ni6ty nemoje da stana 6toto edin spermatozoid e aktiven samo za 5-6 min do 10 min nai mn .. a pyk i 6tom e s prezervativ nqa kak da stane

хах недйте лъжете може да стане ако се скъса
    иначе не вярвам да стане нещо !
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Не може да забременее така, спокс :P

Град
    Асеновград, България
    Хехе... Не станаха ли много съвпадения. След контакта с кислородна среда (30 минути), че и след измиването. Пък и после сперматозоидите да полепнат от външната страна на презерватива. И след всичко това да стигнат до яйцеклетката и да я оплодят. Е, що за спермомутанти ще са това? Не, не може.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на amatorium
    S podobni vuprosi nai-dobre vuobshte ne pravi sex.
    Eating isn't cheating - Arnold

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си