- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Малкия принц"...един спор
Малкият Принц е книга за която повечето хора са чували, но малко знаят всъщност за какво става въпрос вътре. Винаги когато попитам : Чел ли си Малкият Принц? отговорът е да... за жалост когато попитам : Мислиш ли, че звездите всъщност се смеят? той ме поглежда странно и ме пита какво ми става. Или въобще не загрява... или всъщност е чел книгата когато е бил на 8. Това е книга, която.. след като бъде прочетена на тази възраст, трябва да се прочете отново. Прекалено много е събрано в тези не толкова многобройни страници, за да бъде погълнато от едно дете. Малкият принц е любимата ми книга. В нея наистина може да се намери решение и съвет към всичко, което искаш да направиш. Помогнала ми е ужасно много за начинът по който се чувствам със себе си. А и тайно се надявам, че някога ще срещна и аз един малък принц който да ми говори за неща, които хората не разбират.
за това говорех...Първоначално написано от kiss_me{P}
![]()
Чела съм я. Загубена седмица от живота ми........
естествено, кой не я е чувал ?!!?
не е много смислена анкетата![]()
Е, стига де беше доста дебела, скучна и бях на 8-9......Първоначално написано от exploitedteen
Че аз сега "Ема" я мотая 1 месец, защото не ме грабва.
А цялата поредица на Луиза Мей Олкът чета за 3 дни.......
А и бях на село ваканцията-седи ли се вкъщи да четеш?
Ееееее аз съм си малко крайна. Тая я мотах сума ти време, а "Декамерон" прочетох за 1 нощ.......Това ми е критерия за хубава книга.
Аз не съм я чувал. Ей така - да съм на контра!
Grumpy old madman
препоръчвам ти алхимикът на пауло коелюПървоначално написано от krem4et0
мн е хубава![]()
Чувала съм я...даже съм я и чела хаха
Да си признаят честно като мъничка ми се струваше най-ужасната книга на планетата. Адски трудна и неразбираема. Но сега е друго. Всеки път като я чета си намирам нови и нови нещица...
Като бях малка не беше сред задължителните четива в у-ще..
чувала съм я, даже съм почвала да я чета, ама никога не съм стигала до края.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Челала съм я книжката, но беше доста отдавна и почти не си спомням сюжета.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Четох я но до половината. Нямам я на хартиен носител, а само на компютъра си и се умарям доста......Първоначално написано от summer_gir1
А и сега съм си набелязала "Ген" на Майкъл Крайтън. Много ме заинтригува...
Пхахахахахахахаххахахахах аПървоначално написано от Emo Doll
Emo Doll ти сега си яко голяма вече нали...
Аз съм я чела някъде 3 клас...помня че тати много ми я четеше още от 6-7 годишна...и аз нищо не схващах,но той настояваше,че е страхотна книга иии аз ща не ща слушах![]()
Да...и я почвах 10000 пъти,щого се не сващах тва с шапката и слона с боата...и всъщност не знам ако сега я прочета дали ше я разбера изобщо...разликата от сега до трети клас не е особено голяма...
Ам може пък да пробвам
Sega te haresvam o6te pove4eПървоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
Malkiat prinz sum ia 4ela 2 puti.Ne mislia 4e ima 4ovek koito da ne ia e 4yval pone kato zaglavie![]()
да ве имаше нещо такозПървоначално написано от extreme_
не струва книгата ХАРИ ПОТЪР ДЪ БЕСТ
![]()
![]()
Прочетох я преди 1 година за 30 минути![]()
И не че съм много голяма,ама май че я разбрах![]()
Чела съм я стотици пъти и при всеки удобен момент си я припомням. Страшно готина книга. Според мен трябва да се чете задължително 3 пъти в живота на един човек - когато е все още дете, когато поотрасне ( 20 и нагоре) и когато остарее.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Честно казано не можех да повярвам че има хора, които не знаят кой е " Малкият принц " .... до скоро когато на един тест в университета 5 човека отговориха че е писана от Макиавели.....
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Не мога да повярвам, че има същества лишени и от една добра дума през живота си. Не мога да повярвам, че толкова биваш намразен понякога, даже преди сътворението си, само заради него самото. не могда повярвам, че светът не е спрял. Че някой не е спрял цлата лудост.Първоначално написано от leti_cherry
Знам книгата. За възрастни е, да. Не е кой знае какво, но зависи и от вкус.
Едва ли има някои които да не е чувал за нея..
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
95-99% са я чували и едва 7-9 % наистина я разбират и харесват ккато се вижда и от този форум. -_-
Бях на 5 когато гледах филма по канал 1... Не съм чела книжката, но когато намеря време ще го направя, защото има мисъл. А гаджето ти явно не си пада мн по книги щом е спорил![]()
http://malkiqtprinc.atspace.com/
Ето, който иска да я прочете.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up