- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- потребителска репутация
смятате ли, че би било хубаво, ако потребителите на сайта, можеха да се оценяват един друг. бихте ли подрепили подобна идея?
Подкрепям идеята.
Няма смисъл,няма да има нищо обективно в оценката![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
ахаха, естествено, оценяването е чисто субективно действиеПървоначално написано от DjBaloon
![]()
И какви ще бъдат критериите за оценяване?
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от ЦвЕтИт0
mi sigurno 4iito nik ti e simpati4en -6te glauva6 za nego .. tupo e... az sam za ne!
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Аз съм за това мнение което преобладава.Лично мене не ме интересува кой как ще ме оцени-нито ще промени начина ми на живот и големината на самочувствието ми нито щепромени начина ми на даване на съвети![]()
За сега, заемам неутрална позиция.Когато се уточнят критериите, тогава ще защитя твърда позиция по повдигнатия въпрос.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Това не означава, че трябва идеята да се отхвърли. Нека да я сложат на опашката и да я реализират когато имат време.Първоначално написано от chipi_kaoo
Наистина това оценяване ще е на базата на това кой ти е по-симпатичен, обаче дори и така това дава полезна информация за съответния юзър и постовете му.
и за кфо да даваме оценки? тва да не е саит за запознанства..![]()
така кат погледнах анкетата май пове4ето са съгласни, всъщност кой е админ сега?![]()
Има спамери с по 30 акаунта примерно. Какво им пречи да си нафраскат още толкова и да гласуват от всичките за един свой акаунт и изведнъж да се окаже, че даден спамер е 'най-високо оцененият' )
kakto ima rangove pri saob6teniqta da ima ne6to podobno i pri tova nqkoi 1vi rang (novak) da dava 1 to4ka nqkoi super fen (da dava 5,6 to4ki neznam koi rang se vodi...)Първоначално написано от machoka
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
И за какво точно е това оценяване, че не разбрах? Какъв е смисъла? Какво се печели?![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Това е наистина добра идея, но точно тук работата няма да стане, поне не и честно гласуване.
не виждам смисъла..![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...