.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Голям проблем... помогнете супер съм объркан вече !!!важно е

Здравейте, значи проблема е такъв. В чужда страна съм, вече 3 години, но ... имам проблем с момичетата .. преди в българия чесно да кажа никога не съм имал проблеми .. първо .. на хората винаги съм им харесвал .. тука също .. социален тип съм .. забавен съм .. всичко е наред ... обаче когато става въпрос за момичета ... бил съм до сега само с едно момиче от тука италианка и то беше само така за една вечер.. след това нищо ... със сичките момичета които съм пробвал винаги са ми отказвали ... събралиса ми се някаде към 10 отказа вече че и повече ... мисля и да се отказвам вече да зарибявам .. незнам кво да правя .. не съм грозен както казах ... харесват ме кат човек .. и по характер ... харесват ме и разни момичета но те пък не ми харесват .. но какво мога да направя ! не бихте били с някого който не харесвате нали така ?? 2то което е ... не съм и питал никого за мнение за мен .. дали съм хубав или т.н .. но предполагам че не съм и грозен .. щом имам и толкова приятели и приятелки (които са ми казвали че съм и хубав) .. но незнам .. 10 отказа един след друг не ми изглеждат добро нещо ... последния отказ беше и днес ... КАКВО ДА ПРАВЯ ?!?!?!??!?! вече имам чувството че трябва да спра да пробвам да зарибявам момичета че нищо няма да стане ... просто незнам .. незнам ...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Емо може да се целиш твърде на високо,разбирам,че не си грозен,ама както ти не искаш да си с момичета които не харесваш,и така момичетата оито зарибяваш,не те харесват и това е.
    Не знам,каква може да е причината Сорри,пожелавам ти успех!

Град
    Враца

Re: Голям проблем... помогнете супер съм объркан вече !!!важ

Цитирай Първоначално написано от valkyr
    Здравейте, значи проблема е такъв. В чужда страна съм, вече 3 години, но ... имам проблем с момичетата .. преди в българия чесно да кажа никога не съм имал проблеми .. първо .. на хората винаги съм им харесвал .. тука също .. социален тип съм .. забавен съм .. всичко е наред ... обаче когато става въпрос за момичета ... бил съм до сега само с едно момиче от тука италианка и то беше само така за една вечер.. след това нищо ... със сичките момичета които съм пробвал винаги са ми отказвали ... събралиса ми се някаде към 10 отказа вече че и повече ... мисля и да се отказвам вече да зарибявам .. незнам кво да правя .. не съм грозен както казах ... харесват ме кат човек .. и по характер ... харесват ме и разни момичета но те пък не ми харесват .. но какво мога да направя ! не бихте били с някого който не харесвате нали така ?? 2то което е ... не съм и питал никого за мнение за мен .. дали съм хубав или т.н .. но предполагам че не съм и грозен .. щом имам и толкова приятели и приятелки (които са ми казвали че съм и хубав) .. но незнам .. 10 отказа един след друг не ми изглеждат добро нещо ... последния отказ беше и днес ... КАКВО ДА ПРАВЯ ?!?!?!??!?! вече имам чувството че трябва да спра да пробвам да зарибявам момичета че нищо няма да стане ... просто незнам .. незнам ...
    питай някоя твоя приятелка да пита някое от момичетата що ти отказало примерно и така няма да повтаряш тая грешка и другия път щи върже ?
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Емо може да се целиш твърде на високо,разбирам,че не си грозен,ама както ти не искаш да си с момичета които не харесваш,и така момичетата оито зарибяваш,не те харесват и това е.
    Не знам,каква може да е причината Сорри,пожелавам ти успех!
    Mda zamisli se v/y tova
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Не се отказвай всичко ще се получи от самосебе си.

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    ем ддз не се отказвай ама сиг има не6то или някъде дет бъркаш

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Доста оптимистично.Сега точно не ми е до оптимиэъм.Просто се намирам в кофти период Но съм съгласна.Нямаме какво друго да ти кажем.Чакаш и това е.И не се откаэвай.Никога не трябва да се откаэваме,ако наистина искаме нещо Эвучи клиширано.Даже и е.Ама си е така.Эащото,эа да постигнеш нещо,трябва усърдие.Може да эагубиш много пъти,но не трябва да се откаэваш.Эащото после даже победата ще е по-яка
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

В никакъв случай не трябва да се предаваш!Мисля,че идеята да разбереш защо момичетата са ти отказали е добра.Опитай.И най-важното-винаги бъди естествен,с чужда самоличност няма да стигнеш далеч и не забравай-все някъде там е перфектното момиче,продължавай да го търсиш и не спирай да се забавляваш.

Град
    At the world's end
    Пич, не забравяй че на италиенките нравите им са по-различни. Там до преди 100 години, не се позволявало да се докосват даже двама "влюбени". (брей, ама и аз колко съм чел)
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

dai snimka i 6e ti kajem dali si hubav
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Е щом вече 10 са ти отказвали, значи скоро все ще се намери някоя да ти върже :P
    Може би грешиш в нещо при зарибяването...

Както каза някой в началото и аз мисля че явно се целиш много нависоко

По принцип момичетата в който съм се целил половината са били или прекалено яки за мен ... в смисъл 2/3 от тях да речем са и моделки но не са пък и на висока класа ... може пък отказ да е щото не съм някаф дет има пари да излизат от газа или пък знам ли... бе ф тая италия просто никакъв късмет нямам ..............

По принцип момичетата в който съм се целил половината са били или прекалено яки за мен ... в смисъл 2/3 от тях да речем са и моделки но не са пък и на висока класа ... може пък отказ да е щото не съм някаф дет има пари да излизат от газа или пък знам ли... бе ф тая италия просто никакъв късмет нямам ..............
    Просто не са те харесали момичетата...защо винаги трябва да са матереалистки след като не са ти обърнали внимание?!?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от Yanichka
    Просто не са те харесали момичетата...защо винаги трябва да са матереалистки след като не са ти обърнали внимание?!?
    Е и аз да съм манекенка,няма да излизам с кой да е В смисъл,всеки трябва да излиза с подобна на неговата природа.

А до автора,иди в някво село,там ще има няква готина,дето няма да е толкова надута.В кой град си?Имам една приятелка в Сиена,може да си допаднете,ако искаш,кажи да ви свържа,ако си на близо до Сиена.

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Цитирай Първоначално написано от Yanichka
    Е и аз да съм манекенка,няма да излизам с кой да е В смисъл,всеки трябва да излиза с подобна на неговата природа.

А до автора,иди в някво село,там ще има няква готина,дето няма да е толкова надута.В кой град си?Имам една приятелка в Сиена,може да си допаднете,ако искаш,кажи да ви свържа,ако си на близо до Сиена.
    Да бе във село ще ходя да си търся момиче ... тръгнах .. ами иначе съм в един град на морето ... не е далеч от сиена ... а твойта приятелка хубава ли е ? най-важното е че бг ... поне не е шибана италианка .. че просто ми писна вече

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Зависи... Зависи и к'во разбираш под отказ. Ако са няк'ви момичета, дето ги познаваш от 3 дена или ги срещаш на улицата и викаш извиняяй искаш да си станем гаджета (като в първи клас) нищо чудно, че ще ти откажат. Избери определено момиче, опознай го, първо излизайте на срещи, кафета, ресторант и т.н. нещата ще потръгнат!

успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си