.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 84
    Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума

АБИТУРИЕНТСКИ ТОАЛЕТИ

Има ли абитуриентки в тоз форум ? Ако има искам да ви попитам избрахте ли си вече рокля , и ще ви я шият ли или ще си я купувате готова ? Аз все още имам бегла представа как ще изглежда моята. За сега съм се спряла на къса рокля , но за съжаление в сайтовете преобладават най-вече дълги и няма голямо разнообразие на къси рокли. Затова ако ми покажете някои сайт , в които да има и съси рокли , много ще ми помогнете. Ще се радвам който иска да се похвали с тоалета които си е харесал , и да постне снимки да го видим.

Намери се някой да пусне тази тема Аз опитах преди няколко седмици, ама не ми даде да пусна линкове към рокли, защото съм била нов потребител Аз съм абитуриентка и ви призовавам да пращата модели, които ви харесват за всеобщо обсъждане

Re: АБИТУРИЕНТСКИ ТОАЛЕТИ

Цитирай Първоначално написано от Black`Wings

Има ли абитуриентки в тоз форум ? Ако има искам да ви попитам избрахте ли си вече рокля , и ще ви я шият ли или ще си я купувате готова ? Аз все още имам бегла представа как ще изглежда моята. За сега съм се спряла на къса рокля , но за съжаление в сайтовете преобладават най-вече дълги и няма голямо разнообразие на къси рокли. Затова ако ми покажете някои сайт , в които да има и съси рокли , много ще ми помогнете. Ще се радвам който иска да се похвали с тоалета които си е харесал , и да постне снимки да го видим.
    И аз на къса съм се спряла и като огледаш в доста сайтчета има къси рокли въпреки че повечето наистина са дълги

Град
    във форума
    Айде призовавам ви пак да пускате линкове с рокли

Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..

Град
    във форума
    Първите най много ми харесаха . Намерих тука един сайт , за които се интересува romantika-fashion точка ком / не ми дават да поствам линкове/ - има много модели , повечето пак са дълги , но нещо не мога да разбера как да дам copy&paste на снимката за да си я запазя , нещо не става ...

Град
    във форума
    Nadelina благодаря , хареса ми 5-тата рокля черната , само че без това дълго висящо нещо отзад , като цяло нещо такова искам да е. Предпоследната бялата също е хубава. Въобще нещо такова широко бухнало надолу , ако сте глеали клипа на Avril Lavigne - My Happy Ending там тя е с мойта рокля - мечта предполагам разбрахте в какъв стил Само че такива рокли рядко се намират.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Black`Wings ti mojesh da si ushiesh... ne e zadyljitelno da ti e gotova roklqta... Moje da q narisuvash daje tvoita roklq-mechta i da q dadesh na shivachka koqto da ti q napravi... Mnogo moi priatelki napraviha taka... Nqkoi si bqha haresali ot internet i zanesoha snimki a drugi gi bqha narisuvali... Makar che spored mene gotovata roklq e mnogo po dovyr variant zashtoto kogato slojish edna roklq i se vidish s neq togava useshtaneto e razlichno... Ima cvetove koito prosto ne ti utivat... Ima cvetove... ima modeli koito te karat da svetish... Kato merish gotovi rokli useshtash koq e tvoqta roklq...

Град
    във форума
    iiii ... nai nakraq si porychah roklq

Ne e tochno syshtata kakvato si q predstavqh , no vse pak e hubava , kysa e kakto iskah , cveta e vinenocherveno - bordo , neshto ot toq sort , no modela ne go namerih syshtiq da vi go pokaja , kato se snimam shte vi dam snimki da go vidite. Az po princip mnogo natryfeno ne iskah ta e semplichka nooo e hubava Nali e vajno az da si q haresam nali.

iiii ... nai nakraq si porychah roklq

Ne e tochno syshtata kakvato si q predstavqh , no vse pak e hubava , kysa e kakto iskah , cveta e vinenocherveno - bordo , neshto ot toq sort , no modela ne go namerih syshtiq da vi go pokaja , kato se snimam shte vi dam snimki da go vidite. Az po princip mnogo natryfeno ne iskah ta e semplichka nooo e hubava Nali e vajno az da si q haresam nali.
    И аз си поръчах...като си я вземеш да покажеш :P

Град
    във форума
    Ей ме мене с роклята ми - най сетне си я взех
    Ще се радвам да чуя мнения нооооооо аз и без това си я харесвам
    Кажете какво мислите...

http://img259.imageshack.us/img259/6607/roklq11ik9.png
    http://img68.imageshack.us/img68/232/roklq13al7.png
    http://img181.imageshack.us/img181/1766/roklq12ok8.png
    http://img68.imageshack.us/img68/5592/roklq14py1.png

съжалявам за не особено доброто качество

Мега фен
    Град
    Mnogo sladka roklichka si si vzela!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Oo0o0o i az sam abitiurentka i umiram ot valnenie s kakva roklq shte bada,i az razglejdah saitovete i az katocheli iska po-kasa roklichka
    Radvam se,che ne sam edinstvenata koqto oshte ne si e kupila roklq,zashtoto imam mnogo priqtelki koito veche sa si kupili,a az oshte ne sam.

Na men eto tazi roklq mnogo mi haresva

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=75170&photo=3

Град
    във форума
    е аз си купих вече де пратих ви снимки даже да я видите
    и ще се радвам да чуя още някое мнение за нея :P
    но като цяло съм доволна само дето сега пък зора ми е да си намеря обувки

Мега фен
    Град
    е аз си купих вече де пратих ви снимки даже да я видите
    и ще се радвам да чуя още някое мнение за нея :P
    но като цяло съм доволна само дето сега пък зора ми е да си намеря обувки
    Az mnogo haresvam edni botushi - otdolu sa sqkash samo obuvka i nagore sa danteleni. Ima gi vsqkakvi cvetove. Super mnogo im se kefq. Shte otivat na tvoqta roklq.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    haresva mi roklqta ti samo cveta ne mi dopada...6toto ne bi otival na vseki no na teb ti e super
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер фен Аватара на fake
    това е моята рокля:

с малко промени по нея, които ще направя като дойде...понеже не ме кефи да е изцяло черна, онова стърчащото отдолу ще го сложа виненочервено, и връзката също.
    Boots and braces don't make racists!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Аз пък си взех много опасен костюм.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    във форума
    иииии fake роклята е страхотна супер много ми хареса ...
    тцтцттцц ...
    наистина много
    нещо нестандартно и оригинално не тип булчинска рокля - торта и т.н.
    Поне това е точно в мой слил много ме кефи Поздравления за избора стискам палци да обереш точките на бала

Ааа Nadelina мога ли да те помоля ако може да ми покажеш снимки на тия обувки за които ми говориш? За да добия някаква представа щото наистина ми се оказаха проблем обувките ...
    Проблема е там че краката ми са тънички ... роклята е къса ... и когато обуя токчета и ... изглеждам все едно съм на кокили ужасно грозно Като някакви клечки са ... Знам виждала съм се ...
    Та ... по възможност трябва да си намеря не особено високи обувки ... сандали ли ботуши ли незнам тепърва ще мисля

http://www.promgirl.com/shop/dresses/viewitem-PD282211
    Това е модела на моята рокля,но цвета е златист..или по-скоро нещо м/у златист и шампанско

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Рокличката дето си си взела е много готина и е тъмно червена което е направо убиийствено, аз също съм абитуриентка, и си взех къса черна рокля с цветя .... и мн и се раадвам за жалост нямам сега снимка, ако се снимам ще кача ....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

;]

skype mi e love-ico-gazara imam dosta modelcheta ako nqkoq ot vas e zainteresovana da pishe
    Love Ickooo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си