.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

пиърсинг на пъпа

интересува ме дали всеки го дупчат с различна игла, а също има ли временни пиърсинги :]

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    а боли ли и кви са рисковете?

Re: пиърсинг на пъпа

Цитирай Първоначално написано от SlYn4iCe
    интересува ме дали всеки го дупчат с различна игла, а също има ли временни пиърсинги :]
    В което и професионално студио да отидеш не би трябвало да имат проблеми откъм хигиена, но не е лошо да отидеш и да се поогледаш , даже е препоръчително. На място може да си зададеш и другите въпроси.

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Цитирай Първоначално написано от my baby love
    а боли ли и кви са рисковете?
    Ако не спазваш това,което ти кажат да се възпали и да стане рана с кръв и гной.
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Защо всички питате дали боли?

Ако ви кефи толкова няма да ви пука...освен ако не сте наистина толкова лигави

Голям фен
    Нем. Баси шита. трябва да го махнеш, щото кожичката изтънява, но аз си се кефя на белезите, то е дупка бтв <3 ('= Малко като мен, обаче. Та помосли си ^^

Корсетите май бяха временни,но
    не съм сигурна :P

Град
    in your sweet dreams

Re: пиърсинг на пъпа

Цитирай Първоначално написано от SlYn4iCe
    ако те е страх по добре недей да се пробиваш ... ако искаш некфа теникийка с магнитче да ти седи на пъпа по добре недей да се излагаш ! ако ще правиш нещо го прави като хората ! ако толкова много си искала този пиерс до сега да си се пробила и да му се кефиш ...
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си