.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Странна менструация - дали съм бременна?

значии проблема е следния...преди г/д 2 месеца правихме секс с приятеля ми не използвахме презерватив но и той не свърши в мен.само че ся ме притесняват такива гадни мисли дали не съм бременна.цикъла си ми е редовен само че последния път беше малко странен първия ден нормално ама после беше по слаб.нз дали е от притеснение или май сме сгафили яко.така че плс дайте някакво мнение по темата че ще полудея накрая

т.7
    krem4et0

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Що не си купиш един-два теста за бременност и да си решиш проблема? Пук следващия път умната..!!!
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

айй стига с тез тестове че последния път показа 2 черти и настана тишина .......... и портфейла ми олекна
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

Град
    непостоянно
    Направи си тест за всеки случай, въпреки че не ми се вярва да си бременна, щом ти е дошло. Ако пък случайно е положителен - бягай на лекар!
    We are all dead people in vacation, but still we dance

98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си