- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Момичетата ме мразят, в мен ли е вината?
Ами хубаво е че си кавалер,но наистина има някаква граница.Когато прекалено много уважаваш някого той ти се качва на главата, така че не бъди чак такъв кавалер ако всичко е с мярка смятам че нещата ще се променят.![]()
Успех![]()
My heart is broke but I have some glue
Спокойно ! Мисля , че ти си човек , който държи на принципите си и това е похвално . Не се променяй само зад а се харесаш на булшинството от разглезени пикли . Бъди такъв какъвто си ! Мисля , че ти си от малкото момчета ,които се държат уважително към момичетата и това прекрасно !НО бъди мил с момичетата до момента в , който те започнат да те принуждават да изневеряваш на приниципите си ! Не позволявай момичетата да те манипулират , само защото си кавалер ! Прояви малко коравост , ако някое момиче се изкаже хапливо по твой адрес . Разбирам , че си раним , но не го показвай точно когато те обидят . Тогава е момента да покажеш , че имаш достойнство за разлиак то "коравите " ти връстници ! Успех и бъди такъв какъвто си ! Отстоявай принципите си и съхранявай достойнството си !![]()
абе то си зависи от хората...примерно имам приятели,които се държат мило,нежни са,ама всички момичета ги уважават...ама в крайна сметка няма как от толкова малко да разберем какъв си и да ти кажем дали трябва да промениш нещо....
someone else...
не мисля че вината е в теб...наистина.
да се държиш добре и приятелски с момичетата е страхотно и те би трябвало да го оценяват и да ти се кефят...жалко че не го правят.
хъхъ..
Това дето го казваш не мога да си го обясня...как може жените да не харесват кавалерското поведение, а предпочитат да бъдат мачкани...не го разбирам. От това което прочетох си извадих доста добро мнение за теб, може би единственият ти проблем е че им се оставяш прекалено много. Просто малко се постегни и не ги оставяй да ти се качват на главата, иначе всичко ти е префе
пп:Па ако не си намерш мацка за бала, покани мен :P
проблема не е в теб а в селските курви ..защото сега момичетата явно им харесва да се държат с тях като с тотални Ку*ви и да се задяват само с некфи псевдо гъзари дето сложат 1 ланец регнат се в myspace и стават безсмъртни ... просто бъди себе си и НЕ СЕ ПРОМЕНЯЙ точно такива като теб може да им се каже истински мъже !!
Много добре се изказваш и си личи.че си интелигентен.Лоша черта за 17 годишно момче.Момичетата търсят авантюри с диви селяни,защото е много по пламенно.Аз сега завършвам 10 клас и веч тотално сам се отказал от момичетата.Предпочитам да изчакам докато им оврът главите.Казва се,че ние момчетата порастваме по-късно,а всъщност е обратното.Попринцип на 25-30 годишна възраст нещата се преобръщат.Жените се оглеждат за мили и умни мъже,а не за свине и нагли просто фешани като в тийнейджърската възраст.Ще ти кажа само едно-не се променяй,по добре да те харесва само едно момиче,но свястно,отколкото цялата орда кухи лейки,които не правят нищо друго,освн че съществуват.
А колкото до бала - аз мисля да съм без дама.Ако искам да си изкарам върха,не искам някоя да ми виси на ръката и да се гледа в огледалце на всеки единадесет минути,да си придърпва роклята,защото и се набира,да си оправя прическата във всяка тоалетна,накрая да се нафирка и да заспи с гъза нагоре в колата на баща ми.
Само напред,готин!Някой ден ще откриеш момичето за теб,а тези които сега ти се смеят ще реват на сватбата ти !![]()
Ахаха тръгнал си да търсиш съвети от госпожички и те веднага "такива като теб са рядкост и много те ценим и желаем", но никоя от тях няма да те изчука![]()
Истината и тя е общо валидна винаги, е че 'доброто момченце' винаги свършва последен. Госпожичките искат приключения, страст, да се чувстват като малки момиченца пред партньора си. Или поне госпожичките, които ти искаш да чукаш. И ако не можеш да им предоставиш това приключение, никога няма да ги имаш.
Започни да тренираш сериозно за да може организма ти да продуцира повече тестостерон. На нападките отвръщай с такива. Изолирай се от другите, но го направи по агресивен начин, не по сдухливият. Идеята не е как другите ще те приемат, щом 4ри години те приемат за женчо випуска ти явно ще си остане така. Идеята е ти да промениш собствения си светоглед, собственото си себеусещане. Започнеш ли да гледаш на живота като нещо, което можеш да сграбчиш си стигнал до правилният state of mind. Не ти си им длъжен, те са ти длъжни на теб. Качествени мъже малко, ебливи пикли бол. Излъчвай интелигентност, мъжественост, опасност, непукливост и новите хора, с които се запознаваш ще те възприемат като коренно различен човек. При това идеята не е просто да излъчваш, а да си такъв. Спрете с глупостите как еди какво си било преструвки и тн. Няма такова нещо като 'играене на роли', има само да бъдеш това, което искаш да бъдеш.
Гледай около себе си, учи се, възползвай се. Светът е низ от възможности, но само истинските хора се протягат към тях. Не бъди цял живот изтривалка. И не се задоволявай с безумните утешения "някой ден ще си намериш някоя".
am пич аз познавам 1 фр беше женчо и гледам сички го закачат бият го подиграват му се викам пич идваш с мен да тренираш борба той вика ама не ама не викам няма не идвай тука ся вече 4-ти месец говодя с мен и забелязах че е адцкия пич и когато се държиш добрес него става много забавен а иначе е мълчелив
и ся му викам мълчи си прай дръж си на своя style няма смис да се праиш кат мен и мн др аз съм си такъв така сам научен от малък и ся вече нит никoй го закача нит нищо
Ох, айде моля ви се. Всички момиченца веднага се зарадваха на автора, но даже и половината не биха му обърнали внимание, ако го познаваха. Не защото не харесват милите момчетата, а защото никое момиче не иска женчо до себе си. Ти хубаво си бъди мил, ама нали знаеш - всяка крайност е родна сестра на ограничеността. Както се пее в една песен "Girls keep breaking up with me, it's never any fun. They say they already have a pussy, they don't need another one." ;]
Чувствам се герой!![]()
Да ти кажа, познато ми звучи. Не че не съм възпитаван нормално, просто като по-малък също не участвах в закачките и тн. Видях накъде води и се усетих. Не ми беше приятно в началото да играя роля, може би тогава съм държал повече на имиджа щом съм го направил, но истината е че се постарах да подражавам на останалите и тн. С други думи най-нормално олигофренче. Тва какво, началото на гимназията май. Бях решил ново начало и така и стане.
После стигнах до някакво заключение, че всяка крайност е вредна, както спомена някой преди това. Отношенията сега са нещо по средата, гаврата е умерена, но си я има.Пък не се отчайвай, има момичета, които ценят поведение като твоето.
имах приятел миналата година (от класа ми) .Бяхме доста близки ..обаче тази година се промени страшно много и вече все едно не се познаваме...и цялата история беше защото другите момчета му се подиграваха че излиза с момиче на кафе само като приятел ...все едно де,...имаш две опции..
1.да се държиш като задник..така може би ще те харесат
2.да продължиш да си си нормален и да не ти пука за кифлите...
четях през няколко реда но доколкото видях си 11 клас...за година и половина оставаща да не ти пука е моят съвет...ти после ще си продължиш напред,ще си намериш приятелка която впоследствие ще ти стане евентуално съпруга и ще си живееш живота..а те само ще могат да си мечтаят някой да ги уважава по начина по който ти си го правил : )