.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Град
    sf - nai golemoty selo :P

Какво гледате в хората с които се запознавате

ilii ve4e se poznavate no vinagi tva ne6to vi pravi vpe4atlenie. az gledam drexite dali sa xybavii ili sa nekvi staromodni, gledam y6ite dali sa 4isti, zubite su6to, nosa dali e idqlno prav, vejdite dali sa yskybani pravilno i ako ne sa naprao si predstaqm kak gi skybqq ii glavno tva i kosata est dali e mazna. pitaneto e za vun6niq vid vsmisul kvi ne6ta vi praqt vpe4atlenie!
    <~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    На мен ми прави впечатление във външният вид специално , косата каква е, какъв цвят каква форма , прическата. За момичетата ми прави лошо впечатление прекалено силният и натрапчив грим. Усмивката и зъбките дали изглеждат добре това горе долу ... Но това не са разбира се критерии за оценяване на личността на човека , а просто това което прави впечатление от пръв поглед.

~~lalala~~ , да ти имам и критериите за събеседник ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен
    Не съм се замисляла .. прави ми впечатление на първо място цялостното излъчване и после дрехите и .. това само :Р

Град
    tva ne sa kriteriii prosto vinagi kato gledam nqkoi 4ovek teq raboti mi se nabivat v o4ite

moje bi ne e hubavo ma purvo gledam vun6niq vid no ne e nai-vajnoto posle kuf e haraktera ako e pe4en evala ako e sduhlio - izob6to nqma da se zanimavam s nego!

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

Град
    NE STAVA DYMA DA OCENQVATE 4OVEKA PO TVA A PO-PRINCIP KATO OGLEJDATE NQKOI V KOE SE ZAGLEJDATE I VI PRAI VPE4ATLENIE

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    ~~lalala~~ , да ти имам и критериите за събеседник ...
    И аз това щях да кажа o_O
    По-специално нищо не гледам,обаче разбира се ми прави впечатление,ако човека насреща няма добра хигиена(неизмита коса,зъби и т.н.)

Височината и пръстите.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    sofia
    на мен на първо място ми прави впе4атление цвета на о4ите и формата на ноктите..

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Когато се запознавам с някого го гледам в очите .. това е първото нещо, което правя ... А другото, което гледам е хигиената - ноктите, зъбите, косата ...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

На първо място - усмивката.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами чесно казано не обръщам внимание на външния вид ... може човека да е пълен клошар, но няма да ми пука ...може и да е супер дуре облечен и пак няма да ме накара да имам някви предръсъдаци ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

еем първо гледам лицето, кожата.. винаги тва първо
    след това облеклото, не е задължително да е кой знае кво, само нека да е чисто и спретнато
    ааа мда, и аромата.. обожавам черен срейт абее да се поддържат хората, не е толко зор дали са красиви или не

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Град
    Лапландия!?
    Носът,зъбите,веждите(не обичам прекалено огромни и рошави) и косата дали не е няква мазнилка :} и това е

Град
    Враца
    its'a all about expectations
    нищо във външния вид , важното е кат го питам кво стаа кво че ми каже
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Не мога да кажа, че външният вид ми прави кой знае какво впечатление. В крайна сметка - или харесвам човека срещу мен или не, или ми е все едно.. Най много да обърна внимание ако ме гледа странно или има нещо в поведението му, което ми прави впечатление. Но определено не съм някой разузнавач на тялото на човека срещу мен Поне не от първата среща
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Единственото което държа за външния вид е да има видима лична хигиена(чисти зъби,коса и да не смърди).Иначе не ме интересува дали е дебел,грозен,куц,киорав или сакат.Аз искам като съм с приятел/ка да се забавляваме и да се чувствам добре в компанията и/му.

телосложението, стила, походката и маниерите

Аз гледам устните и обувките, нз защо така
    Ама в сми, не че определям хората, с които ще се запозная по тях, а те просто ми правят впечатление.

Цитирай Първоначално написано от Black`Wings
    На мен ми прави впечатление във външният вид специално , косата каква е, какъв цвят каква форма , прическата. За момичетата ми прави лошо впечатление прекалено силният и натрапчив грим. Усмивката и зъбките дали изглеждат добре това горе долу ... Но това не са разбира се критерии за оценяване на личността на човека , а просто това което прави впечатление от пръв поглед.

Супер фен
    na kakvo miri6e i po-specialno ako miri6e dobre kakav e prfumat,o4ite sa6to
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    излъчването

Усмивката и обувките попринцип

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Лицето,това докато се запознаваме.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си