- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво гледате в хората с които се запознавате
ilii ve4e se poznavate no vinagi tva ne6to vi pravi vpe4atlenie. az gledam drexite dali sa xybavii ili sa nekvi staromodni, gledam y6ite dali sa 4isti, zubite su6to, nosa dali e idqlno prav, vejdite dali sa yskybani pravilno i ako ne sa naprao si predstaqm kak gi skybqqii glavno tva i kosata est dali e mazna. pitaneto e za vun6niq vid vsmisul kvi ne6ta vi praqt vpe4atlenie!
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~
На мен ми прави впечатление във външният вид специално , косата каква е, какъв цвят каква форма , прическата. За момичетата ми прави лошо впечатление прекалено силният и натрапчив грим. Усмивката и зъбките дали изглеждат добре това горе долу ... Но това не са разбира се критерии за оценяване на личността на човека , а просто това което прави впечатление от пръв поглед.![]()
~~lalala~~ , да ти имам и критериите за събеседник ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Не съм се замисляла .. прави ми впечатление на първо място цялостното излъчване и после дрехите и .. това само :Р
tva ne sa kriteriii prosto vinagi kato gledam nqkoi 4ovek teq raboti mi se nabivat v o4ite
moje bi ne e hubavo ma purvo gledam vun6niq vid no ne e nai-vajnoto posle kuf e haraktera ako e pe4en evala ako e sduhlio - izob6to nqma da se zanimavam s nego!![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
NE STAVA DYMA DA OCENQVATE 4OVEKA PO TVA A PO-PRINCIP KATO OGLEJDATE NQKOI V KOE SE ZAGLEJDATE I VI PRAI VPE4ATLENIE
И аз това щях да кажа o_OПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
По-специално нищо не гледам,обаче разбира се ми прави впечатление,ако човека насреща няма добра хигиена(неизмита коса,зъби и т.н.)
Височината и пръстите.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
на мен на първо място ми прави впе4атление цвета на о4ите и формата на ноктите..![]()
ами чесно казано не обръщам внимание на външния вид ... може човека да е пълен клошар, но няма да ми пука ...може и да е супер дуре облечен и пак няма да ме накара да имам някви предръсъдаци ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
еем първо гледам лицето, кожата.. винаги тва първо
след това облеклото, не е задължително да е кой знае кво, само нека да е чисто и спретнато
ааа мда, и аромата.. обожавам черен срейтабее да се поддържат хората, не е толко зор дали са красиви или не
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Носът,зъбите,веждите(не обичам прекалено огромни и рошави) и косата дали не е няква мазнилка :} и това е
its'a all about expectations![]()
нищо във външния вид , важното е кат го питам кво стаа кво че ми каже
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Не мога да кажа, че външният вид ми прави кой знае какво впечатление. В крайна сметка - или харесвам човека срещу мен или не, или ми е все едно.. Най много да обърна внимание ако ме гледа странно или има нещо в поведението му, което ми прави впечатление. Но определено не съм някой разузнавач на тялото на човека срещу менПоне не от първата среща
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Единственото което държа за външния вид е да има видима лична хигиена(чисти зъби,коса и да не смърди).Иначе не ме интересува дали е дебел,грозен,куц,киорав или сакат.Аз искам като съм с приятел/ка да се забавляваме и да се чувствам добре в компанията и/му.![]()
телосложението, стила, походката и маниерите
Аз гледам устните и обувките, нз защо така![]()
Ама в сми, не че определям хората, с които ще се запозная по тях, а те просто ми правят впечатление.
na kakvo miri6e i po-specialno ako miri6e dobre kakav e prfumat,o4ite sa6to
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Усмивката и обувките попринцип