- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Теория за готините момчета
готино момче е моето ,колкото и болка да ми е причинил. ТОВА Е НАЙ-ВЕЛИКОТО МОМЧЕ НЯМА ПО-ГОТИН ОТ НЕГО....НЯМАМ ДУМИ С КОЙТО ДА ВИ ГО ОПИША![]()
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
И е Вярно , И не е.Важи само за мацките от пубертетаПървоначално написано от selenia
13-14-15 максимум.После им идва акъла в главата.Поне на някой ед
Скайп: doombringer2006
Първоначално написано от FEN_NA_MOTORI
влаковете не са пълни,който търси намира...
Първоначално написано от kombarka
izmilq6 si golqmo opravdanie!! mnogo malko ot gitinite mom4eta sa svobodni tova 4e neznai6 koi e gotin i koi ne.. ponqkoga tiq koito nai-podcenqva6 te izlizat nai GOTINITEsetix se za CarliTOOOOOOOOOOOOOOO
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
абеее моят приятел си е много готин ама аз не съм фръцла или поне не се определям като такава![]()
![]()
![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
Не винаги готините момчета са заети или там незнам си кво !зависи от самото момче.Аз примерно познавам момчета супер сладки и готини ,които си седят сами просто защото момичетата които им се натягат са прекалено преми с тях и гледат само външността им.
spored men tova s teoriite sa palni prostotii!purvo za gadnqrite-vsi4ko zavisi ot tova kak ti se darji6 s nego.vtoroto,4e sa zaeti sa6to ne sam saglasna-estestveno ne moje6 da si s nqkoi,koito si ima gadje ot 5 godini i si q obi4a,samo za6toto na teb ti e skimnalo,no ako si gotina ni6to ne se znae i nai-ve4e ako ti mu dopadne6 kato 4ovek i se razbirate pove4e,otkolkoto s negovata![]()
+ 1 познавам доста готини момчета и на външен вид и по характер който си киснат сами...а и тва че задължително тряа да има съчетание ГОТИН+ФРЪЦЛА също не съм съгласна...накратко има твърде много неща от които зависи кой с кого е и т.н. за тва щи кажа че има достатъчно момченца на света и тва войто си е чисто оправданиеПървоначално написано от kifla
![]()
.!.
Готините момчета са с готини момичета. Другото са оправдания.
Хаха , не знам дали си измисляш оправдание ..
Жалко , че не съм готин да ти кажа дали е така ..
И въпреки това си имам готина приятелка ... тя сигурно също е заета с някой готин .. чудно ми е как е намерила време за мен![]()
![]()
Не знам .. аз готини момчета , дето са гадняри не познавам .. гаден ли е , начи не е готин![]()
Логика
Я излезни малко на вън , подишай се малко свеж въздух , и намери някое готино момче , дето е самичко.
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки