.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    готино момче е моето ,колкото и болка да ми е причинил. ТОВА Е НАЙ-ВЕЛИКОТО МОМЧЕ НЯМА ПО-ГОТИН ОТ НЕГО....НЯМАМ ДУМИ С КОЙТО ДА ВИ ГО ОПИША
    Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...
    В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END

Re: Теория за готините момчета

Цитирай Първоначално написано от selenia
    a be nali znaete gotinite mom4eta ili sa gadniari ili ve4e sa zaeti s niakakvi frucli!to e logi4no,koi 6te ostavi takova mom4e da si hodi sam sami4ko !kakvo mislite po taia teoria-ima li ne6to viarno ili samo si izmisliam opravdania,4e niamam gadje ?
    И е Вярно , И не е.Важи само за мацките от пубертета 13-14-15 максимум.После им идва акъла в главата.Поне на някой ед

Скайп: doombringer2006

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Цитирай Първоначално написано от FEN_NA_MOTORI
    Цитирай Първоначално написано от Chess
    Цитирай Първоначално написано от FEN_NA_MOTORI
    За всеки влак си има пътници :P
    Ако влаковете са пълни
    Ще стоиш прав

влаковете не са пълни,който търси намира...
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    izmilq6 si golqmo opravdanie!! mnogo malko ot gitinite mom4eta sa svobodni tova 4e neznai6 koi e gotin i koi ne.. ponqkoga tiq koito nai-podcenqva6 te izlizat nai GOTINITE setix se za CarliTOOOOOOOOOOOOOOO
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Re: .

Цитирай Първоначално написано от oziato
    ne razbiram za6to ako nqkoi se darzi kat prav selqnin,kazvate 4e e gotin.poznavam mnoo momi4eta det izlizat s takiva maimuni i vi kazvam da si fanat ot junglata ne e gotino.ima tolkova mom4eta,verno 4e ne se pravqt na interesni ama tva ne zna4i 4e ne sa pi4ove
    +1
    Vladoka rulzzz

абеее моят приятел си е много готин ама аз не съм фръцла или поне не се определям като такава
    ~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski

Не винаги готините момчета са заети или там незнам си кво !зависи от самото момче.Аз примерно познавам момчета супер сладки и готини ,които си седят сами просто защото момичетата които им се натягат са прекалено преми с тях и гледат само външността им.

spored men tova s teoriite sa palni prostotii!purvo za gadnqrite-vsi4ko zavisi ot tova kak ti se darji6 s nego.vtoroto,4e sa zaeti sa6to ne sam saglasna-estestveno ne moje6 da si s nqkoi,koito si ima gadje ot 5 godini i si q obi4a,samo za6toto na teb ti e skimnalo,no ako si gotina ni6to ne se znae i nai-ve4e ako ti mu dopadne6 kato 4ovek i se razbirate pove4e,otkolkoto s negovata

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    Не винаги готините момчета са заети или там незнам си кво !зависи от самото момче.Аз примерно познавам момчета супер сладки и готини ,които си седят сами просто защото момичетата които им се натягат са прекалено преми с тях и гледат само външността им.
    + 1 познавам доста готини момчета и на външен вид и по характер който си киснат сами...а и тва че задължително тряа да има съчетание ГОТИН+ФРЪЦЛА също не съм съгласна...накратко има твърде много неща от които зависи кой с кого е и т.н. за тва щи кажа че има достатъчно момченца на света и тва войто си е чисто оправдание
    .!.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Готините момчета са с готини момичета. Другото са оправдания.

abe v pove4eto slu4ai gotinite mom4eta se vzimat za golqma rabota i stavat mn naduti i izneverqvat postoqnno taka 4e ne si tursi6 opravdanie e radvam se 4e moeto mom4e e ot gotinite mom4eta koito sa vse o6te na zemqta

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Хаха , не знам дали си измисляш оправдание ..
    Жалко , че не съм готин да ти кажа дали е така ..
    И въпреки това си имам готина приятелка ... тя сигурно също е заета с някой готин .. чудно ми е как е намерила време за мен

Не знам .. аз готини момчета , дето са гадняри не познавам .. гаден ли е , начи не е готин Логика

Я излезни малко на вън , подишай се малко свеж въздух , и намери някое готино момче , дето е самичко.
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Голям фен Аватара на 50cent
    spored men ne dava6 6ans da opoznae6 i drugite mom4eta

Смешни ставате
    we give it all.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си