- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли разлика м/у вагинален и анален оргазъм?
ами от това което чета във форума излиза, че жените получават вагинален оргазъм доста трудно, което се отнася и за аналния, добре товагава не излиза ли че аналния е също толкова естествен и "скъп", както вагиналния?
Do you speak Salsa? .......
Леле получавали трудно вагинален оргазъм ли ми ако момчето не си знае работата може и никога да не получи вземи прочети малко че нямаш ни най малка сексуална култура.
таз дето получи въпросния анален оргазъм да ми каже! такова животно няма, просто като те ебе в анала ти стимулира G точката, която си е във вагината ти...
след аналния оргазъм може да пробваш под мишницата....там било най-яко раправят...![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
Ти вземи почни да правиш секс и тогава говори глупости...Първоначално написано от HagpycaH
Ами аз получавам много лесно оргазъм и от дветеНо ми трябваха 2 години за да стигна до тук.
![]()
!!!БРАВО БЕ МОМИЧЕ,НЯКОИ ХОРА ЦЯЛ ЖИВОТ НЕ МОГА ДА СТИГНАТ ДО АНАЛЕН ПЪК ТИ САМО ЗА ДВЕ ГОДИНИ...НАПРАВО ША ПОЛУДЕЯПървоначално написано от the_hottie
![]()
![]()
![]()
![]()
neshto nesi chel mai v pravilniq forum)
LIVERPOOL FOREVER !!!
ne e vqrno che jenite trudno poluchavat orgazym |-( kolkoto lesno poluchavat i majete i pri jenite ne e razlichno![]()
Ами не знам според мене има ралзика ..аналния е някак си по "разтърстващ".
Ами не знам според мене има ралзика ..аналния е някак си по "разтърстващ".![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SMILE FOR ME NOW
Тихо тихо, оставете ги да се радват, че изпитват анални оргазми...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
А да си се замислял че не всичко зависи от мъжа....някой жени получават вагинален оргазъм след 30 години...и при тях ли мъжа е проблемПървоначално написано от HagpycaH
![]()
Съгласна съм. Стимулира се G точката, но все пак този оргазъм се получава анално !Първоначално написано от WILD__BOY
Затова моля да не ме учат дали изпитвам оргазъм или не.Смятам, че най-добре зная за себе си. Все пак го практикувам от доста време и мога сама да преценя.
Пролича си кой колко знае... и колко е добър в секса ;д;д
Анален оргазъм - да има такова животно. И да различава се.
Айде сега бързо при чичко Гуугъл![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Tezi neshta zavisqt izkluchitelno ot suznanieto na jenata.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
оо най накраяяя ! мерси !Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Не знаех ,че има анален оргазъмЕто днес научих нещо ново . . . но едва ли някога ще го изпитам тъй като не с1м превърженичка на този вид секс
![]()
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
OMFG!!!Абе хора вий нормални ли сте бе!?!Такова нещо като анален оргазъм НЯМА.Ако там имаше толкова нервни окончания просто всеки път като С**ЕШ щеше да го изпитваш.Това място не е създадено за такива неща.Ставате смешни...Първоначално написано от the_hottie
Kakvo iska6 da mi kaje6? 4e dokato me **** otzad (s izvinenie) izpitvam vaginalen orgazam li?![]()
Първоначално написано от the_hottie
не,може да изпитваш някакво удоволствие ама т'ва не е оргазъм...
O da prav si nie ne mojem da razli4im koga poly4avame orgazum i koga ne ...Първоначално написано от bibo
![]()
Mislia,4e sled 7 godini seksualen jivot moga da razpoznaia kakvo e orgazum i kakvo ne e. Ne znam, ti iavno ne si izpitval orgazum ot tam.Първоначално написано от bibo
еми да май не съмПървоначално написано от the_hottie
![]()
![]()
Абе що ли спорим питай следващия път гинеколога си...след като след 7 години сексуален живот още си мислиш че има анален оргазъм предтавям си какъв е бил той...