- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам те
След колко време казахте на гаджето си "ОбиЧам те"??
МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!
Ами аз ходя с момичето от снимката по доло на подписа ми и ходя от понеделника с нея обичта при всяка двойка се появява по различно време ако сега кажа че на 5-тия ден я обичам то тва ще е лъжа толкова бързо неможе да се появи обич
stranno kazvala s1m tezi dymi no nikoga ne s1m gi izpitvala![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Когато почувствам и го казвам![]()
...
Мойта любов редовно ми казва че ме обича и незнам понякога се притеснявам от това. Иначе и аз честичко вече му казвам че го обичам, най малкото щото съм доста привързана и влюбена към и в него. А попринцип казвам че обичам някой ако или ми е много добър приятел или близък роднина или държа мн на него или ми е гадже(за да ми е гадже треа да ми е близък, да съм влюбена в него и да държа на него)
след Две години .. (през които обаче непрекъснато се събирахме и разделяхме)
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
До момента съм каэвала ОБИЧАМ ТЕ само на едно момче.Ами да,эащото наистина го обичаМ.Не мога да кажа обичаХ,эащото все още го обичам,макар ,че се раэделихме преди мнооооого време.Каэах му го още на първата седмицаНе мисля,че беше прибърэано,эащото бях убедена в чувствата си.Подобно нещо все още не съм иэпитала повторно.
![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
За сега тези думи съм ги казвала само на най-добрата ми приятелка.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Никогашшшшш [!]Не съм намерила точния човек...въпреки че на мен са ми го казвали,аз рядко съм отговаряла,и то само с "и аз" ...
При мен е абсолютно същото...Първоначално написано от EmanueLa^_^
ами 7 месеца след запознанството ни![]()
No martini .. no party..
Няколко дни след като вече нещата преминаха от приятелство,към любов.
кажи речи 2 седмици ..но наистина го чувствам
![]()
![]()
![]()
Аз май съм единствената,която се влюбва много бързо...запознахме се и след 11 дни... го казах.Може и да звучи странно,обаче наистина го изпитвам.![]()
Точно не мога да кажа,но ... познавам го от 6 години и нещо преди 3 години близо ходихме но не съм му го казвала след като се разделихме осъзнах вдействителност силата на чувствата си.. измина известно време и ето ни отново заедно ... Когато още бяхме в началото на връзката ни думите "Обичам те" напираха толкова силно при всеки един негов мил поглед, че просто нз как съм се сдържала близо 3-4 месеца .. Когато той ми го каза за 1 път му отговорих по един такъв начин... но това е отделна тема![]()
![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Mm way before we get together ,because i love her but she did't but now we are in love in each other![]()
![]()
![]()
Glory,Glory Manchester United!!!
Ами, все още съм влюбена.Да кажа "обичам те" се иска повече време и не е еднакво като влюбването, по-силно е.
На третия месец...а той на мен 2 години по-късно![]()
+moje bi haresvane,ama 4ak pak lubovПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
звучното обичам тА съм го казвала само на фр като съм в мн добро настроение![]()
to i az taka i sqkvi podobniПървоначално написано от val_
e normalno e
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!