.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Имам Проблвм.. Барзо Сваршвам :(

Здравите! От скоро ме гризе савеста.. имам проблем с масторбирането! От известно време много барзо сваршвам а това нещто не ме радва а да не си помислям за партньорката ми.. какьв може да е проблема? Помогнете

Фен Аватара на Basketball
    Град
    Добрич
    Като си мислиш за приятелката ти и щом свърваш бързо.. значи си луд по нея (може би влюбен..) ама спокойно всичко е временно... и най-добре укроти чикийте малко, успех.
    Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...

Тва става с малко тренировки ... Всичкото е въпрос на психика . Докато Маструбираш или правиш секс се опитвай да мислиш за нещо друго . Това е гарантиран метод , както и когато си пиян , обаче тогава може изобщо да не можеш да започнеш .
    Усещаш ме на къде бия нали
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Град
    East Coast
    Цитирай Първоначално написано от Basketball
    Като си мислиш за приятелката ти и щом свърваш бързо.. значи си луд по нея (може би влюбен..) ама спокойно всичко е временно... и най-добре укроти чикийте малко, успех.
    и за мене няма друго обяснение \/

а бе има нешто вярно, че когато човек е пиян и не мисли за момичето си.. има случаи когато и не сваршва Но мен ме накара да пусна тази тема това, че скоро правих секс с няколко момичета .. които са ми безразлични и пак барзо сварших .. това ме Тревожи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си