- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам Проблвм.. Барзо Сваршвам :(
Здравите! От скоро ме гризе савеста.. имам проблем с масторбирането! От известно време много барзо сваршвам а това нещто не ме радваа да не си помислям за партньорката ми..
какьв може да е проблема? Помогнете
![]()
Като си мислиш за приятелката ти и щом свърваш бързо.. значи си луд по нея (може би влюбен..) ама спокойно всичко е временно... и най-добре укроти чикийте малко, успех.![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
Тва става с малко тренировки ... Всичкото е въпрос на психика . Докато Маструбираш или правиш секс се опитвай да мислиш за нещо друго . Това е гарантиран метод , както и когато си пиян , обаче тогава може изобщо да не можеш да започнеш .
Усещаш ме на къде бия нали![]()
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
а бе има нешто вярно, че когато човек е пиян и не мисли за момичето си.. има случаи когато и не сваршваНо мен ме накара да пусна тази тема това, че скоро правих секс с няколко момичета .. които са ми безразлични и пак барзо сварших .. това ме Тревожи