- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дали да скъсам с неГо?
Продължавай да си с него. Най-накрая ще изпадне в депресия и ще се самоубие, но преди това ще завещава цялото си имущество на теб.
Самият факт,че питаш нас...
тва тряа си е твое решение..направи си равносметка и реши сама..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
щом има друг е ясно...
Все пак си помисли дали да оставиш питомното и да гониш дивото или да си седиш на дупето.
Аз лично преди време бях на същото дередже и зарязах моя,но не се получи с другия...и все пак...чувствата ми към бившия не се върнаха...Те просто изчезват.Влюбваш се в друг,искаш друг...ми край....
Няма връщане
За това пък сега си имам нещо много по-скъпо и от двамата взети заедно![]()
Казват...всеки край е ново начало![]()
Защо питаш другите?Ти сама го каза "а за мен нямаме такова .. или по точно не искам да имаме такова!" простичко е!![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
Казваш, че ти е хубаво да те гушка, да те целува, да правите секс... Но щом ги няма чувствата...Това не е достатъчно... Най-добре му кажи как стоят нещата за теб, бъди честна ... Едва ли ще ти стане приятно, ако и с теб постъпят така...
имаш ли и малки съмнения , по- дбре направо приключи връзката..
+1Първоначално написано от Lub4o**
+1Първоначално написано от Spider4eto
В лицето ми извикай, че ме мразиш
или дори, че ти е все едно.
Заслужил съм очите ти студени.
Заслужил съм ги с хиляди вини.
Ти ставаш. Приближаваш се до мене.
Невидима, ти казваш "Остани".
тръпката от новата връзка винаги е примамваща..и аз съм имала мн моменти, в които съм искала да залитна..но съм се замисляла..ще осетя тази тръпка и после какво?ще изпусна човека, който истински ме е обичал за да гоня дивото, което в последствие може да не се окаже толкова красиво, колкото ми се иска...та според мен наистина дай си малко време.. и прецени какви са чувствата ти към това момче..но дакто не си сигурна че си готова да се откажеш от него завинаги не тръгвай с другия, защото може после горчиво да съжаляваш
Според мен е време да си дадеш малка почивка и да помислиш добре, дали продължаваш с него или не, мисли хубаво, за да не постъпиш глупаво и да съжаляваш после![]()
Не му го казвай грубо разберете се кажи му че нямаш вече чувства към него \/
Бъди ГЛУХ когато хората ти казват, че НЕ ще можеш да осъществиш мечтите СИ!
охх милатаПървоначално написано от m0nikkka
все едно слушам собствената си история,самоче при мен 2то момче липсва
нз какъв съвет да ти дам,с приятеля ти имаш определена сигурност,а с другия не се знае дали ще потръгне.. Н все пак ако не искаш да имате общо бъдеще и си безразлична по-добре спокойно поговорете,кажи му го и скъсйте
Няма смисъл иначе
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
+1 и това е мн точно казаноПървоначално написано от MagnetiC
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Разделете се за известно време, да видим дали можеш без него или само така си мислиш, защото си свикнала с него(все едно е част от обстановката )
Ако не ме разбирате-преставете си следното - Първо се радваме на новите пердета(хвалим се с тях, радваме им се-колка са чистички и свежи), после те стават част от стаятаи вече не са интересни, но трябва да са там иначе е празно![]()
ааа щото ми е много интересно ... кво стана с капачката от дезодоранта
зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!
zna4i ada6kezaduljitlno skusaite!
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Защо питаш нас???По-добре си изясни чувствата сама за себе си!Ако го харесваш още бъдете заедно ако не режеш и това е!
Аз пък си мисля че не си сигурна във чувствата си ...
http://fun.vestnik24.com/simagochi/ivito13 --------> cukaite pls
Skusaite tova opredeleno ne e vruzka.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
+1Първоначално написано от EmanueLa^_^
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Skysai s nego, zashtoto v momenta ti mu se podigravash a mislq che sled godina i 5 meseca zaedno toi ne zaslujava tova ot teb.Skysai s nego shtom veche nqmash jelanie da si s nego i ako ti izleze kysmeta s drugoto momche ti jelaq shtastie no nedei da precakvash taka gadjeto ti :}yspex
Раздели се с него, няма смисъл да го лъжеш, ти си с него от съжаление, а едва ли той иска това, някой да е с него от съжаление! Боже как мразя такива хора!
+1Първоначално написано от Lub4o**