.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    pro4eti listovkata !! tam si pishe za gadeneto i t.n.... tolkova li e trudno da se seti6... a nie li da ti kajem dali e podeistvalo... mislq 4e imashe nqkfi testove deto mojeha da se pravqt na 3 den porazpitai v aptekata i si zemi da se uspokoish...
    Nqma testove, koito se pravqt "na 3 den" we hora. Poradi prostata prichina 4e na 1-3 dni vse oshte nqma nastupila bremennost ! Dvete kletki - sprematozoid i qicekletka ne se "suedinqvat" za 2 chasa ! Nali imenno blagodarenie na tozi fakt se piqt "speshnite" hapcheta do 72 chasa! Te ne prekusvat bremennost, te predotvratqvat "slivaneto" na sprematozoid i qicekletka!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Не вярвам да ти има нещо щом си пила ескапел..

mai neznam kak da pi6a s takova pod4ertano ne stana ... nqma ni6to nqma pak da pi6a kakvoto ti kazah prosto si ima seki sobstveno mnenie za ne6tata i nikoi ne poje da mu go promeni po nikakav na4in i da pod4ertaq ne govorq ispanski
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Цитирай Първоначално написано от 08mdam__
    От Ескапел винаги закъснява цикъла.
    На мен пък ми дойде навреме.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

така начи щом си го пила почти веднага 40 мин начи е подействал 100% а тва че ти се повръща е реакция на някой организми.аз като го пих ми нямаше нищо само ми беше мн сънливо и странно в корема,но нищо повече... така че споко

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    На опаковката си пише ,че трябва да ти дойде м/у 3 и 7 дена след като си го пила..
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Град
    Там, където е сърцето...
    След няколко дена си направи тест, за да си по-сигурна... И щом гаджето ти неумее да се контролира си вземате презервативи и.. така
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    varna
    как така всички се пазите и упреквате момичето, а в същото време казвате "и аз съм го пила.... ; на мене еди какво си ми беше..." уж се пазите а пък сте супер запознати как ви действа на организма спешната контрацепция. ами аз като бях малка и като нямаше такива хапчета кво праих? просто се пазех! и сега се пазя. и досега не ми се е налагало да пия такива хапчета. всичко се свежда до способността да поемеш отговорност за дадено нещо преди да го извършиш. а доста хора (деца) не могат да поемат тази отговорност......

Pih escapelle ok. 3h sled poloviq akt. Ima li problem, 6toto go izpih mai s malko pove4e voda? Mnogo se pritesnqvam, molq pi6ete mi na private message!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си