- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Escapele :( Моля Ви мн, дайте ми съвет ;(
Nqma testove, koito se pravqt "na 3 den" we hora. Poradi prostata prichina 4e na 1-3 dni vse oshte nqma nastupila bremennost ! Dvete kletki - sprematozoid i qicekletka ne se "suedinqvat" za 2 chasa ! Nali imenno blagodarenie na tozi fakt se piqt "speshnite" hapcheta do 72 chasa! Te ne prekusvat bremennost, te predotvratqvat "slivaneto" na sprematozoid i qicekletka!Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
mai neznam kak da pi6a s takova pod4ertano ne stana ... nqma ni6to nqma pak da pi6a kakvoto ti kazah prosto si ima seki sobstveno mnenie za ne6tata i nikoi ne poje da mu go promeni po nikakav na4ini da pod4ertaq ne govorq ispanski
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
На мен пък ми дойде навреме.Първоначално написано от 08mdam__
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
така начи щом си го пила почти веднага 40 мин начи е подействал 100% а тва че ти се повръща е реакция на някой организми.аз като го пих ми нямаше нищо само ми беше мн сънливо и странно в корема,но нищо повече... така че споко![]()
На опаковката си пише ,че трябва да ти дойде м/у 3 и 7 дена след като си го пила..
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
След няколко дена си направи тест, за да си по-сигурна... И щом гаджето ти неумее да се контролира си вземате презервативи и.. така
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
как така всички се пазите и упреквате момичето, а в същото време казвате "и аз съм го пила.... ; на мене еди какво си ми беше..." уж се пазите а пък сте супер запознати как ви действа на организма спешната контрацепция. ами аз като бях малка и като нямаше такива хапчета кво праих? просто се пазех! и сега се пазя. и досега не ми се е налагало да пия такива хапчета. всичко се свежда до способността да поемеш отговорност за дадено нещо преди да го извършиш. а доста хора (деца) не могат да поемат тази отговорност......![]()
Pih escapelle ok. 3h sled poloviq akt. Ima li problem, 6toto go izpih mai s malko pove4e voda? Mnogo se pritesnqvam, molq pi6ete mi na private message!