- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сега е модерно да сме би, така ли?!
Темата я отнасям по-скоро за момичетата. Наблюдавала съм много профили във Флирт4е, Импулс, Зних и навсякъде е фрашкано с натискащи се и целуващи се момичета. Разбирам, приятелство, ама тъй кат' глеам май е заради модата, а? Не знам, обаче някои момчета намират това за много "hot", макар да си е смешно.
Та въпросът ми е към момчетата най-вече - какво мислите за тази "тенденция"? Наистина ли една от сексмечтите ви е две би-та само ваши за една нощ? А ако вашата приятелка е също би, какво ще правите тогава?
Наистина ли една от сексмечтите ви е две би-та само ваши за една нощ? А ако вашата приятелка е също би, какво ще правите тогава?[/quote]
Не.Даже ме отвръщава,но всеки си има правото на избор включително и сексуалната му ориентация към какъв пол ще бъде
Абе важното е да се обичаме![]()
според мен някои момичета го правят просто защото искат да се правят на интересни![]()
ем маи 4е е така![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
emi tva go pravqt za privli4ane na vnimanieto koito nqma s kakvo da izpakne ili se snima taka ili bez drexi![]()
Няам нищо протиф , даже им се кефя![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
даааПървоначално написано от ToySoldier
Ем няма лошо....и имал съм приятелка би, не ми е било проблем...и да това ми беше една от мечтите навремето, докато не я осъществих![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Бе да...ебаси модерно е....Хъх ти и да си би,ходи разправяй че е така щом сичко тука е за внимание направено![]()
Аз съм старомодна и нямам нито рег в подобен сайт,нито подобна снимка...Колко жалко : )) А по принцип да ви кажа че нали уж повечето момчета се кефят на лезбийски изпъления...но е всеобща тайна че в тези сайтове изпълненията са направени с цел подбуда на интереса...И са смешни а не интересни
: ))
10% от тези, които си видяла на снимките са би. Наааай-много. Това е чиста проба позьорство. Не се връзвай и не се възмущавай, нека се кифлят, тяхна си работа.![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Ех какви БИ-та бе...тва са търсещи внимание момичета дето се чудят кво да направят за да ги забележи някое момче.
ами ако се огледаш, във всички сайтове за запознанства като аха, флиртче, сладур, момичетата гледат да са се снимали с поне една тяхна приятелка, с която си пускат езици и в това няма нищо лошо. Но според мен наистина го правят само заради начина, по който момчетата, дето им гледат профилите, биха реагирали.
[/quote]
SMILE FOR ME NOW
В началото беше интересно.
Сега вече е отвратително смешно.
Това не е за момиченца все пак...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Абе какво не биха направили за да са в крак с модатаЕдна беше се снимала как лапа нож
![]()
![]()
Скайп: doombringer2006
Първоначално написано от machine_shot
тва пък кога е било на мода ?
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
awe ebal sym im modata 6e lapam pi6ki za da ma mislqt za gyze ?OMG !!
България за мене е хляб и амфети,водка с кола, Ауди а4, бяло Виктори, чалга, хаус, свръх смешни прически останаха само диско ХЮМОВЕ.
Веднъж аз и моята най-добра приятелка отидохме на дискотека.Там ни се залепиха едни типове, мога да ги нарека и чичковци и започнаха да ни се натискат.Тогава тя предложи да се направим на лезбийки, за да ниоставят намира чичковцитеИ така, започнахме да се целуваме, докато онези ни гледаха като... невиждали.Даже и от съседната маса гледаха
![]()
И май повярваха
![]()
Беше много забавно
![]()
![]()
И мислим пак някой път да направим такова шоу
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти
толкоз акъл в таз главаПървоначално написано от sweet^girl
![]()
![]()
Какво ви пречат такива изпълнения. Като ви се струват смешни и трагични , вие пак им обръщате внимание пускайки такива теми като тази![]()
Аз се забавлявам на такива профили и определено не получават "желаното внимание" /поне от моя страна/ за което вие така настървено говорите. В крайна сметка сами казвате , че всеки има право на избор.
Що се отнася за мечтите на мъжете "с две би-та" /егати лафа тука да не говориме за единици и нули бе хора (двуичен код на сексуалните отношения)
/ та за мечтите на мъжа да е с две винаги го е имало и не познавам момче или мъж който скрито да не му е мечта да е с две
Както и да е , според мен не е важно на какъв се правиш и какъв е модерно да си , а е важното да бъдеш себе си без превземки , всичко друго е комплексарщина и деградация на съзнанието![]()
Голям размер на картинката! /machoka/