- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- места за нестандартен секс в софия?
Daite mneniq, kade spored vas sa mestata v sf na koito e interesno da se pravi sex, stava duma za extremni prejivqvaniq. Primerno na pokrviva na edin visok blok v nadejda, na prazen etaj na NDK. . . . daite nqkfi sveji idei 4e prava spisak za gajeto![]()
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
Отгоре върху народното събрание![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
ааа да не съм луда да ти ги кажа, да вземем да се засечем![]()
ahaha eee aide dee, budi pi4, spodeli sega, ako se zase4em 6se napraim 4e ne se vijdame![]()
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
Първоначално написано от mademoiselle_de_Soleil
може да си направим график [-o<
Ще ме вкараш в твоя лиПървоначално написано от the_hottie
![]()
Първоначално написано от Цеци Пенев
![]()
![]()
добре де,.. обичам и по грубия сексПървоначално написано от the_hottie
![]()
ахахах добре, измъкна се !Първоначално написано от Цеци Пенев
![]()
сега чакам да ми кажеш, че имаш страшен приятел, който достатъчно те биеПървоначално написано от the_hottie
![]()
имам страшен приятел, но не ме биеПървоначално написано от Цеци Пенев
![]()
Та да се върмен на темата. Ивинявам се за спама![]()
Има много хубави места в борисовата градина. Иначе в заведенията винаги има къде, в киното на Ялта съшо става,защото там винаги ходят много малко хора.
очаквах да кажеш, че нямаш приятелПървоначално написано от the_hottie
![]()
![]()
ТОчно в борисовата. Само там кебичим. С един приятел иаме около 10 снимки с различни двойки. Само чакаме да посъберем повече да ви пуснем в нетаПървоначално написано от the_hottie
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
ее добре, че само съм ги набелязала, а не използвалаПървоначално написано от jony
мерси за инфото.
![]()
ЬХАьхаХьахьаьАХьуахьаухьа уьхАУьхАУьхАхеухуьхПървоначално написано от the_hottie
Еееее не ей това направо ме разби тотално!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Правилно мацка, правилно.
И аз вече няма да давам съвети, че да не ни видят одупени с моята мадама![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
--> Ами много ясноПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
![]()
![]()
Господи не мога да повярвам, че в Исул си го направилав Исул...в тоалетнатаама там е ужаааааааасно гнусно. И да ми плащат няма да го направя там
Най-гнусната болница на всички времена!!
![]()
В София не съм се скитосвал много , ма мое да проаш в влака за път към Пловдив.И в Пловдив можеш вече да си направиш маратон на нестандартни места за секс![]()
Скайп: doombringer2006