.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Колко е глабата за загубена лична карта?!?

Не знам и аз къде да я пусна тая тема ... ама някой знае ли колко е глобата за загубена лична карта ???
    I don`t KnoW

СЪВЕТ КЪМ ВСИЧКИ - НЯМА ДА КАЗВАШ ЧЕ СИ СИ Я ЗАГУБИЛА ЗАЩОТО Е БАЯ СОЛИДНО, ПО ДОЛРЕ ИЗЛЪЖИ И КАЖИ ЧЕ СА ТИ Я ОТКРАДНАЛИ НЯКАК СИ!!!

Закон за българските документи за самоличност, - чл. 7, ал.1

Гражданите, притежатели на български документи за самоличност, са длъжни да ги пазят от повреждане, унищожаване или загубване.

Закон за българските документи за самоличност, - чл. 8, ал.2

При загубване, кражба или унищожаване на български документ за
    самоличност лицата са длъжни в срок до 3 дни да заявят това пред
    най-близката служба на Министерството на вътрешните работи.

Закон за българските документи за самоличност, - чл. 81, ал.1, т.3

Наказва се с глоба от 20 до 150 лв. български гражданин, който загуби, повреди или унищожи български документ за самоличност

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Спрямо какво се определя размера на глобата.Има доста голяма разлика м/у двата интервала( 20-150 лв.)
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Миналата година един познат си беше изгубил личната карта и плати 50лв незнам от какво се определя!По-добре да пита те ще му кажат

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Трябва да си луд, за да кажеш, че си си загубил личната карта... ще хвърлиш само пари на вятъра.. Кажи, че ти е открадната и всичко ще ти е ОК
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Трябва да си луд, за да кажеш, че си си загубил личната карта... ще хвърлиш само пари на вятъра.. Кажи, че ти е открадната и всичко ще ти е ОК
    В законите пише ,че трябва да съобщиш в три дневен срок!

E то в закона може да си пише, че трябва да съобщя в три дневен срок ама те от къде ше знаят аз кога съм я загубила или кога са ми я откраднали
    I don`t KnoW

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    na men kato mi otkradnaha portmoneto v nego mi be6e vsi4ko i li4nata karta i posle me globiha 100 kinta.yj pri otkradnato ne trea da zimat pari ama pak ysykaha ne6tata i mi vzeha 100 kinta

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от style_hip_hop
    na men kato mi otkradnaha portmoneto v nego mi be6e vsi4ko i li4nata karta i posle me globiha 100 kinta.yj pri otkradnato ne trea da zimat pari ama pak ysykaha ne6tata i mi vzeha 100 kinta
    Само гледат как да взимат на хората парите...Бая си се изръсил, при положение, че ти е била открадната.
    А за жената котка-Хубаво е поне малко да познаваш закона, за да можеш да отреагираш на време в подобни ситуации.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Цитирай Първоначално написано от style_hip_hop
    Само гледат как да взимат на хората парите...Бая си се изръсил, при положение, че ти е била открадната.
    А за жената котка-Хубаво е поне малко да познаваш закона, за да можеш да отреагираш на време в подобни ситуации.
    mi da samo na izgarbvat s teq pari moje6e da dobavq o6te 100 kinta i da si zema novi kecove
    sega po seriozno ne stiga 4e mi vzimat pari a ne trqbva da mi vzimat a i me baviha 3 meseca dokato si izvadq nova li4na karta
    i kato me sprat ve4er kykite iskat da me globqvat 4e nqmam li4na karta az ko sam vinoven 4e nqmam

Трябва да си с връзки в полицията

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    :P
    +1

На приятелката ми и откраднаха чантата с личната карта и книжката. И въпреки че имаше всиките там документи доказващи че е откдарната онези искаха да я глобят за това. След съответния скандал и разправя с баш шефа в РПУ-то нещатата се оправиха. За това каквото и да кажеш си прецакан. Просто си пази картата следващия път защото разправията е голяма.

а бе споко намерих си я
    I don`t KnoW

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ^-Cat-WoMaN-^
    а бе споко намерих си я
    Ок. темата тогава приключи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове