.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен Аватара на Barbie
    На колко си години? (Не намеквам, че си малка, просто питам.)
    И аз съм имала подобни чувства, когато съм се задълбочавала в разни екзистенциални и философски размисли. Ама след половин час вече съм ги забравила Просто е моментно настроение - не правете секс известно време, концентрирайте се върху емоционалния аспект на връзката си, и ще видиш как направо ще му се нахвърлиш после.

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    абе и на мен последните 10 години неми се прави секс и го карам само на 4екия :Д и моито маи е времено :Д:Д:ДД:
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

A tova se sly4va za6toto vse o6te e vliyben v biv6ata si i ne moje da izpita istinsko ydovolstvie ot sex s dryga za6toto neprekusnato misli za neia...Ni6to ob6to s temata Има общо с темата,защото при него беше на психическа основа и е възможно и при нея да е така.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

lele, macka! Tva nqmam ideq kak da si go obqsnq, osven ako ne6to v podasaznanieto ti ne e mradnalo (poneje i ti nz za6to). Moje bi trqbva da ide6 pri psiholog, toi e za tva- 6ti kaje, ako ne- pone 6te se probva da ti pomogne da opravite problema. Nz ina4e...
    It`s all in the details! ")

Да си правила секс със друг, и да се притесняваш вече? Или пък да не са те изнасилили? Обикновенно при такива положения се получава такова поведение...

Marijuana - because your friends just aren't very funny...

Град
    Амстердам
    Не се притеснявай,ще ти мине и отново интересът ти към секса ще се върне!Просто поизчакай и не се насилвай!Когато му дойде времето,сама ще разбереш!И на мен ми се е случвало да губя интерес кам секса за определен период,няма нищо лошо в това.

emi na vuprosite-na 16 sum,pravq sex blizo ot 1 god,sus sega6niqt mi partnoir. otnosno suveta-nqmam nikakfo namerenie da smenqm partniora si,razbrazala sum,4e toi e 4ovekut za men. na komentara,4e ne moje da 4uka-ne moga da go sravna s nikoi drug,za6toto sum bila samo s nego,no opredeleno se 4uvstvam neveroqtno po vreme na sex,kakto i da go pogledna. a za ''40 dni,40 no6ti'' gledala sum go nqkolko puti,daje skoro pak,no nqkak si ne namiram ob6to s moq slu4ai. lo6oto e 4e problemut si ostava,no kato 4e li zapo4na da pritixva. skoro mai pak 6te mi doide ''power-a'' za sex

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Rise_Against
    emi na vuprosite-na 16 sum,pravq sex blizo ot 1 god,sus sega6niqt mi partnoir. otnosno suveta-nqmam nikakfo namerenie da smenqm partniora si,razbrazala sum,4e toi e 4ovekut za men. na komentara,4e ne moje da 4uka-ne moga da go sravna s nikoi drug,za6toto sum bila samo s nego,no opredeleno se 4uvstvam neveroqtno po vreme na sex,kakto i da go pogledna. a za ''40 dni,40 no6ti'' gledala sum go nqkolko puti,daje skoro pak,no nqkak si ne namiram ob6to s moq slu4ai. lo6oto e 4e problemut si ostava,no kato 4e li zapo4na da pritixva. skoro mai pak 6te mi doide ''power-a'' za sex
    Ами много ясно че ще дойде... Едва ли има някой,който да е нямал подобни периоди....И аз бях така по едно време,просто никакво желание за секс,но след 1-2 седмици всичко си дойде на мястото. Просто не сме машини,не може постоянно либидото ни да е на мах А тва за монахините си е вече чист филм,няколко дни не ти се прай секс и вече у манастир. Ако беше така месеци наред,тогава щеше да имаш проблем..... :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си