- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета, какви момичета харесвате..
така..незнам дали има такава тема, ако има..ИЗВИНЯВАМ СЕ!
та така..въпроса ми е към момчетата - какви момичета харесвате? в смисъл.. изрусени каки, с 20 тона фон диу тен по тях,гримове сума ти.. на токчета дет едвам ходят ... или скейтърки, със смъткати дънки .. кецове... или пък някфи металки с големите черни коси и черен молив..
Просто ми е люБопитно, на външен вид, по какви се заглеждате.. а не за "вътрешната красота" :P защото за 'вътрешната' красота, вече мн сме слушали всички![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Спокойно, няма още една такава подобна тема, има още 10000 такива теми! Ех, майка му стара, как мразя да псувам, ама се оляхте!!
1. Използвай търсачката преди да пуснеш нова тема.
2. Ако се надяваш тук да ти кажат каква трябва да бъдеш, за да те харесват, няма да стане, щот, представи си, всеки харесва различни неща у хората. Тая тема можем да я влачем цял живот и пак няма да има резултат.
3. Харесват хубави момичета! Ако си хубава - твой е. Ако пък си и' умна и/или забавна - ще те обича цял живот.
Доволна ли си?
Чудесно!
голи, точка!
Ясно ми стана, че си смъкната.
Не ти е простено.![]()
не съм..просто не съм изрусена кака ..ходя и с кецове, ходя и с токчета.. както и да е..Първоначално написано от be_true
P.S.ам просто ми е инт .. аз тва дет го искам, го имам.. както и да е..все едно
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Харесвам момичета с които се разбирам и които да ме разбират
♠ The Nuts! ♥
Поредната такава тема.
Не съм момче,но ще ти отговоря .Всяко момче харесва различни момичета,един харесва естествените,друг гримираните.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Първоначално написано от Castaway
Скайп: doombringer2006
xaxa i na men dnes edin fr taka mi otgoovri..."haresvam stranni momicheta...deto kato gi vidq po ulicata da ne sa kato vsichki drugi...proizvedeni fabrichno"![]()
samo che toq tip tema q cheta pone za 15ti put... prosto sled tova mi pisna...
Ако питаш мен, по-скоро напоследък нароилите се фьешънки са с големи, черни, буФнали коси, като бръкнали в контакта, а желанието ти да им лепнеш дъвка в перушината е неизмеримо...Първоначално написано от Castaway
Както каза АFT, всеки си има различен идеал за красота, аз лично примирам за дълги, кестеняви коси и кафеви очи, а повечето ми приятелки предпочитат коса 1-ви номер у момчето...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
за мене няма значение колко грим си е сложила и какъв е цвета на косата,но иначе много ми харесват какичките със прилепнатите дълки.Един съвет към момичетата: Да не ходите със този модел дънки които са като потури, изглежда много смешно пък и шанса някое момче да ви хареса е много по малък.А и да не си отавят много дълга коса(под кръста)
Харесвам високите момичета 170-175 с дълги коси и сини / зелени очи. а относно стилът им - Металките хич не ме кефът по си падам по емотата.
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
Кво толкоз имате против гримираните момичета, токчетата и топираните коси? Всеки си се харесва по различен начин! К'во трябва да излизаме като току що станали от сън без да се поглеждаме в огледалото ли? Тия номера, че естественото си било най-хубаво, дрън дрън, са изтъркни... не виждам нищо лошо, човек да иска да изглежда добре...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Ако наистина едно момче обича едно момиче, то то ще я хареса и с грим и без грим.Първоначално написано от sladko_dete
mi vsqkvii
....
vsqkakvi
....
Чаровни и не много предизвикателни момичета, с много чувство за хумор.
И аз харесвам голи (ако имат кво да покажат де) .
Шегата на страна....Не ми е важно дали ще е скейтърка или лекоатлетка....Важното за мен е да мога да говоря открито с нея ,да и имам доверие и наистина да я харесвам.(Също така да има приятна външност ама тва не ми е най-важното).Не си падам по "путки" !![]()
--------------------------------------------------------
Много рядко може да се намери момиче за мен .. поради простата причина, че не харесвам надути и такива, които се променят нацяло пред приятелите си, моите приятели или когото и да било .. харесвам сладуранки, които ме обичат и наистина позволяват да им подаря пълното си доверие .. не харесвам момичета, които биха ми изневерили само за едното яко усещане .. харесвам честните момичета и тези, които не се мислят за голямата работа ..
Евала !!!! =D> =D>Първоначално написано от bolnoty
Ей тва е !!!
--------------------------------------------------------
Лице не ме интересува. Да е под 55 кг,не някое миньонче и все пак да показва прилична поддръжка на тялото. Ако е надута още по - добре - знам как да и пукна самочувствието, ако се прави на недостъпна - знам как я да направя напълно достъпен и земем човек. Затова общо взето надувките и фешънките не ме плашат, а напротив те са ми специалитет и лесно бих могъл да се оправя с тях![]()
Абсолютно!Първоначално написано от sladko_dete
![]()