.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 139
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    Харесвам...умни момичета с големи сини или зелени очи,бледа кожа,червена коса..високи 1.65 някъде... плътни и сочни устни и хубави вратове
    Тфа ми прилича на няква вещица Без лоши чувства
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Град
    Plovdiv`Sity
    момчетата нямат типаж ,те харесват всяка която има големи гърди ..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    момчетата нямат типаж ,те харесват всяка която има големи гърди ..
    А ти разсъждаваш като 10 годишен/a.

кк?

така само да кажа, не съм момче. Мисля че няма смисъл да се спори, щото всеки харесва различен тип хора, музика, стилове и т.н...... в крайна сметка хора сякви, вкусове сякви, нали?
    А иначе харесвам момчета със чувство за хумор и няк'во достойнство (не да ми се умилкват и да се опитват да ми се харесат по сякви тъпи начини), и все пак да са добри душици , попринцип все си харесвам по-големи от мен , да имаме нещичко общо и да искам да прекарам с него колкото може, повече време. Залагам повече на характера, но все пак трябва да си чаровно момчето , май на последък все си падам по високи батковци със руса коса и сини очи (еми такива ми хващтат окото ), и да има поглед който да ме разтапя
    Такааа.... това не е несъществуващото перфектно момче, познавам го

Харесвам предимно брюнетки. Зависи си и от човека. Не гледам само външността. Сега например съм влюбен едно момиче, което не си слага 3 тона грим. Много е готина. С тъмна коса, много тъмни очи и много лъчезарна и сладка. Готин човек е попринцип, много ми допада. Чувствам я много близка. Не трябва да се гледа само външността. Ако се гледа само външността няма да се стигне до никаква по-сериозна връзка, ако ще има такава.
    Значи с това момиче си приличаме

Град
    HaSk0V0 CiTY
    истинското момиче трябва да има очи с които да може да различава глупостите от доброто в някои и да не се страхува да се изцапа.

Харесват кифли

Аз нямам кой знае какви претенции към външния вид на момичето, но все пак да е достатъчно красива та да ми хареса. Аз наблягам на останалите неща. Ако има такава която да отговаря на по долните условия нека да пише:
    обичлива, вярна, чаровна, усмихната, богата, да може да готви пере и чисти, да не ревнува много, да обича да ходи за риба, да играе CS, да има шофьорска книжка и мерцедес, да не пуши, да пие ракия но не и бира, да гледа футбол но да не е от ЦСКА или Манчестър, да може да свири на пиано, да обича котките, да е лъвица в леглото но и да е девствена :P

Супер фен Аватара на InnoraX
    каквато дойде.. стига да е готова на промени всичко е ОК!

Град
    бълХаристан
    голи.
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Такива каквито не съществуват явно.

по на 18/19,да не гледат материалното в мен,да са истински,да не са тъпи,да са красиви(до толкова че на мен да ми харесват) ии да правят обичат тройките (хах,може и без последното)

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Харесвам момичета който знаят какво искат и не се правят на "големи".Харесвам момичета който знаят къде се намират и да са над 16(ако е по малка треа да е много яка ).Общо взето умни и красиви

Град
    на майната си..
    курви
    чувствам се кух като празна кофичка от кисело мляко.. шанс

Мега фен
    Град
    Earth...

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Цитирай Първоначално написано от ANTI
    скатеморе - ти си зле пич.
    Аре те водя някога в некоя металксо заведение - да видиш кои метълки с агрозни.
    ттцтцтц Д**а злетаците.
    метълките и пънкарки рулз по истински момичета са от некви там изкуствени дето как им викахте принцески (ужаст , а бай фешан кво той е принца ли? ), дето сичкис а като направени в една партида от некой завод.

Завод за кукли ``БАРБИ`` .. Страничен ефект: гледат джоба, еднодневки, без душа
    По темата.. аз момче не съм, но пък ще кажа какви момчета предпочитам - най-важното мистериозни ...тъпо звучи аама ми харесва това, че почти не говорят с никого... потайни ..иначе за предпочитане МЕТЪЛИ, с вкус за истинска музика!!!!
    Моя стил си е скейт/метъл .. собствен Впити дънчици, ноо една рапърска шапка, широки кецове, и някъв широк суичър ...

Аз не дъжа на външната красота толкова.Просто искам когато съм с това момиче да ми е приятно и да може да ме направи щастлив.

Да е умна поне колкото мене, ако не тогава да е по - умна от мене щото ако е по глупава не се чувствам добре, а самия аз не се чувствам глупав, ако тя е по - умна ... Обожавам умни момичета
    Относно външния вид предпочитам всичко друго, но не и светло русо, но бих направил компромис ако ми харесва... Да не е по висока от мене т.е. да е поне 10см по ниска това ще рече не повече от 170 см + - 1 - 2 санта...
    Да не е с наднормено тегло естествено и да не е плоска ...

Голям фен Аватара на CR0W
    Mmmm...I Like Girls...
    Ами харесвам средно дълга черна или кафява коса,сини или зелени очи.Горе-долу високи.Аз лично си падам нещо между гръндж и рок стил(не метъл).Ииии... Мисля че е това

novasum
    nirvana13

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Хубави
    Чаровни
    Невинни
    Палави
    ИСКРЕННИ
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Някой обърна ли внимание как за 2-3 години най-вървежните типажи в мненията се променят от разни позьорчета с етикет "кифли", "скейтърки" и т.н. до земни, умни, естествени, искреНи момичета?
    Това новата мода ли е или най-сетне сте се осъзнали?
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Точно в момента във форума наистина е модерно да се правиш на извисен морално. Дори прекалено... Хората никога няма да се научат да бъдат честни и да покажат както добрите така и лошите си черти без притеснение.
    П.с. Което ме навежда на мисълта, че може да се направи такава тема. Стига да се хареса на другите де...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Някой обърна ли внимание как за 2-3 години най-вървежните типажи в мненията се променят от разни позьорчета с етикет "кифли", "скейтърки" и т.н. до земни, умни, естествени, искреНи момичета?
    Това новата мода ли е или най-сетне сте се осъзнали?
    Прекаляваш По-спокойно с хейта и иронията..

Аз лично никога не съм харесвал нито "кифли", нито "скейтърки", ако вашите етикети се ограничават само до там, то работата е жалка..

А и е естествено в по-млада възраст момчетата да не разбират грам от женска психика и т.н. и в малко по-късен период да си изградят мнение и за това какви характерни черти предпочитат в иначе месото около путката до тях.
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си