- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета, какви момичета харесвате..
Тфа ми прилича на няква вещицаПървоначално написано от kindergarden
![]()
![]()
Без лоши чувства
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
момчетата нямат типаж ,те харесват всяка която има големи гърди ..![]()
А ти разсъждаваш като 10 годишен/a.Първоначално написано от AnincetoSexy
кк?
така само да кажа, не съм момче. Мисля че няма смисъл да се спори, щото всеки харесва различен тип хора, музика, стилове и т.н...... в крайна сметка хора сякви, вкусове сякви, нали?![]()
А иначе харесвам момчета със чувство за хумор и няк'во достойнство (не да ми се умилкват и да се опитват да ми се харесат по сякви тъпи начини), и все пак да са добри душици, попринцип все си харесвам по-големи от мен
, да имаме нещичко общо и да искам да прекарам с него колкото може, повече време. Залагам повече на характера, но все пак трябва да си чаровно момчето
, май на последък все си падам по високи батковци със руса коса и сини очи (еми такива ми хващтат окото
), и да има поглед който да ме разтапя
![]()
Такааа.... това не е несъществуващото перфектно момче, познавам го![]()
Значи с това момиче си приличамеХаресвам предимно брюнетки. Зависи си и от човека. Не гледам само външността. Сега например съм влюбен едно момиче, което не си слага 3 тона грим. Много е готина. С тъмна коса, много тъмни очи и много лъчезарна и сладка. Готин човек е попринцип, много ми допада. Чувствам я много близка. Не трябва да се гледа само външността. Ако се гледа само външността няма да се стигне до никаква по-сериозна връзка, ако ще има такава.![]()
истинското момиче трябва да има очи с които да може да различава глупостите от доброто в някои и да не се страхува да се изцапа.
Аз нямам кой знае какви претенции към външния вид на момичето, но все пак да е достатъчно красива та да ми хареса. Аз наблягам на останалите неща. Ако има такава която да отговаря на по долните условия нека да пише:![]()
обичлива, вярна, чаровна, усмихната, богата, да може да готви пере и чисти, да не ревнува много, да обича да ходи за риба, да играе CS, да има шофьорска книжка и мерцедес, да не пуши, да пие ракия но не и бира, да гледа футбол но да не е от ЦСКА или Манчестър, да може да свири на пиано, да обича котките, да е лъвица в леглото но и да е девствена :P![]()
каквато дойде.. стига да е готова на промени всичко е ОК!
![]()
голи.
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
по на 18/19,да не гледат материалното в мен,да са истински,да не са тъпи,да са красиви(до толкова че на мен да ми харесват) ии да правят обичат тройките (хах,може и без последното)![]()
Харесвам момичета който знаят какво искат и не се правят на "големи".Харесвам момичета който знаят къде се намират и да са над 16(ако е по малка треа да е много яка).Общо взето умни и красиви
![]()
курви![]()
чувствам се кух като празна кофичка от кисело мляко.. шанс
Първоначално написано от ANTI
Завод за кукли ``БАРБИ`` .. Страничен ефект: гледат джоба, еднодневки, без душа![]()
![]()
![]()
По темата.. аз момче не съм, но пък ще кажа какви момчета предпочитам - най-важното мистериозни...тъпо звучи аама ми харесва това, че почти не говорят с никого... потайни
..иначе за предпочитане МЕТЪЛИ, с вкус за истинска музика!!!!
Моя стил си е скейт/метъл .. собственВпити дънчици, ноо една рапърска шапка, широки кецове, и някъв широк суичър ...
![]()
![]()
Аз не дъжа на външната красота толкова.Просто искам когато съм с това момиче да ми е приятно и да може да ме направи щастлив.![]()
Да е умна поне колкото мене, ако не тогава да е по - умна от мене щото ако е по глупава не се чувствам добре, а самия аз не се чувствам глупав, ако тя е по - умна ... Обожавам умни момичета
Относно външния вид предпочитам всичко друго, но не и светло русо, но бих направил компромис ако ми харесва... Да не е по висока от мене т.е. да е поне 10см по ниска това ще рече не повече от 170 см + - 1 - 2 санта...
Да не е с наднормено тегло естествено и да не е плоска ...
Mmmm...I Like Girls...
Ами харесвам средно дълга черна или кафява коса,сини или зелени очи.Горе-долу високи.Аз лично си падам нещо между гръндж и рок стил(не метъл).Ииии... Мисля че е това
novasum![]()
nirvana13![]()
Хубави
Чаровни
Невинни
Палави
ИСКРЕННИ
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Някой обърна ли внимание как за 2-3 години най-вървежните типажи в мненията се променят от разни позьорчета с етикет "кифли", "скейтърки" и т.н. до земни, умни, естествени, искреНи момичета?
Това новата мода ли е или най-сетне сте се осъзнали?![]()
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Точно в момента във форума наистина е модерно да се правиш на извисен морално. Дори прекалено... Хората никога няма да се научат да бъдат честни и да покажат както добрите така и лошите си черти без притеснение.
П.с. Което ме навежда на мисълта, че може да се направи такава тема. Стига да се хареса на другите де...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
ПрекалявашПървоначално написано от ScarletBite
По-спокойно с хейта и иронията..
Аз лично никога не съм харесвал нито "кифли", нито "скейтърки", ако вашите етикети се ограничават само до там, то работата е жалка..
А и е естествено в по-млада възраст момчетата да не разбират грам от женска психика и т.н. и в малко по-късен период да си изградят мнение и за това какви характерни черти предпочитат в иначе месото около путката до тях.![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни