- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета, какви момичета харесвате..
Мммм... миньонче... нормално телосложение, чаровно да е и да е добро, това ми стига![]()
хЪх...
Рядко влизам тук но всеки път има подобна тема и то на първа страницаПървоначално написано от Castaway
![]()
По темата - харесвам земни момичетаНяма да обяснявам какво значи това но момчетата ще ме разберат
![]()
Точно вчера за това си говорихме. Ето ти потвърждение - момичета като описаното - БОЛ!Първоначално написано от RoSKo0o0
Аз съм момиче, но харесвам открити момичета, с чар, с интереси, които са отворени към новото(и за момчетата важи същото де)
Не са БОЛ. Добрите почти ги нямаПървоначално написано от PinkPan7her
И аз харесвам такива работи каквито и ти. Поздрави!
хЪх...
-да има интелектуален багаж на първо място
-да не е тип "барби"
-да има чар и да е забавна
-да има красива усмивка и да обича да се смее
-да е искрена и честна
-да тежи по малко от 65 килограма
-да не е по-ниска от 150 и по-висока от 170
-да не е с много къса коса
-да няма дълги нокти на орел
-да не е някоя хипарка или металка
-за предпочитане от тъмно кафяви до черни очи или пък зелени
-да обича да спортува
-за добрата лична хигиена е ясно
-да не се облича като чалга певица
Горе долу това са ми критериите за едно момиче с което бих излязъл.
Пример?Първоначално написано от ScarletBite
![]()
А мен ми е малко странно момичета да пишат какви момичета им допадат,ддз![]()
1 честенПървоначално написано от Spike
ПТ: Интелигентни, хубави и да знаят къде се намират.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
А, няма хейтрид, нито пък ирония. Смешно ми е.Първоначално написано от Disrespect
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Леле.. не знам от колко време не бях влизала във форума. Реших да си попрегледам старите писанки .. и открих тази тема.. Представяте ли си, че преди цели 3 години, (та даже и нещо отгоре вече), съм постнала тая тема.. Тцтц.. на времето какво съм мислела, как съм писала..![]()
![]()
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
напълно съгласна съм ! : )Първоначално написано от glymo14
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Момчетата говорят,че харесват естествените момичета,които ги разбират и обича ... И в същото време ги гледаш,че ходят с някви кифли с 150 тона грим и облечени,като първите селянки![]()