.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 139 от общо 139
    Град
    Варна, моретоо :)
    Мммм... миньонче... нормално телосложение, чаровно да е и да е добро, това ми стига
    хЪх...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Момчета, какви момичета харесвате..

Цитирай Първоначално написано от Castaway
    така..незнам дали има такава тема, ако има..ИЗВИНЯВАМ СЕ!та така..въпроса ми е към момчетата - какви момичета харесвате? в смисъл.. изрусени каки, с 20 тона фон диу тен по тях,гримове сума ти.. на токчета дет едвам ходят ... или скейтърки, със смъткати дънки .. кецове... или пък някфи металки с големите черни коси и черен молив..

Просто ми е люБопитно, на външен вид, по какви се заглеждате.. а не за "вътрешната красота" :P защото за 'вътрешната' красота, вече мн сме слушали всички
    Рядко влизам тук но всеки път има подобна тема и то на първа страница

По темата - харесвам земни момичета Няма да обяснявам какво значи това но момчетата ще ме разберат

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Мммм... миньонче... нормално телосложение, чаровно да е и да е добро, това ми стига
    Точно вчера за това си говорихме. Ето ти потвърждение - момичета като описаното - БОЛ!

Аз съм момиче, но харесвам открити момичета, с чар, с интереси, които са отворени към новото (и за момчетата важи същото де)

Град
    Варна, моретоо :)
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Точно вчера за това си говорихме. Ето ти потвърждение - момичета като описаното - БОЛ!

Аз съм момиче, но харесвам открити момичета, с чар, с интереси, които са отворени към новото (и за момчетата важи същото де)
    Не са БОЛ. Добрите почти ги няма И аз харесвам такива работи каквито и ти. Поздрави!
    хЪх...

-да има интелектуален багаж на първо място
    -да не е тип "барби"
    -да има чар и да е забавна
    -да има красива усмивка и да обича да се смее
    -да е искрена и честна
    -да тежи по малко от 65 килограма
    -да не е по-ниска от 150 и по-висока от 170
    -да не е с много къса коса
    -да няма дълги нокти на орел
    -да не е някоя хипарка или металка
    -за предпочитане от тъмно кафяви до черни очи или пък зелени
    -да обича да спортува
    -за добрата лична хигиена е ясно
    -да не се облича като чалга певица

Горе долу това са ми критериите за едно момиче с което бих излязъл.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Някой обърна ли внимание как за 2-3 години най-вървежните типажи в мненията се променят от разни позьорчета с етикет "кифли", "скейтърки" и т.н. до земни, умни, естествени, искреНи момичета?
    Това новата мода ли е или най-сетне сте се осъзнали?
    Пример?

А мен ми е малко странно момичета да пишат какви момичета им допадат,ддз
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от Spike
    к**ви
    1 честен

ПТ: Интелигентни, хубави и да знаят къде се намират.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от Disrespect
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Някой обърна ли внимание как за 2-3 години най-вървежните типажи в мненията се променят от разни позьорчета с етикет "кифли", "скейтърки" и т.н. до земни, умни, естествени, искреНи момичета?
    Това новата мода ли е или най-сетне сте се осъзнали?
    Прекаляваш По-спокойно с хейта и иронията..

Аз лично никога не съм харесвал нито "кифли", нито "скейтърки", ако вашите етикети се ограничават само до там, то работата е жалка..

А и е естествено в по-млада възраст момчетата да не разбират грам от женска психика и т.н. и в малко по-късен период да си изградят мнение и за това какви характерни черти предпочитат в иначе месото около п****та до тях.
    А, няма хейтрид, нито пък ирония. Смешно ми е.
    all day... all night... what the fuck?!

Леле.. не знам от колко време не бях влизала във форума. Реших да си попрегледам старите писанки .. и открих тази тема.. Представяте ли си, че преди цели 3 години, (та даже и нещо отгоре вече), съм постнала тая тема.. Тцтц.. на времето какво съм мислела, как съм писала..
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Фен Аватара на nerwna
    Град
    xxx
    Цитирай Първоначално написано от glymo14
    Цитирай Първоначално написано от sladko_dete
    Кво толкоз имате против гримираните момичета, токчетата и топираните коси? Всеки си се харесва по различен начин! К'во трябва да излизаме като току що станали от сън без да се поглеждаме в огледалото ли? Тия номера, че естественото си било най-хубаво, дрън дрън, са изтъркни... не виждам нищо лошо, човек да иска да изглежда добре...
    Ако наистина едно момче обича едно момиче, то то ще я хареса и с грим и без грим.
    напълно съгласна съм ! : )
    Нямаше логика..Беше любов! <3

Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]

От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s

Непокорната
    Guest
    Момчетата говорят,че харесват естествените момичета,които ги разбират и обича ... И в същото време ги гледаш,че ходят с някви кифли с 150 тона грим и облечени,като първите селянки

Фен Аватара на BeeKeeper
    Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от Непокорната Виж мнението
    Момчетата говорят,че харесват естествените момичета,които ги разбират и обича ... И в същото време ги гледаш,че ходят с някви кифли с 150 тона грим и облечени,като първите селянки
    Хаха... Аз харесвам такива като теб, искаш ли да се вземем?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си