- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Предсказанията на Ванга
Направо вече не ми се живее![]()
![]()
EMO STYLE - Rullz 4ever! (rock) » My Winamp Playing: 1023.Linkin Park - Numb.mp3 (rock) »
Най-добре е да се заключи тази тема.. не мисля че е правилно и най-малкото културно да се преписват, че са казвани такива неща точно от тази жена.
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
+1Първоначално написано от DjBaloon
Първоначално написано от AnincetoSexy
През 2008 година ще се извършат покушения срещу 4 държавни глави. Същата година ще започне военен конфликт в Индия. Това всъщност ще бъде предпоставка за начало на Трета световна война.
Аз мисля че ще стане война.Световна не но Балканска може би заради Косово.Само пребройте колко държави са ПРОТИВ независимоста на Косово и калко со ЗА независимоста.И може би това ще се случи в най близко време![]()
знаем ги копеле знаем ги ,
оставете човека да се кефи че може да копира от блоговете на хората
визирам списание харш лайфстайл
иначе , тва всичкото е вярно ванга никога нее сгрешила
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Това са пълни глупости и не са думи на Ванга.![]()
Иначе маите са предсказали, че краят на света ще настъпи през 2012 година. На това вярвате ли?
Много ясно че тогава ще стане нещо.Може и да не е края на света,но ще стане нещо.Даже и учените са казали че ще се обърнат полюсите.Първоначално написано от gorska
Така че събирайте пари,земаме си по 3 хапа и отиваме в Амнезия![]()
![]()
![]()
Хм....
За друго не знам , но в най-скоро време на Балканите ще си направим едно карнавалче.....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
много веселко ще еПървоначално написано от Jeuelle
![]()
![]()
![]()
![]()
Бразилия ряпа да яде.....Първоначално написано от XceSS
Ние ще си имаме оригинални озвучители...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Има хляб в някои предсказания.
Защо приемате всичко буквално?Дали вече няма мюсюлманско нашетвие в Европа?Дали всички демографски изследвания не предричат обезлюдяване на Европа?Дали Китай не е в момента суперсила с най-мощната икономика в света?Дали орбитата на Земята не се е променяла и преди?
Аз лично знам,че ВЕЧЕ има мишки киборги(управлявани чрез компютър).....
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Нали аз съм смешния, а не ти. Какъв е проблема тогава ?Първоначално написано от air_J
Лично съм виждал баба Ванга (лека и пръст) като малък. Бяхме аз баба ми и майка ми. Имаше доста хора дошли за въпроси при нея. Дойде и нашия ред - питахме за болестта на баба ми. А Ванга тогава каза и обясни на майка ми точно в коя болница в Пловдив да отидем, кой номер кабинет и името на доктора който ще може да помогне. Даже и разбра проблема . И по дяволите беше права. Всичко от до беше вярно
.
Ах да и още нещо. Баба Ванга точно беше казала : "Курск ке потъне". 22.08.2000 Курск е на дъното на Баренцево море. Това е най - добрата българската пророчица и една от най - добрите в света за мене. Каквото е казала се е случило. И не мисля че такива малоумни теми с непотвърдени и факти трябва да присъстват тука. Нострадамус въобще не ми го давайте за пример и тем подобни плагиати. И аз мога да кажа че след 200 години ще имаме летящи коли, че на китайците ще им порасната пишките с 10 санта и че динозаврите ще дойдат отново на Земята и тем подобни работи плод на фантазията ми. Това е име което трябва да бъде запомнено !
И който си мисли че предсказанията и не са верни живее в голяма заблуда. Това е сигурно единствения човек на който бих повярвал за такива работи - който за съжаление не е между живите. Тя се е доказала и вие малоумни келеши нямате право да говорите врели некипели.
И аз не вярвам,че тея неща ги е казала Баба Ванга.
За моето превземане на света що не е споменато?
Ламе д00д.
Бах как се изплаших..ми то няма да може да се живее..
Дано да не е истина..но пък квото има да става ще става..
London Tipton
[quote="air_J"]Ти си яко задръстен всеки случай.Басиии като сте толкова тъпи поне не пишете и си дръжте жалките усти затворени!Първоначално написано от xaxo_xixi
Първо темата е абсолютна простотия плод на някой нещастник!Ама пък и се намират идиоти които да вярват!Ванга - велика българка,все пак до скоро беше сред нас няма да си натоварите много мозъка ако малко се поинтересувате от този феномен.Ама за кво ли ви трябва де,ходете си по купончета,правете си кефа,пък нека българското мре.Смрадливци
.....This is just a punk rock song
written for the people who can see something's wrong
like ants in a colony we do our share
but there's so many other fuckin' insects out there...........
Първоначално написано от SWASTICA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Аз пък вярвам...
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
http://www.fenomenibg.com/modules/ne...php?storyid=70 Информация за тези, които не вярват, че може да се обърнат полюсите.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ъ, щом е от феноменибг, значи не си заслужава да го отвориш дажеПървоначално написано от sherry
![]()
Има и на други по-достоверни места информация, просто потърси и ще видиш. Аз не мога да изразявам адекватно мнение сега, защото нямам време да прочета достатъчно информация и аргументи по случая, но не изключвам никой вариант, природата е непредсказуема, не можем да сме сигурни в нищо, всякакви изненади може да ни разкрие.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)