- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Предсказанията на Ванга
Виждате ли къде е теглена чертата в графиката?Е, трябва да се изтегли доста по-надолу. Няма обърщане на полюсите.
Само силно/слабо магнитно поле.
Снимка: calstatela.edu
Важното е че метъла ще оцелее
Ше го коментирам с няколко думи : ша са мре хора![]()
![]()
![]()
Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !
Ванга не може да го е предсказала тва щото по неино време не са знаели как да пръднат пък камули да предскажат за ядрени оръжия и за комети и хем подобни
авее мой Ванга почина преди дестина години... ама не подкрепям в никакъв случай киборгите и другите простотии
boli me uq za vanga i za shibanite i predskazvaniq
ebasi sektantite ste
2111 - Хората се превръщат в киборги.
И аз така си мислех!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Muslya ,4e са простотии![]()
Надявам се поне де
![]()
Не вярвам само помня че Ванга беше споменарла че в България ще стане хубаво и всичко ще се оправиИ дано не е грешала жената!
На същото мнение съм.Първоначално написано от Alabalaportokala
Soy tu gitana, tu compa
С Ванга мога да давам примери и с хора от моето семейство, както и с приятелка на майка ми. Жената позна на 100%, ама тука като повечето набора им започва с 9 и е трудно да им обясниш, че някой неща не са врели-некипели.
П.С.> Съмнявам се това да са предсказания на Ванга.
П.С.2> На китайците, за да им порасне с 10 санта пишката, първо трябва да им се появи такава!![]()
Левски шампион але але!
Ще прощаваш - какво точно написа? И кое обяснение да формулирам? Как казва на бездетна жена как да има деца и в момента си има тъкмо две, или как гони дядо ми от стаята й още със самото идване, щото цитира какво бил говорил за нея по пътя (на стотици километри от нейната къща)? А иначе като гледам как се развиват технологиите, каквото и да се предрече за след 100 години може да е напълно вярно, преди едва 10 години станаха популярни в България мобилните телефони, а днес вече са с камери, мп3-ки, операционни системи и т.н. Е, някой филми се случват през съзнателният ни живот, други - не, но какво да го правиш - съдба! Да добавиш нещо? И една вметка - ще си кажеш ли наборА, или наборЪТ (не знам, ти ще кажеш)?Първоначално написано от Raving^Insomniac
![]()
Левски шампион але але!
селяндуриПървоначално написано от sapphirr
на това ще вярвам когато го 4уя от нея (което никога няма да се слу4и),а не да 4ета някъв copy paste от няйъв измислен сайт.и аз мога да си направя един и там да си гисъ4инявам
Формулирай занапред по-ясно мислите си, щото както сам виждаш понякога някой неща не се изясняват добре и стават грешки.![]()
Левски шампион але але!
Не ме занимавай с глупости...
2111 - Хората се превръщат в киборги. -Да бе...а аз съм от Франция![]()
Никога няма да сме на 100% сигурни каквп ще се слу4и в БЪДЕЩЕТО!За това престанете с тези измислици...
to vyobshte chetesh li tova koeto pishesh,ako ima hovek na koito prdskazaiqta da sa vqni tova e Vanga nikoi ne moje da me obedi v obaratnotoПървоначално написано от xaxo_xixi
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
bravos na syshttoo mnenie sym mn tochno i qsno kazanoПървоначално написано от Freaky kid
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Катастрофата с влака на коя дата беше?Първоначално написано от SWASTICA
28 срещу 29 февруари,не се опитвайте да направите предсказанията верниПървоначално написано от 3ff3k7a
Пък и тези 99% съм сигурна,че не са на Ванга,или са преиначени.Почти винаги е предсказвала точно,но неясно,без дати и доста завоалирано,така че тоя календар на бъдещето да си го сложите някъде :P Не осквернявайте паметта тая велика жена с такива измислици
![]()