.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 85

Виждате ли къде е теглена чертата в графиката? Е, трябва да се изтегли доста по-надолу. Няма обърщане на полюсите. Само силно/слабо магнитно поле.

Снимка: calstatela.edu

Град
    При 2-та милиона
    Важното е че метъла ще оцелее

Град
    Валхала
    Ше го коментирам с няколко думи : ша са мре хора
    Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !

Голям фен Аватара на 50cent
    Ванга не може да го е предсказала тва щото по неино време не са знаели как да пръднат пък камули да предскажат за ядрени оръжия и за комети и хем подобни

Мега фен Аватара на EarthShaker
    авее мой Ванга почина преди дестина години... ама не подкрепям в никакъв случай киборгите и другите простотии

Град
    unknown
    boli me uq za vanga i za shibanite i predskazvaniq
    ebasi sektantite ste

2111 - Хората се превръщат в киборги.

И аз така си мислех!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Muslya ,4e са простотии Надявам се поне де

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Не вярвам само помня че Ванга беше споменарла че в България ще стане хубаво и всичко ще се оправи И дано не е грешала жената!

Град
    in your sweet dreams
    Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Не вярвам само помня че Ванга беше споменарла че в България ще стане хубаво и всичко ще се оправи И дано не е грешала жената!
    а за коя година е говорела ?! 2115 ?! когато ще се превърнем в КИБОРГИ
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Град
    В АдА
    Ако тва е вярно няма да скучаем

Фен Аватара на thefreakykid
    Град
    Земя, Европа, Балкански Полуостров, България
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Лично съм виждал баба Ванга (лека и пръст) като малък. Бяхме аз баба ми и майка ми. Имаше доста хора дошли за въпроси при нея. Дойде и нашия ред - питахме за болестта на баба ми. А Ванга тогава каза и обясни на майка ми точно в коя болница в Пловдив да отидем, кой номер кабинет и името на доктора който ще може да помогне . Даже и разбра проблема . И по дяволите беше права. Всичко от до беше вярно .

Ах да и още нещо. Баба Ванга точно беше казала : "Курск ке потъне". 22.08.2000 Курск е на дъното на Баренцево море. Това е най - добрата българската пророчица и една от най - добрите в света за мене. Каквото е казала се е случило. И не мисля че такива малоумни теми с непотвърдени и факти трябва да присъстват тука. Нострадамус въобще не ми го давайте за пример и тем подобни плагиати. И аз мога да кажа че след 200 години ще имаме летящи коли, че на китайците ще им порасната пишките с 10 санта и че динозаврите ще дойдат отново на Земята и тем подобни работи плод на фантазията ми. Това е име което трябва да бъде запомнено !

И който си мисли че предсказанията и не са верни живее в голяма заблуда. Това е сигурно единствения човек на който бих повярвал за такива работи - който за съжаление не е между живите. Тя се е доказала и вие малоумни келеши нямате право да говорите врели некипели.
    На същото мнение съм.
    Soy tu gitana, tu compa

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    С Ванга мога да давам примери и с хора от моето семейство, както и с приятелка на майка ми. Жената позна на 100%, ама тука като повечето набора им започва с 9 и е трудно да им обясниш, че някой неща не са врели-некипели.
    П.С.> Съмнявам се това да са предсказания на Ванга.
    П.С.2> На китайците, за да им порасне с 10 санта пишката, първо трябва да им се появи такава!
    Левски шампион але але!

Голям фен Аватара на sapphirr
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    toooo much weed
    =D>

хахахаха.смях.

Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от Raving^Insomniac
    Жената позна на 100%, ама тука като повечето набора им започва с 9 и е трудно да им обясниш, че някой неща не са врели-некипели.
    то проблемът не е с колко започва наборът, а дали изобщо си в състояние да формулираш обяснението.. нали..
    а иначе.. най-големите филми ще стават в наше отсъствие, а?
    Ще прощаваш - какво точно написа? И кое обяснение да формулирам? Как казва на бездетна жена как да има деца и в момента си има тъкмо две, или как гони дядо ми от стаята й още със самото идване, щото цитира какво бил говорил за нея по пътя (на стотици километри от нейната къща)? А иначе като гледам как се развиват технологиите, каквото и да се предрече за след 100 години може да е напълно вярно, преди едва 10 години станаха популярни в България мобилните телефони, а днес вече са с камери, мп3-ки, операционни системи и т.н. Е, някой филми се случват през съзнателният ни живот, други - не, но какво да го правиш - съдба! Да добавиш нещо? И една вметка - ще си кажеш ли наборА, или наборЪТ (не знам, ти ще кажеш)?
    Левски шампион але але!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    toooo much weed
    =D>
    селяндури

Голям фен Аватара на sapphirr
    на това ще вярвам когато го 4уя от нея (което никога няма да се слу4и),а не да 4ета някъв copy paste от няйъв измислен сайт.и аз мога да си направя един и там да си гисъ4инявам

Град
    Свищов Town
    Формулирай занапред по-ясно мислите си, щото както сам виждаш понякога някой неща не се изясняват добре и стават грешки.
    Левски шампион але але!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Не ме занимавай с глупости...

2111 - Хората се превръщат в киборги. -Да бе...а аз съм от Франция

Никога няма да сме на 100% сигурни каквп ще се слу4и в БЪДЕЩЕТО!За това престанете с тези измислици...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Колкото има господ, толкова и на ванга са верни предсказанията. Пълни глупости.
    to vyobshte chetesh li tova koeto pishesh,ako ima hovek na koito prdskazaiqta da sa vqni tova e Vanga nikoi ne moje da me obedi v obaratnoto
    Живеи живота има смисал
    живеи във всеки изминал ден
    живеи защото те обичам
    живеи но заедно със мен

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Freaky kid
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Лично съм виждал баба Ванга (лека и пръст) като малък. Бяхме аз баба ми и майка ми. Имаше доста хора дошли за въпроси при нея. Дойде и нашия ред - питахме за болестта на баба ми. А Ванга тогава каза и обясни на майка ми точно в коя болница в Пловдив да отидем, кой номер кабинет и името на доктора който ще може да помогне . Даже и разбра проблема . И по дяволите беше права. Всичко от до беше вярно .

Ах да и още нещо. Баба Ванга точно беше казала : "Курск ке потъне". 22.08.2000 Курск е на дъното на Баренцево море. Това е най - добрата българската пророчица и една от най - добрите в света за мене. Каквото е казала се е случило. И не мисля че такива малоумни теми с непотвърдени и факти трябва да присъстват тука. Нострадамус въобще не ми го давайте за пример и тем подобни плагиати. И аз мога да кажа че след 200 години ще имаме летящи коли, че на китайците ще им порасната пишките с 10 санта и че динозаврите ще дойдат отново на Земята и тем подобни работи плод на фантазията ми. Това е име което трябва да бъде запомнено !

И който си мисли че предсказанията и не са верни живее в голяма заблуда. Това е сигурно единствения човек на който бих повярвал за такива работи - който за съжаление не е между живите. Тя се е доказала и вие малоумни келеши нямате право да говорите врели некипели.
    На същото мнение съм.
    bravos na syshttoo mnenie sym mn tochno i qsno kazano
    Живеи живота има смисал
    живеи във всеки изминал ден
    живеи защото те обичам
    живеи но заедно със мен

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Баба Ванга каза: На 24.02.2008 г. ще има невероятно голяма катастрофа.. < Пълни глупости.
    Катастрофата с влака на коя дата беше?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от 3ff3k7a
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Баба Ванга каза: На 24.02.2008 г. ще има невероятно голяма катастрофа.. < Пълни глупости.
    Катастрофата с влака на коя дата беше?
    28 срещу 29 февруари,не се опитвайте да направите предсказанията верни Пък и тези 99% съм сигурна,че не са на Ванга,или са преиначени.Почти винаги е предсказвала точно,но неясно,без дати и доста завоалирано,така че тоя календар на бъдещето да си го сложите някъде :P Не осквернявайте паметта тая велика жена с такива измислици

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си