Лично съм виждал баба Ванга (лека и пръст) като малък. Бяхме аз баба ми и майка ми. Имаше доста хора дошли за въпроси при нея. Дойде и нашия ред - питахме за болестта на баба ми. А Ванга тогава каза и обясни на майка ми точно в коя болница в Пловдив да отидем, кой номер кабинет и името на доктора който ще може да помогне . Даже и разбра проблема . И по дяволите беше права. Всичко от до беше вярно .
Ах да и още нещо. Баба Ванга точно беше казала : "Курск ке потъне". 22.08.2000 Курск е на дъното на Баренцево море. Това е най - добрата българската пророчица и една от най - добрите в света за мене. Каквото е казала се е случило. И не мисля че такива малоумни теми с непотвърдени и факти трябва да присъстват тука. Нострадамус въобще не ми го давайте за пример и тем подобни плагиати. И аз мога да кажа че след 200 години ще имаме летящи коли, че на китайците ще им порасната пишките с 10 санта и че динозаврите ще дойдат отново на Земята и тем подобни работи плод на фантазията ми. Това е име което трябва да бъде запомнено !
И който си мисли че предсказанията и не са верни живее в голяма заблуда. Това е сигурно единствения човек на който бих повярвал за такива работи - който за съжаление не е между живите. Тя се е доказала и вие малоумни келеши нямате право да говорите врели некипели.