.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Re: любовник-ца

ne az lichno sum mnogo monogamna
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Не защото нямам нужда от любовник.Моето слънце ми дава всичко.

Ама с бившия имах

Абе и аз като Nadelina
    a mислеь 4е неси изневерявала
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
    Тва е тъпо...ако я\го обичаш,няма да се нуждаеш от други.А ако секса не върви и това е най-важното за единия,то тогава за какво са заедно?
    1+ от 4уството за оби4 1 кам друг или по скоро любов.. така мисля де
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от s7arfir3
    Това са глупости, никога не съм имал и никога няма да имам.. Вярвам в единствената любов и за мен е важно да знам, че тя е единственна и че само тя може да ме кара да се чувствам влюбен...
    Ако мислите по друг начин, значи или не обичате истински или сте глупаци...
    tova e i4no tvo e mnenie!ne zna4i 4e si prava!i qvno i si glupava 6tom pravi6 takiva zaklu4eniq!tova e forum vs ima mnenie-nqma prav,nqma kriv,ot teb ne se iska da sadi6 nikogo!

i ako az ne moga da sam monogamna,to tova zna4i li 4e sam glupava?nqma ni6toob6to!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    V rozovite ti syni6ta...
    Да имам си и друг виждаме се по няколко пати на седмица.

при положение 4е с приятеля ми го правим каф е смисъла от друг?
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

Re: любовник-ца

mi vseki v nqkav period ot vreme ima ]

spored men liubovnica e glupavo ili liubovnik ... nai 4istata rabota kogato na nqkoi mu se preiska ne6to novo da ide nqkade da si nameri ili na kurva taka e po ponosimo i za 2-ta pola tapo e da se lajat hora koito se obi4at i taka pone moeto mnenie e takova liubovnica nikoga no za 1 ve4er sex samo ... drugo ne6to e
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

според мен никак не е лошо да си имам обичам приятеля си ама понякога имам нужда от нежност ласки любов а той не ми ги дава и затова ги намирам при друг и ме е добре

Град
    *in a pink dream*
    "imam nujda" bla , bla , bla , che ako tozi , s kogoto si ,ne ti dava nujnoto , kakvo pravish s nego ???

posle obvinqvame momchetata , che ne mogat da si gi dyrjat v gashtite , vsyshtnost i nie sme si vinovni , ako nqma shavrantii , nqq da ima i kurvari ...
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Случи ми се и на мен просто не бях преживяла бившия и се метнах в леглото му като бях започнала нова връзка..и лошото е ,че не бях дори гузна ...Кофти се получи и после се разделихме ,защото осъзнах,че няма смисъл да лъжа момчето..
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Всъщност нямам си любовник...Просто нямам нужда от него : ))

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от s7arfir3
    Това са глупости, никога не съм имал и никога няма да имам.. Вярвам в единствената любов и за мен е важно да знам, че тя е единственна и че само тя може да ме кара да се чувствам влюбен...
    Ако мислите по друг начин, значи или не обичате истински или сте глупаци...

Браво !

Нъц !! za kwo mi e
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си