- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- малки гърди-проблем
Първоначално написано от Ephemeral
Достатъчно е да имаш приятен характер или хубаво лице или пък крака до сливиците. Вкусове много изобщо не се притеснявай. А силикона, както и да изглеьда (аз лично не го харесвам), изобщо не е приятен на допир и т.н., така, че добре си си!
Ми вижте аз също имам малки нося си сутиен не е много стегнат но и аз се чудя дали може да спре растежа...
Абе не требва да се косите за циците![]()
Ако едно момче ви харесва, нема да му прави впечатленуе![]()
Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!
Не спи с сутиен, на гърдите ти им трябва малко свобода, не може само да ги притискашш ..![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Като чета коментарите за мекици и цици се сещам за надпис на заведение на плажа на Ахтопол '' Цици има по целия плаж, пици има само при нас!''![]()
А по темата: нямат значение и моите не са кои знае какво![]()
нерастат заради комплексите ти![]()
това с витамините сутиените според мене са пълни глупости всичко си е до ген ще имаш такива цици каквито има и майка ти нито по малки нито по големи всичко е до ген не може майка ти и баща ти да са 1.60 и да искаш да станеш 2 метра (това е само пример не се заяждам)
YEAH
Aммаз съм момиче на 13 .. миналата година момчетата яко си подиграваха,че са ми малки гърдите,но тая година не се хваля не са кой знае кфо,но са ми пораснали и имам какво да пъхна в чашките на сутиена си :P Хич да нe ти пука за мнението им все пак не носи сутиен като спиш аз у дома не нося сутиен само като излезна навън
![]()
![]()
Докато спиш не трябва да се носи сутиен! А после що са ми малки циците ......
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
точно такаПървоначално написано от NH3
![]()
One 4 the money , two 4 the show
Шампанско и сълзи....![]()
![]()
It's too late...
Имал съм гадже с много големи гърди, имал съм и такова с много малки. И двете са ме привличали еднакво много, така че по мое мнение не трябва да ви притеснява размера.
да и аз съм чувалПървоначално написано от Leiderschaft
![]()
![]()
Боза и баничка и след 1 година ще си с огромни цици, огромен задник и огромно шкембе!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
+ въх добре,че ги нямам тия проблеми...а от сутиена чак толк'ва няма да има разлика все пак...явно се хващаш и за най-малкото...Първоначално написано от fear4o
ако искаш стой без него,но гравитацията на никой не прощава
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
то мн хубаво от витамините и от бозата стават по големи, но от какво стават по малки освен операция по дяволите![]()
![]()
ГолЕм проблем е...![]()
В такива ситуации емотата си режат вените
![]()
--------------------------------------------------------
кво wtf пречат ми и едва си намирам сутиени
![]()
аз съм така,но по-скоро предпочитам да правят по-големи...а не да ме направят дъска и то да им плащам за т'ваПървоначално написано от 1234565
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
аз също съм против операции за смаляване не говорех за тях
Вие малоумни ли сте, какво пишете в тема от 2 години? Алоо дупета, много мразим гъзетата!МнениеПуснато на: Нед Фев 24, 2008 5:58 pm Заглавие: малки гърди-проблем![]()
Имам една дума за теб: ГРЕДА !