- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- малки гърди-проблем
imashe edin laf : imash kraka, nosish obuvki ama 6to nosi6 sutien??? ne 4e ne6to nali![]()
![]()
prosto kazvam
i az nqmam mnogo golemi ...no stom gajeto ti te obicha tova ne bi bilo problem ,vse pak ne tova e nai-vajnoto a i az vinagi se uspokoqvam s tova che vinagi shte se nameri nqkoi po-zle ot men i az shte sum po-dobre ot nego
a ako napravi nqkakuv komentar ili reakciq ili kakvoto i da e bilo takova znachi ne te e obichal istinski....
ako priqtelq ti te obicha, razmera na g1rdite nqma znachenietowa za qdkite e vqrno...
qj poweche bademi te nai mnogo pomagat :P
molq , pomognete mi ...ne moga da 4akam mnogo , no birena maq pomaga li ...?![]()
амии аз съм чувала че не е хубаво да се спи с сутиен![]()
Ии...аз също мисля , че е вредно да се спи със сутиен , защото когато майка ми ми купи първия сутиен , супер много се радвах и дори бях решшила да спя с него , но майка ми не ми разрешаваше и аз така си свикнах , просто не мога да спя със сутиен!!А пък мисля , че като спиш със сутиен спираш малко от малко растежа на гърдите..
..
не нося сутиен-и моите са малки....е не съм плоска,ама не са и големи
омръзна ми от сутиени и има много дрехи които стоят по хубаво без сутиен.
Не се комплексираай! и то за цици..като станеш на 18 слагай силикон и това е
нооо не мисля че на 18 още ще ти е комплекс.
И аз си имам приятел-знам какво е...нооо аз толкова съм му мръкнала колко съм зле че вече ме прекъсва още на "милооооооооооооо к...."
и още ме обича и още ме търпи какво съм чудовище.
Успокой се...иии щом се притесняваш за каквото и да е от приятеля ти ,значи не сте достатъчно близки-нищо лично.
Поработи над това за най-сигурно,остави ги тия цици и спри да носиш сутиен ии приемай повече и редовно витамин Е -съдържа се в ядки...е може и на хапчета))
Точно снощи обсъждахме с приятели темата за малките гърди. Според мен размерът на гърдите не е от чак такова значение и решението "ще си сложа силикон" е малко прекалено. Сума момичета се комплексират на тази тема, а гърдите им никак не са зле изглеждащи. Лично аз харесвам малки и стегнати гърди. Имал съм приятелки с малки, много малки, нормални и големи гърди и честно казано разликата е минимална. А и снощи с мъжката компания стигнахме до логичния извод, че не гърдите са най-важното нещо за една жена, те просто са допълнение. Лично аз не бих харесал жена само заради гърдите.
Още нещо, което ми хрумна - за малките гърди е виновна донякъде и тази мода със супер слабите мацки, които се подлагат на кви ли не диети и ядат малко неща в малки количества, само и само да запазят това "идеално" (реално никак не е такова) телосложение.
Към девойката, писала над мен - ако момичето от аватара си ти, 90% от мъжете ще са ти в краката, независимо дали имаш или нямаш гърди и как изглеждат.
благодаря......
аз съм да...
обаче..ти си мъж...ти няма как да ни разбереш...това са..."женски глупости" ии е гадно и комплексиращо....аз имам ниско самочуствие но само най близките ми знаят това...с останалите в повечето случай съм студена и заядлива ии тогава най много се притесняваш от външния си вид,защото знаеш че точно в този момент ще те огледат от горе до долу и ще те обсъдят ии всичко в теб до най-малката подробност ще се разнищи ии ще открият дори 1-но малко висящо конче из под блузата ти...ии....ето така се комплексираш))
леле описах се като звяр....не добра съм..обаче знам колко са гадни хората ии как ни създават комплекси,е гледам да не ми пука ама си е гадно.
Моите са си големи. Не съм пила разни боклуци, че да станат по-големи. Ген...кво да правиш.![]()
П.П. Да спиш със сутиен е неудобно и вредно.![]()
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
Пуснато на: Нед Фев 24, 2008 5:58 pm![]()
Първоначално написано от FunkyBoy
![]()
Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
Gonna give you my love.
http://www.last.fm/user/iommi55
Не се комплексирай! Приятелят ти няма да те обича заради гърдите ти все пак! Ако обаче е такъв значи не е за теб! Колкото толкова,стига си създавахте комплекси за малоценност.
Как може въобще да спите със сутиени? Супер неудобно е и ВРЕДНО! Вечер тялото трябва да почива, а не нещо да ти стискаПък за малките гърди - кво толкоз, и аз нямам кой знае колко, ама с годините осъзнавам, че всъщност тва е една "малка" подробност от момичето, като цяло.
Ако качиш килограми, ще ти пораснат малко или много, но може би е по-добре да ги нямаш и да си със слабичко, спортно тяло и най-вече здраво тяло, защото излишните килограми водят до мнооооооого здравословни проблеми. Повечко спорт и ще се появи и самочувствие, и всичко
То темата е от 100 години, ама нищо. Живи и здрави да сме
![]()
сложи си силикон....отиди при приятеля си иииии let's get fuun![]()
![]()
![]()
![]()
Това пък е най-голямата глупостсложи си силикон....отиди при приятеля си иииии let's get fuunМисля, че вече почти няма от онези цицомани дето искат едната цица да е 2 пъти колкото главата му
Пък с тоя силикон ще вземеш да се спънеш и ще настане втори потоп на Земята
Мен ме привличат малки и стегнати гърди (естествено не много малки), не го мисли, ходи потичай малко да се стегнеш (ако не си) и си вдигни самочувствието, щом си се родила така, значи така е трябвало
![]()
Не се комплексирайте девойки, малките гърди също са красиви. Важното е да са стегнати, останалото го оставете на нас.![]()
оф преодолейте го тоя комплекс най-накрая!Аз дори не го приемам като комплекс-точно обратното...ти си само на 15 какво искаш да си като Памела Андерсън и като порастнеш да няма как да носиш товара отпред.Ако толкова се притесняваш,че ще ти спре растежа на гърдите не носи сутиен.Аз доста често си ходя без него...
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Преди няколко месеца четох за една румънска тенисистка, която си намали бюста, щото й пречел да играе.Първоначално написано от honeybabe
![]()
Ако ти спре растежа бутай чорапите на баба в сутиена и не се притеснявай![]()
Първоначално написано от PjevajSrbijo
![]()
![]()
![]()
![]()
А реакцията на момчето като свали сутиена ще е ?![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
е щом нямаш никакви гърди (цицки) защо ти е този сутиен?
пък пий боза яж кашу чувал съм има резултатиабе не се притеснявай ако си си намерила човек ще те разбере пък те ще пораснат спкс
![]()