.
Затворена тема
Страница 12 от 15 ПървиПърви ... 289101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 354
    Цитирай Първоначално написано от honeybabe
    оф преодолейте го тоя комплекс най-накрая!Аз дори не го приемам като комплекс-точно обратното...ти си само на 15 какво искаш да си като Памела Андерсън и като порастнеш да няма как да носиш товара отпред.Ако толкова се притесняваш,че ще ти спре растежа на гърдите не носи сутиен.Аз доста често си ходя без него...
    '

а така взимай пример от нея пък и без сутиен е по секси

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Чета на 1 страница че НЕ всички момчета си падат по големи цици.
    ДА, НЕ ВСИЧКИ НО ПОВЕЧЕТО! Но нямам впредвид огромни силиконови млекоцентрали, а нещо нормално, стегнато и оформено.
    А по темата: Най-често момичетата на 15 вече си имат някакъв бюст, но това че твоя е нз къв си да не ти пречи
    Schhh! Hear the silence...

Голям фен Аватара на SWT

:):):)

Аз от личен опит мога да ти кажа,че на мене не са ми спрели да растът гърдите попринцип и аз носех стегнат сутиен дори когато си лягах но това не попречи на растежа на гърдите ми даже изобщо защото гърдите ми са доста големи за възраста ми което не ми харесва особенно

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^Но на приятеля ти сигурно му харесва.

Голям фен Аватара на SWT
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    ^Но на приятеля ти сигурно му харесва.

Ами незнам трябва да го попитам

е да ама от ядките и много се пълнее така,че не трябва да се прекалява с тях

Мега фен
    Постни една снимка да видим за ко става въпрос

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    темата е от 2008.На авторката сигурно вече са и пораснали

само нещо да кажа от витамин Е се пълнее пих го по нужда от лекар и качих 7 килограма .. а бтв секс му е майката

Мега фен Аватара на Fisherman
    Гърдата ти е дадена за да кърмиш с нея не да я гледаш колко е голяма и да си я мерите с дружките

Повече от фен
    като нямаш, защо по дяволите носиш сутиен????

Град
    Варна
    как може да спиш със сутиен... толкова е неудобно
    Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.

Фен Аватара на nerwna
    Град
    xxx
    Нямаш гърди а носиш сутиен?
    Лелее .. а с какво е пълен с памук или чорапи?
    ааааммм.. Щом е сериозен приятел,не сте ли стигали до такава степен,че той поне малко да те обарва .. имам предвид гърди ,дупе ?
    Направо ме стресирахте .. лелее (;
    Нямаше логика..Беше любов! <3

Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]

От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s

Супер фен Аватара на Shia
    D чашка,спа със сутиен и не ми е неудобно и не усещам вредата му.Като ти е точен размер няма от какво да се притесняваш,ако го взимаш 2 размера по-малък от гърдите ти нормално е да има усложнения

Re: малки гърди-проблем

Цитирай Първоначално написано от One Shot
    Цитирай Първоначално написано от tttttt
    здр на всички наскоро бях чела че ако носиш мн стетнат сутиен е вредно за млечните жлези и спира растежа на гърдите. аз съм на 15 и нямам почти никакви гърди,но непрекъснато нося сутиен дори когато спя,но изобщо не е стегнат. та въпроса ми е дали има някаква вероятност,дори и малко това да пречи на растежа на гърдите ми? това мн ме притеснявя,защото имам сериозен приятел и отношениятя са ни на етап в който е време да правим секс и аз го искам,но това че нямам гърди ме спира и наистина е гоям комплекс. кажете мнението си по въпроса :P
    Смени си пола и няма да има за какво да се притесняваш...
    тцък, ако си смени пола ще се притеснява за дължината и дебелината на члена си.. няя как, life sucks

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Fisherman
    Гърдата ти е дадена за да кърмиш с нея не да я гледаш колко е голяма и да си я мерите с дружките
    при жените гърдите при мъжете пениса.И пениса не е даден,за да си го мериш с остналите,ама така е при размножаването xaaxxaxa

Размера на гърдите не зависи чак толкова много от въпросния витамин Е. Размера зависи от някои полови хормони като естроген, естрадиол и други хормони близки по състав на половите, пример: андрогените. Пролактина и Соматотропина и негоеите близки по състав растежни хормони , които се отделят от хипофизата също отговарят за размера на гърдите. Въпреки че, женските гърди представляват мастна тъкан, факторите, които определят големината им са различни.
    God is an idiot, I have DNA...

Бил съм с момиче, което има малки гърди, но наличието на вагина ме успокои гърдите поне на мен не ми правят голямо впечетление, все ми е тая, само да не са увиснали като полюлей.
    God is an idiot, I have DNA...

Повече от фен Аватара на Gllory
    Ако приятелят ти наистина те обича изобщо няма да му пука колко са ти големи А и не мисли, че всички момчета харесват големите
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

ама ти си плоска или вдълбната? има 1 решение. ОТИДИ НА СЕЛО И БОЦНИ ПРАСЕТО В ДЖУЛАНЧЕТО И ДРЪПНИ СЛАНИНКА, РАЗТВОРИ Я С СОДА ЗА ХЛЯБ И ЧЕСЪН НА ПРАХ И ГО ИНЖЕКТИРАЙ. сЛЕД ТОВА ПОЧНИ ВСЯКА ВЕЧЕР ДА СЕ МАЖЕШ С ФЕКАЛИИ И СОДА ЗА ХЛЯБ. ПОМАГА!!!!
    Just Do It..

Цитирай Първоначално написано от tttttt
    ами аз знам че ме обича и въпреки това адски мн се притеснявам че съм супер плоска и имам чувството че едвали не ще бъде доста неприятно изненадан пък и ще ми бъде първия...
    щял да бъде НЕПРИЯТНО ИЗНЕНАДАН Че той и като те погледне как си облечена може да прецени какви са ти,така че няма да е чак толкова изненадан

Боза му е майката

той сигурно е забелязал че не са големи .. тка че ме съмнява да остане изненадан ..

Цитирай Първоначално написано от BluEWisH
    ама ти си плоска или вдълбната? има 1 решение. ОТИДИ НА СЕЛО И БОЦНИ ПРАСЕТО В ДЖУЛАНЧЕТО И ДРЪПНИ СЛАНИНКА, РАЗТВОРИ Я С СОДА ЗА ХЛЯБ И ЧЕСЪН НА ПРАХ И ГО ИНЖЕКТИРАЙ. сЛЕД ТОВА ПОЧНИ ВСЯКА ВЕЧЕР ДА СЕ МАЖЕШ С ФЕКАЛИИ И СОДА ЗА ХЛЯБ. ПОМАГА!!!!

Шегаджия.Много забавно,няма що.
    'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!

Ох ,скъпи момичета защо някои от вас толкова се комплексират на тази тема.Ако мъжа до вас наистина ви обича или поне уважава не трябва това да е толкова важно.Вие сте такива каквито сте.Приемето го най-после и спрете да умувате как да се промените.Никакъв шанс за това особено щом става въпрос за гърдите.Просто това не е най-важното според мен .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си