.
Затворена тема
Страница 13 от 15 ПървиПърви ... 39101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 354
    anonymous708973
    Guest
    'Бе то има начин, ама струва 6 бона и е за над 18.

anonymous768631
    Guest
    Честно казано гърдите много слабо ме вълнуват...

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    А аз си се чудя(20-те страници ги пропуснах)...като нямаш гърди, за къв дявол ти е сутиен??? Аз съм 80С и сутиен нося само ако наистина НАИСТИНА трябва...

Мега фен
    Аз па не обичам големи гърди

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    [b]'Бе то има начин, ама струва 6 бона и е за над 18.
    Е тва' е истината!

Цитирай Първоначално написано от ELecTro95
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    [b]'Бе то има начин, ама струва 6 бона и е за над 18.
    Е тва' е истината!
    Мили момичета това му е майката , така да знаете

Град
    там където белите мечки слизат на ръчна
    пропуснах всичките страници за какво са ти цици , само разсейват. Ти си поддържай задника и фигурата, а може да си купиш . В днешно време съм забелязал че младите звезди на по 14-16 надминават 60 кила. На 20 могат да ти теглят един здрав бой и да те носят на рамо до вкъщи, определно следваме САЩ в това отношение.

И аз се притеснявах заради това.. даже съм носила сутиен за да изглеждат по-големи. Тоя дето ще те гледа само в гърдите не си заслужава! Така че споко!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Фен
    Град
    Sliven
    и без гърди ги таковам
    razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe

Гърдите не ме интересуват ама грам, дупето да е убаво.

Фен
    Град
    Sliven
    и пу**то да е влажно
    razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Тази тема е 3-годишна

--------------------------------------------------------

Град
    Stara Zagora
    е хайде сега след началото на темата са минали доста години ся как са
    Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Тази тема е 3-годишна
    Не вАжи. Женското население продължава да се комплексира заради циците си, а мъжкото продължава да пусна теми, свързани с (липсващите си) достойнства.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Dimchobg
    е хайде сега след началото на темата са минали доста години ся как са
    Сега сигурно са им все така малки...

--------------------------------------------------------

то ако ти е генетично заложено да са малки ... освен силикон ...обаче трявба да си поне на 18 за да си сложиш .... ;]]] научи се да се харесваш такава каквато си
    Женско съм

От немалкото опит, който имам смело мога да кажа: размера няма никакво значение, особено що се отнася до женските дарования.

За мен лично е важен резултата, защото... абе да го кажа така: бил съм с момиче с огромен бюст, което обаче въобще не беше в плюс (нервните окончания по гърдите бяха "замряли" и тя реално не чувстваше никакво удоволствие/възбуда).

Re: малки гърди-проблем

Цитирай Първоначално написано от tttttt
    здр на всички наскоро бях чела че ако носиш мн стетнат сутиен е вредно за млечните жлези и спира растежа на гърдите. аз съм на 15 и нямам почти никакви гърди,но непрекъснато нося сутиен дори когато спя,но изобщо не е стегнат. та въпроса ми е дали има някаква вероятност,дори и малко това да пречи на растежа на гърдите ми? това мн ме притеснявя,защото имам сериозен приятел и отношениятя са ни на етап в който е време да правим секс и аз го искам,но това че нямам гърди ме спира и наистина е гоям комплекс. кажете мнението си по въпроса :P
    въобще не се притеснявай мързи ме да обяснявам защо, но ми повярвай

това относно приятеля ти и секса

сутиен не съм носил

Това за сутиена е интересно "нямам гърди, нося сутиен постоянно". Виждал съм и познавам много момичета с малки гърди, които когато са си в тях (дори когато излизат), не носят сутиени. Не, че това пречи нещо на горните израстъци, просто ми стана странно, че ти носиш постоянно, че и като спиш.

Колкото до въпроса със секса... приятеля ти няма да има чак толкова работа по гърдите ти, за да се притесняваш. Ъм... 15г = сериозни отношения?

Аз съм момиче ,но все пак смятам че няма нужда от толкова притесненея по въпроса с малкия бюст , тъй като ако си с момче , което те харесва заради самата теб , когато напреднете в отношенията си до толкова, че да правите секс , на него няма да му пука толкова много дали гърдите ти са малки или големи ... такаче споко!
    А и между другото , аз за възраста си имам големи гърди и понякога е доста болезнено с момченца току - що влязли в пубертета ....ии бтв препоръчвам ти да не носиш сутиен , особено ако е с банели , такаче ако толкова искаш да слагаш нещо носи примерно бюстие или нещо което да не притиска разтежа на гърдите!

Цитирай Първоначално написано от alonedark

А и между другото , аз за възраста си имам големи гърди и понякога е доста болезнено с момченца току - що влязли в пубертета ....ии бтв препоръчвам ти да не носиш сутиен , особено ако е с банели , такаче ако толкова искаш да слагаш нещо носи примерно бюстие или нещо което да не притиска разтежа на гърдите!

Да разбираме, че като по-малка си ходела без сутиен, за да могат да ти порастнат

Цитирай Първоначално написано от kstanishev
    Цитирай Първоначално написано от alonedark

Да разбираме, че като по-малка си ходела без сутиен, за да могат да ти порастнат
    Оо..боже не съм искала тва кажа..просто исках да и кажа да не носи почти никакъв сутиен , защото е доказано че сутиените вредят на гърдите по въпроса с растежа!!!

пошегувах се, де
    Don't be mad at me

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Гърдите ще порастнат... то е съвсем нормално.
    По-добре да са ти малки, от колкото да гълташ една камара боклуци и да пиеш по два литра боза на ден ...
    ... и в крайна сметка не само гърдите, ами и и дупето и корема ти да порастнат.

Това на страна ... но до колкото знам пристягането не е полесна като цяло.. не само, че може да спре растежа, но може да доведе и до други неща. Така че не е много хубаво да стоиш постоянно с тоя сутиен ... камоли пък да спиш с него.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от dream1707
    [b]Гърдите ще порастнат... то е съвсем нормално.
    По-добре да са ти малки, от колкото да гълташ една камара боклуци и да пиеш по два литра боза на ден ...
    Някой да ги мачка да пораснат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си