- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- малки гърди-проблем
'Бе то има начин, ама струва 6 бона и е за над 18.![]()
Честно казано гърдите много слабо ме вълнуват...
А аз си се чудя(20-те страници ги пропуснах)...като нямаш гърди, за къв дявол ти е сутиен??? Аз съм 80С и сутиен нося само ако наистина НАИСТИНА трябва...
Аз па не обичам големи гърди![]()
Мили момичета това му е майката , така да знаетеПървоначално написано от ELecTro95
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пропуснах всичките странициза какво са ти цици , само разсейват. Ти си поддържай задника и фигурата, а
![]()
може да си купиш
. В днешно време съм забелязал че младите звезди на по 14-16 надминават 60 кила. На 20 могат да ти теглят един здрав бой и да те носят на рамо до вкъщи, определно следваме САЩ в това отношение.
И аз се притеснявах заради това.. даже съм носила сутиен за да изглеждат по-големи.Тоя дето ще те гледа само в гърдите не си заслужава! Така че споко!
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
и без гърди ги таковам![]()
razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe
Гърдите не ме интересуват ама грам, дупето да е убаво.
и пу**то да е влажно
razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe
Тази тема е 3-годишна![]()
--------------------------------------------------------
е хайде сега след началото на темата са минали доста години ся как са![]()
![]()
Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno
Не вАжи. Женското население продължава да се комплексира заради циците си, а мъжкото продължава да пусна теми, свързани с (липсващите си) достойнства.Първоначално написано от BlueFace
Сега сигурно са им все така малки...Първоначално написано от Dimchobg
![]()
--------------------------------------------------------
то ако ти е генетично заложено да са малки ... освен силикон ...обаче трявба да си поне на 18 за да си сложиш .... ;]]] научи се да се харесваш такава каквато си
Женско съм
От немалкото опит, който имам смело мога да кажа: размера няма никакво значение, особено що се отнася до женските дарования.
За мен лично е важен резултата, защото... абе да го кажа така: бил съм с момиче с огромен бюст, което обаче въобще не беше в плюс (нервните окончания по гърдите бяха "замряли" и тя реално не чувстваше никакво удоволствие/възбуда).
въобще не се притеснявай мързи ме да обяснявам защо, но ми повярвайПървоначално написано от tttttt
това относно приятеля ти и секса
сутиен не съм носил
Това за сутиена е интересно "нямам гърди, нося сутиен постоянно". Виждал съм и познавам много момичета с малки гърди, които когато са си в тях (дори когато излизат), не носят сутиени. Не, че това пречи нещо на горните израстъци, просто ми стана странно, че ти носиш постоянно, че и като спиш.
Колкото до въпроса със секса... приятеля ти няма да има чак толкова работа по гърдите ти, за да се притесняваш. Ъм... 15г = сериозни отношения?
Аз съм момиче ,но все пак смятам че няма нужда от толкова притесненея по въпроса с малкия бюст , тъй като ако си с момче , което те харесва заради самата теб , когато напреднете в отношенията си до толкова, че да правите секс , на него няма да му пука толкова много дали гърдите ти са малки или големи ... такаче споко!
А и между другото , аз за възраста си имам големи гърди и понякога е доста болезнено с момченца току - що влязли в пубертета ....ии бтв препоръчвам ти да не носиш сутиен , особено ако е с банели , такаче ако толкова искаш да слагаш нещо носи примерно бюстие или нещо което да не притиска разтежа на гърдите!
Оо..боже не съм искала тва кажа..просто исках да и кажа да не носи почти никакъв сутиен , защото е доказано че сутиените вредят на гърдите по въпроса с растежа!!!Първоначално написано от kstanishev
Гърдите ще порастнат... то е съвсем нормално.
По-добре да са ти малки, от колкото да гълташ една камара боклуци и да пиеш по два литра боза на ден ...
... и в крайна сметка не само гърдите, ами и и дупето и корема ти да порастнат.
Това на страна ... но до колкото знам пристягането не е полесна като цяло.. не само, че може да спре растежа, но може да доведе и до други неща. Така че не е много хубаво да стоиш постоянно с тоя сутиен ... камоли пък да спиш с него.
Някой да ги мачка да пораснатПървоначално написано от dream1707