.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Ти си страшен курвар брато

hottie
    Guest

Приятелкоооооо,не се притеснявай Моята приятелка има същото топче и бяхме супер притеснени,но се оказа просто нещо,което си е на мястото... Странни същества са това жените :P

ne mislq 4e e G to4kata! po skoro moje da e 6iikata na matkata ti koqto vsu6nost e v dunoto na vlagali6teto no moje bi ot pozata v koqto si bila da ti se struva 4e e na stenata!

Exclamation

Това което напипваш е шийката на матката.....

Цитирай Първоначално написано от ~≈ЗахирW6367071
    искам да ви питам нещо, коетоможе да ви се стори адски глупаво, но все пак искам да чуя мненията ви.

значи, аз съм момиче на 13 години, девствена и от съвсем скоро се задоволявам и като си вкарвам пръстче във влагалището... ама когато го вкарам цялото и усещам нещо като топче, странно е на допир, по-твърдо, голямо е колкото... нз с кво да го сравня... абе, сантиметър и половина-два в диаметър да го кажем... усещам някакво неразположение като го натисна, не е приятно... почти по средата се намира, на предната стена на влагалището...

искам да питам това нормално ли е, ще ми пречи ли занапред, щото ме притеснява, а не ми се ще да се притеснявам да глупости....

Мега фен
    Град
    <3
    Ще приема, че това с шийката на матката е на шега.

Темата е стара.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си