- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как се чувствате Момичета
Интерсно ми е да разбера как се чувстват момичетата ..като се целувате с гаджетата прави примерно и като си сложи ръцете на задника ви ..и нали като се възбуди му усещате пениса и започнете да се натискате ..готино ли ви е на вас ..и как се чувствате ?
П.С. съжалявам за формулирането на въпроса и ще ви разбера ако неможете да го асимилирате но неможах да го съставя по точно..просто сам мн изморен ..надявам се да го разберете![]()
ami vuzbujdam se estestveno![]()
о да и аз се възбуждам,особено когато усетя възбудата на човека до мен,като ме целуне страстно и...
Обичай така,както искаш да бъдеш Обичан!
Хора моля вижте ми животинките: http://www.lubimec13.com//levelup.php?id=1608
http://www.jivotno.com/svirka
Благодаря
dA
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
мхм
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
чувствам...възбуда :P
ХАхахаххахахахха!!!!! Край ахаххаха
В процес на обработка!!!
+1Първоначално написано от tsvety_91
![]()
Екстра се чувствам,кво да не завиждаш??? Или не си попадал в тая ситуация ? ...![]()
![]()
Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж
Яко се чувствам много ясно...Възбуждам се...
Първоначално написано от my baby love
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
V 90% ot sly4aito mi stava i na men hybavo i se vuzbyjdam no ako ne sum v nastroenie i go ysetia 4e pak iska..![]()
Ами по-скоро съм поласкана, че му действам толкова възбуждащо, защото се е случвало, когато се видим между смените в училище (различни сме) да се възбуди, а аз си осъзнавам, че няма смисъл и на мен да ми става "хубаво", защото цял ден в училище няма да ме свърта на едно място и няма да имам търпение за дойде вечерта за поне 1 целувка от него.
Иначе естествено, че ми действа възбуждащо до някаква степен, даже повече май когато ме е прегърнал от отзад и тогава усетя неговата възбуда - това да сме притиснати един до друг по време на целувка (по принцип винаги сме здраво прегърнати) и да усетя, че пенисът му е станал, си стана ежедневие, дори се случва да не е само веднъж дневно...![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
амии... да :P![]()
Ami ....da stava mi mn qk0ooo0000000000000,osobeno kato usetq 4e i toi e v1zbuden........4uvstvam se strahotno0o!
To love is easier than to prove your love!!!
+1Първоначално написано от sWeeT_eLichkA
Голям размер на картинката! /machoka/
Естествено, че ми харесва![]()
Да,определено е много приятно и възбуждащо!особено с ръчичките на дупето ми :P Кефффф! :P
e nqmaspor 4e se vazbujdame nie ne sme bez4uvstveni se pak i savetvam mom4etata prodaljavaite v toq duh![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Възбуждам се разбира се.![]()
ръчичките на дупето е найййй хубавоооооПървоначално написано от Wowka
![]()
![]()
![]()
![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
mi kefi me 4e go vuzbujdam, a na svoi red i toi mene![]()
![]()
![]()
Охх,не ми говори за секс и възбуди,и за пениси,че като си дойде няма да остане ни6то от него
Много ясно,че да освен,ако не6то не съм болна и ми е зле,ам и тогава не успявам да устоя...
![]()