- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да му кажа,че го обичам ?
изчакай още два месеца....или пък давай,пък каквото ще да става
someone else...
Mай трябва да напиша Guide: How to tell " I love you "
The Spark
Абе ако си сигурна, че го обичаш.. просто му го кажиняма да реагира отрицателно Я
![]()
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
ех кат почнете еу тай.... мн ли е трудно да изразиш чувствата си ?!?!? ако наистина го обичаш няма да ти е трудно да го кажеш.... имам чувството че повече се колебаеш дали го обичаш истински или не, отколкото как и къде да му го кажеш!може и да греша.....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално написано от Deja-Vu
Дежа-ву се разписа..(фен съм му от малък-честно)
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
То трябва да ти дойде отвътре и да го кавеш спонтанно .. така е най-яко
Шшшт .. Не си ме виждал !!
Кретен тебе да не са те ебали 3ма на едно в гъза че толкова му се кефиш на 3в1 ве ретард? Ако искаш да си задоволяваш смачканото от лошите ти съученици его върви го прави върху хлапетата пред блока...Първоначално написано от Grozen1010
…не е толкова трудно да кажеш "обичам те", колкото е трудно да понесеш след това последиците..![]()
Това как ще реагира не трябва да те притеснява. Карай смело напред, изрази чувствата си и бъди спокойна. Щом се обичате би трябвало да очакваш същото и от негоУспех!
Mi prosto my go kaji!![]()
Това са просто думи.....![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Не го планирай...Кажи го спонтанно,без да мислиш за последствията...Когато си го помислиш,че го обичаш,просто му го кажи.Няма нищо страшно и според мен той ще се зарадва,още повече,че ако той го изпитва и също не може да ти го каже...Ще си отвориш много врати.Но го направи само ако наистина си сигурна...Не заради него или който и да е друг,а заради себе си.Късмет![]()
kajete mi kakvo da prqvq. Priqtelqt mi sled 17 dena zaminava za Garciq i neznam kak da mu kaja da ostane![]()
Просто не му го казвай ти.Поне с думи недей.Гледай го 6те го разбере и най-вероятно той 6те ти го каже.А ако все пак иска6 ти да му го каже6 и ако не го приеме добре значи не е за теб.
Защо заминава за Гърция?Първоначално написано от angel4eto26
Към авторката: Ако си сигурна, че и той те обича, а няма да ти каже същото, за да не стане неловко, давай.
[quote="nether"]има разлика между влюбване и обичане. Тя може да се е влюбила в него, не да го обича...Първоначално написано от Vin Diesel
По темата: Ако мислиш, че го обичаш му го кажи, ще го стреснеш малко в началото, дори и той да те обича, ама после като се осъзнае малко и вс ще си е 6
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Ами просто като сте сами един поглед в очите и му кажи. Просто трябва да бъдеш готова за отговор, който няма да ти харесаама дори и да ти отговори, че той не те обича все още не означава, че и за в бъдеще ще е така! Два месеца са малко за да обикнеш даден човек, на някои хора им трябва повечко време
![]()
In a mad world , only the mad are sane...
Бъди малко по-смела... но все пак подбери и момента, не като го видиш и да му го изтърсиш, да се чуди какво да прави после... Някак си го предразположи, защото може и той просто да се притеснява да ти го каже...
Ти: Здравей
Той:Здравей
Ти: Обичам те.
Той: И аз.
после ЦЕЛУВКи
После СЕКС
После: БЕБЕТА
После: Брак
После : Развод
И накрая : Смърт![]()
![]()
Не съм перфектен но си струвам!
всичко хубаво...само махам развода ииииии бебето след бракаПървоначално написано от Limitless
;д
![]()
awerw♥
mi zaminava da raboti za 2 meseca dnes mi go kazaПървоначално написано от PinkPan7her
Заедно сте от 2 месеца и още не сте си го казали.Спокойно и аз на моя първа му го казах. Просто ми дойде отвътре, а и той го заслужаваше и ме погледна странно. и аз знаеш ли какво казах?
Казах му: Хората попринцип отвръщат с и аз, но.. и той вика: Първо трябва да го усмисля, а сега и аз те обичам. И от тогава си идваше от само себе си.
И до сега помни къде точно сме били, когато съм му го казала, значи се е зарадвал.
Ее, случва се и да ми каже Обичам те, аз да съм се заблеела някъде и да отвърна с: Ъъмм, да добре.
И той само казва: Мерси, много си мила и се почва смях.
Така, че действай.
![]()